Įkraunama...
Įkraunama...

Apie žindomų kūdikių svorio augimą

Mes per menesi priaugom beveik 900g ir +3,5cm, bet ir tai gydytoja pasake, kad mazai svorio priaugom unsure.gif
Atsakyti
Laba, mes ir MP gyvi , 6 men svere 8 100 g ,
nuo 5,5 men pradejom darzoviene 1 kart dienoj,
nuo 6 men., koses grudines, valgom vaisiu.
http://picasaweb.goo...229351939970850
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte:): 10 liepos 2010 - 17:17
o kiek vaikutis turi minimaliai priaugti per pirmą mėnesį nuo numesto po gimimo svorio?
Atsakyti
Musu vaikutis per menesi priaugo tik 900g,nors vos ne visalaik ant papuko kabo ir daznai valgyt praso ax.gif is pradziu, kai gydytoja pasake, kad mazokai ir noretusi daugiau, sunerimau, bet cia pasiskaitinejusi, apsiraminau, juk visi vaikuciai skirtingi ir skirtingai auga ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano mazylis per pirma menesiuka priaugo lygiai 2kg, per antra 1 kg, o per trecia 700g biggrin.gif Esu smulkute, krutine nedideles, o ir pati niekad netikejau, kad galeciau sitaip ismaitinti, o pasirodo reikia tik kantrybes, kurios nebuvo auginant pirmaji mazyli smile.gif
Stiprybes ir kantrybes visoms maitinant MP, juk tai nepakeiciamas maistelis musu aukseliams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2010 01 15, 13:48)
Gal sakau, čia mano kaltė, nes pradėjau riboti savo mitybą. Nebadauju, tiesiog sočius pusryčius iškeičiau į košes, truputi apriboju porcijų dydžius. Labai daug geriu, gal pas mane  ne pienas, o vanduo doh.gif

Taip nebuna.. Jus ribodama savo mityba skriaudziate save,o pienukas visada buna toks koks yra reikalingas vaikuciui... Nebuna lieso pieno. Tai mitas,atkeliaves is tarybiniu laiku.

Pas mane isvis persvieciamas pienas begdavo. kartais net pilkas blink.gif ta pastebejau,kai pradejau nutraukineti (tekdavo dukryte palikti mamai,o paciai vykti i mokslus). bet nekilo nei minties,kad kazkas ne taip,nes dukryte augo kaip ant mieliu,kas menesi +1kg biggrin.gif
man pyktis net imdavo nuvykus i TA. gydytoja visada ko ne morala atskaitydavo,kad dukryte kas menesi sitiek priauga. bet as ja maitinau pati,nieko neduodama papildomai. tai ka reikejo daryti? badauti vaikui g.gif blink.gif paprasciausiai laikui begant isitikinau,kad negalima gydytojais pasikliauti,jie suinteresuoti isiulyti misinukus. juk jei buciau ribojusi maitinima,tuoj butu prireike misinuko.
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2010 07 16, 01:57)
paprasciausiai laikui begant isitikinau,kad negalima gydytojais pasikliauti,jie suinteresuoti isiulyti misinukus. juk jei buciau ribojusi maitinima,tuoj butu prireike misinuko.

BUTENT! jau ir as pradedu isitikinti, kad ju tikslas -tuos misinius isiulyti.. mano lelius priauga per men +1kg, o pediatre - vistiek misinio pasiulyk po valgio, gal valgys.. doh.gif siaubas..net negirdi kai sakau kad kruty dar pienuko lieka po maitinimo, kuri nutraukiu atsargai..
Atsakyti
labuka 4u.gif man ir neramu del vaikiuko svorio doh.gif

skaiciau sia tema ir nuspredziau kad mes turbut maziausia priauginejam bet vistiek nenuleidziam ranku ir valgom tik MP thumbup.gif wub.gif stengiuos but kantri bet kai mazius taip npriaugineja pradedu vis nerimauti doh.gif tada puolu ieskoti info nes nenoriu primaitineti misinuku blush2.gif

gimem 4560g. svorio, 56cm. ugio ir 37cm. galvytes apimtis
2savaiteliu svoris 4300g. (numetem net +260g. doh.gif )
1menesiuko 4650g. svoris 60cm. ugis (nuo pradinio svorio priaugom tik +90g. bet ziurint nuo nukritusio svorio per 2savaiteles priaugom +350g. g.gif bet vistiek l.nedaug)
2menesiuku 4960g. svoris 64cm. ugis ir 40cm. galvytes apimtis (per memenesiuka priaugom vos +310g. verysad.gif net verkt norisi)

pirmagimis augo tvarkingai: (bet nuo 1men buvo primaitinamas misinuku o nuo 2men tik misinuka nes nutraukiau MP del savo sveikatos)
gimem 4120g. 56cm.
1men +1480g. 4cm.
2men. +600g. 4cm.
3men. +1600g. 3cm.
4men. +400g. 2cm.
ir t.t.
Atsakyti
Indrutee, atsakiau temoje "Mažai pienuko. Ką daryti?" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 08 17, 08:33)
Indrutee, atsakiau temoje "Mažai pienuko. Ką daryti?"  mirksiukas.gif

dekuj 4u.gif begu atrasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Indrutee, laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
stai dar karta isitikinau kaip naudinga buti sio forumo dalyve 4u.gif mano dukrytei ka tik sukako 1 men. Gime mazoji 3.430 kg 53cm. Per menesi priaugom 1.5kg g.gif gydytoja pasake jog tai per daug ir reiketu maziau maitinti, todel reiketu laikytis maitinimo grafiko kas 3 val. unsure.gif iskentejom tik tris dienas, mazoji praso valgyti. Nezinau kaip nemaitinti vaiko jaigu jis verkia verysad.gif

bet is jusu vaiku patirties ziuriu kad nieko cia baisaus kad taip sparciai augam. ane? ar as teisi? ar reiketu laikytis dietos antra menesi? mirksiukas.gif
Atsakyti