Nedidele mano zindymo patirtis. Pirmoji ragavo mp tik 4 sav. Kalta esu pati, nes per daug susirinkau informacijos, kuri neatitiko mano emociju. Su misiniais kas menesi priaugdavo virs 1 kg.
Antroji, mano nuostabai ir be dideliu pastangu, valgo MP. Dar didesne nuostaba, netikint stebuklingomis mp savybemis, svoris auga!! Gime mazoji 3.364 kg. Namuciu gryzom su 3.160 kg. Dabar siek tiek daugiau nei 3 sav., o svarstykles rodo 3.9 kg !!!!Iki 18d. gal net ir 4 kg virsysim!
Mano mazge gime 3500g ir 50 cm, isvaziavo namo sverdama apie 3400... Dabar po menesio pasvere ir sveria apie 4700-4800g... jei gerai nuziurejau. bet kiek jinai diena valgo... nakti viskas liuks, pavalg ir miegot... o diena, neduok die kokie diegliukai tai vien nusiraminimui praso (.) ir valgydama tampo papuka, rekia, bet zinda... kai jau matau, kad nieko nebus atruginu ir uzsiimu masazavimu... ir per tokius vargus ir negandas maze isstypo 5 cm, o svorio tai velniai zin kiek priaugo, tik tiek, kad sesele del to kiek sunerimo
6men maitinau savo dukryte tik MP,per menesi priaugdavom po 1kg,kartais net daugiau,dabar mums metukai,sveriam 11kg,ugis 77cm,esam prie vidutiniu.
Mes pirmus du mėnesius netgi apie 2 kg per mėnesį priaugdavom. Bet paskui stabilizavosi svoris
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 09, 21:36)
Mes pirmus du mėnesius netgi apie 2 kg per mėnesį priaugdavom. Bet paskui stabilizavosi svoris
Sunutis per pirmus 2 menesiu priaugo po 450g, t.y. 2 men. svere 4,2 kg, kaip as ji maitinau galva neisnesa , uz tai o per sekanti menesi priaugo 1,3 kg
Visi sako, kad maitinamas MP kudikis nenutunka, o mano maze, kuriai dabar 10 men., ir nemacius jokiu misiniu - stora kaip backa, ugis 70 cm., o svoris 10 kg. ir 100 gr... Jai net pajudet sunku, nei sliauzioja, nei ka... O papildoma maisteli gauna 3 kartus per diena mazdaug po 150 gr.- tai cia daug? Bet uztat piena tai ryja ryja ir ryja... Ypac nakti, kaip apzora kokia... Ir ka daryti? Kaip neduosi kudikiui zisti, jegu praso?
Gime mazute, kudute - 2800 gr. ir 50 cm., o kai isibegejo per menesi vis po kilograma priaugti, tai taip iki septinto men. . Jau puses metu atrode kaip geras parsiukas, net juokes aplinkiniai, ir vien MP maitinta... O brolis misiniu primaitinamas augo, bet per puse kudesnis buvo...
Gime mazute, kudute - 2800 gr. ir 50 cm., o kai isibegejo per menesi vis po kilograma priaugti, tai taip iki septinto men. . Jau puses metu atrode kaip geras parsiukas, net juokes aplinkiniai, ir vien MP maitinta... O brolis misiniu primaitinamas augo, bet per puse kudesnis buvo...
QUOTE(majke @ 2009 10 10, 12:59)
Visi sako, kad maitinamas MP kudikis nenutunka, o mano maze, kuriai dabar 10 men., ir nemacius jokiu misiniu - stora kaip backa, ugis 70 cm., o svoris 10 kg. ir 100 gr... Jai net pajudet sunku, nei sliauzioja, nei ka... O papildoma maisteli gauna 3 kartus per diena mazdaug po 150 gr.- tai cia daug? Bet uztat piena tai ryja ryja ir ryja... Ypac nakti, kaip apzora kokia... Ir ka daryti? Kaip neduosi kudikiui zisti, jegu praso?
mes 10 menesiu sverem 10kg 400gr,ugis 73cm,vaiksciot pradejom 10 menesiu,as taipat galvojau,kad mes prie storuliuku,tai ir vaiksciot velai pradesim,ir prasau,nieko panasaus,esam labai judrios,nepergyvenk,poto svoris taip greit neaugs,vaikutis daugiau judet prades.
2 men. ir 15 d. 6315kg ir 60 cm
Gime sunelis 4,2 kg - 54cm
po menesio 6kg - 58cm
dabar astuonios savaites, sveria apie 7kg.... valgo tik MP...
po menesio 6kg - 58cm
dabar astuonios savaites, sveria apie 7kg.... valgo tik MP...
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 10 15, 14:52)
2 men. ir 15 d. 6315kg ir 60 cm
3 men 6700kg