Sunelis gime 54cm ir 3720. Dabar 3men 65cm ir 7100.
QUOTE(Ebonie @ 2009 10 10, 01:53)
Sunutis per pirmus 2 menesiu priaugo po 450g, t.y. 2 men. svere 4,2 kg, kaip as ji maitinau galva neisnesa , uz tai o per sekanti menesi priaugo 1,3 kg
Sveika,
O ka jums sake daktarai?
Nes maniskis per 3 savaites kol kas priaugo tik 150g valgo kol kas tik MP. Bet pagal vaikiuka neatrodo, kad jam truktu maisto, nes miega po 2-3val, sisioja, kakoja ir vienu kartu per maitinima suvalgo apie 60-70ml. As ir pati sociai valgau, skyscius geriu. Nesuprantu, kodel jam tas svoris neauga............. daktare ateis dabar uz 2 savaiciu, kai sueis menesiukas ir tada ziuresim.......
Gal dar kam taip buvo??? nezinau ka bedaryt, labai noriu pati maitinti. Be to pirmaji maitinau iki 9 menesiu ir jokiu problemu nebuvo.
maniškė per pirmą mėnesį priaugo 1 kg ir 4 cm
Mano dukrele irgi nedaug priauga. Gime 3.9kg I men 600g II - 700 III-600g ir man atrodo mazokai, ugis jau 63, o sveria viso labo 5840g. Tai kudas mano vaikelis.... Nuo pat pradziu rami buvo, nakti neatsibusdavo valgyti, o diena kas 2 val MP valgo. Manau po menesio pradesiu damaitinti koselem.
QUOTE(spyglius @ 2009 11 09, 20:31)
Sveika,
O ka jums sake daktarai?
Nes maniskis per 3 savaites kol kas priaugo tik 150g valgo kol kas tik MP. Bet pagal vaikiuka neatrodo, kad jam truktu maisto, nes miega po 2-3val, sisioja, kakoja ir vienu kartu per maitinima suvalgo apie 60-70ml. As ir pati sociai valgau, skyscius geriu. Nesuprantu, kodel jam tas svoris neauga............. daktare ateis dabar uz 2 savaiciu, kai sueis menesiukas ir tada ziuresim.......
Gal dar kam taip buvo??? nezinau ka bedaryt, labai noriu pati maitinti. Be to pirmaji maitinau iki 9 menesiu ir jokiu problemu nebuvo.
O ka jums sake daktarai?
Mums naujagimiu skyriaus darbuotoja is GN sake, kad vaikutis kasdien per kiekviena maitinima turetu suvalgyti po 10 ml. daugiau, t.y. 1 diena 10 ml., 2 diena 20 ml.... 10 d. 100 ml., ir taip toliau iki menesio laiko per kiekviena maitinima po 100 - 120 ml., o valgyti turetu po 6-8 kartus i para.
Jeigu tiketi siais zodziais tai vaikuciui kuriam jau tris savaites 60-70 ml. turetu buti mazai
Mums siandien 9 dienos, svorio priaugome apie 100 gr., taciau valgome maziau nei gydytoja sake, nu niekaip mums neiseina suvalgyti daugiau kaip 70 ml.. Apskritai vaikutis labai nenoriai is kruties valgo, kartais net nusitraukiu ir pamaitinu is buteliuko
sveikutes,
Mano mazylis jau sveria 5kg, nors gime tik 3,280, o jam dar tik menesiukas . Snd skiepijom, tai daktare nustebusi, kuom as ji maitinu. O maitinu tik savo pienuku. Ar cia labai blogai???Mano mazylis labai daug valgo, as kaip ciulptukas. Kita savaite einu pas gydytoja pasikonsultuoti, o dabar stengiuosi daryt ilgesnes pertraukas tarp vagymu. Gal jus esate susidurusios su panasia situacija?
Mano mazylis jau sveria 5kg, nors gime tik 3,280, o jam dar tik menesiukas . Snd skiepijom, tai daktare nustebusi, kuom as ji maitinu. O maitinu tik savo pienuku. Ar cia labai blogai???Mano mazylis labai daug valgo, as kaip ciulptukas. Kita savaite einu pas gydytoja pasikonsultuoti, o dabar stengiuosi daryt ilgesnes pertraukas tarp vagymu. Gal jus esate susidurusios su panasia situacija?
QUOTE(elikule @ 2009 11 16, 19:25)
sveikutes,
MP maitinami kudikiai auga suoliais. Si menesi daug priaugo, kita - priaugs maziau. Arba dar veliau prades letet svorio augimas ir viskas susinormalizuos O pediatres, deja, naudoja suvidurkintas lenteles, neatsizvelgdamos i tai, kuo mazylis maitinamas
Sunelis gime 3515 g. ir 51 cm. Maitinu MP. Po 3 men. sverem 7750 g. ir buvom 64 cm. Dabar ketvirtas menuo, panasu kad si menesi nepriaugsim pilno kilogramo. Tikrai maitinant MP vaikai auga suoliais
sunutis gime 4kg 55cm dabar mum 2 menesiai sveriam 7kg ugis 65cm
valgo tik mp nakti 2kartus, diena kas 3-4 valandas
valgo tik mp nakti 2kartus, diena kas 3-4 valandas
Mano mazius gime 4130 g ir 56cm, o 4 menesiu buvo 9400 g ir 68 cm, dabar turetume vel eiti svertis ir matuotis, bet.. ta gripo epidemija - tai liepe gydytoja dar palaukti.. kad neuzsikrestume gydymo istaigoj.. Tiesa valgo tik MP, net vandens dar neragaves