Įkraunama...
Įkraunama...

Gerumu tviskantis Kalėdų eglės žaisliukas!

sveikos 4u.gif norejau paklausti ar geriau nupirkti kokiu dovaneliu ar geriau butu pinigeliais pervest?
Atsakyti
Laba,
čia vėl aš su savo atvirukais. Penktadienį paskutinė diena, kai vaikai neša, tai arba savaitgalį, arba pirmadienį norėčiau išsiųst, būtų gerai žinoti, kur. Atvirukai labai nelygiaverčiai, nes ir vaikų gebėjimai labai nelygūs, bet visi labai nuoširdūs. Ir norėčiau pati prisidėti - ar tiktų šiltos vilnonės kojinytės? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
karolecap, kol kas nupirktų dovanėlių dar visai nedaug yra, tai geriau pirkit dovanėles.
dangiuk, kojinyčių vaikučiams reikia mirksiukas.gif Siuntimui adresiuką rašau į AŽ.
Atsakyti
Sveikos,noreciau prisideti dovanele ir as. Parasykit kokia dovanele galeciau prisideti.
Atsakyti
Seiki,

Noreciau ir as prisideti-parasykit i az,kokios dovaneles tiktu 4u.gif .
Tik cia jau siusciau i kita miesta,nes ne Kauniete esu 4u.gif .
Atsakyti
Ačiū *Leta*, elfyte - rašau jums AŽ, suderinsim dėl dovanėlių.

Ir didelis ačiū sandrynjai ir vastulkai už pervestus pinigėlius 4u.gif
Sąskaitoje turim 350 Lt ir dar + surinkti ir teberenkami pinigėliai labdaringoje mugėje, kurie bus skirti didesniems pirkiniams - čiužiniui nuo pragulų ir kambario čiuožyklai.
Pasidžiaugsiu, kad mūsų akcijos komanda pasipildė labai labai veiklia mamyte, kuri čia neparašo, bet pilna minčių, pilna idėjų ir .. didelio noro jas įgyvendinti. Jau matau, kokią puikią šventę pavyks suorganizuoti vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
kadangi esu kauniete, ir pati turiu vaikeli- noriu prisideti smile.gif turime zaisliuku, galetume perduoti smile.gif jei norite, galite vaikiuko varda parasyti kuriam bus iteikta dovanele, tada isrinksime pagal amziu smile.gif
Atsakyti
parasiau jums i az taciau jusu kontaktu nesulaukiau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinnygirl: 18 gruodžio 2010 - 21:59
Aš taip pat norėčiau adresiuko kur siųsti siuntinuką.
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniukass: 18 gruodžio 2010 - 22:32
QUOTE(Tinnygirl @ 2010 12 18, 22:59)
parasiau jums i az taciau jusu kontaktu nesulaukiau sad.gif

Parašiau, jau parašiau blush2.gif
ax.gif Žinokit, va šiandien jau pora valandų atsakinėju į Jūsų visų žinutes. Ačiū, kad rašot, teiraujatės, prisijungiat prie akcijos 4u.gif Man skrieja žinutė po žinutės, vos spėju atsakinėt blush2.gif o kai kam net nespėju... Ačiū už aktyvumą 4u.gif

justina* ir liniukass - rašau jums AŽ.
Atsakyti
Aciu visiems organizatoriams!!!!Kai sirgau...veziu(neseniai) Gavai puokste narcizu..Buvo taip malonu!!As net apsiverkiau...Is dziaugsmo aisku!
Aciu visiems zmogiukams kuriems rupi!!Kurie dalyvauja kurie Organizuoja!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
melagele, kuo geriausių emocijų Jums artėjančių švenčių proga 4u.gif ..ir sveikatos, sveikatos... kuo geresnių tyrimų rezultatų nuolat 4u.gif
Atsakyti