QUOTE(enes @ 2007 02 28, 22:43)
mums irgi ta pati beda. maziulis per 2 pirmus menesius nuo 3,5kg priaugo iki 6kg, o per trecia menesi tik 400gr. paskaiciau cia kitu mamyciu padrasinimus, kad ne svorio augimas svarbiausia, o kad vaikiukas linksmas ir guvus butu. bet kad mano maziulis pradejo dazniau verkti ir atrodo alkanas. sauskelniu irgi maziau pridaro. bet pieniuko nors ir maziau turiu, atrodo kad jam uztektu. jei tik jis valgytu!! anksciau 20 minuciu valgydavo, o dabar po 10 minuciu arba uzmiega arba klykti pradeda. oro kazkaip sugeba prisiryti. o atsiruges nebenori kruties nors tu ka. tik bandau glausti ir ima iskart klykti, nervuotis. tada jau labai sunkiai nuramint pavyksta. atrodo kad dar alkanas bet kazkodel negali valgyt.
kaip kazkuri mamyte sake, gal nepatinka kad krutis minksta, bet kitos irgi neima. pieniuko zymiai sumazejo, nezinau nei ka daryt. dazniau maitinti negaliu nes kruties neima, ima verkti ir spardytis vos tik prie kruties priglaudziu. o gerai neprivalges ir nemiega ilgai. tai jau nebezinau ar jis verkia, kad alkanas, ar kad pavarges, ar nevalgo, kad nemiges...
jauciuosi netikusi mama, kad nesuprantu ko mano vaikui reikia, kas jam negerai
daktarai nieko nepataria, tik kita savaite svertis vel ateit liepe
bijau kad vel mazai priaugsim, nes niekas nesikeicia, gal tik blogiau kasdien
patarkit mamytes, ka daryti
kaip kazkuri mamyte sake, gal nepatinka kad krutis minksta, bet kitos irgi neima. pieniuko zymiai sumazejo, nezinau nei ka daryt. dazniau maitinti negaliu nes kruties neima, ima verkti ir spardytis vos tik prie kruties priglaudziu. o gerai neprivalges ir nemiega ilgai. tai jau nebezinau ar jis verkia, kad alkanas, ar kad pavarges, ar nevalgo, kad nemiges...
jauciuosi netikusi mama, kad nesuprantu ko mano vaikui reikia, kas jam negerai
daktarai nieko nepataria, tik kita savaite svertis vel ateit liepe
bijau kad vel mazai priaugsim, nes niekas nesikeicia, gal tik blogiau kasdien
patarkit mamytes, ka daryti
O negali jam buti pienlige?