sveikos norejau paklausti ar geriau nupirkti kokiu dovaneliu ar geriau butu pinigeliais pervest?
Laba,
čia vėl aš su savo atvirukais. Penktadienį paskutinė diena, kai vaikai neša, tai arba savaitgalį, arba pirmadienį norėčiau išsiųst, būtų gerai žinoti, kur. Atvirukai labai nelygiaverčiai, nes ir vaikų gebėjimai labai nelygūs, bet visi labai nuoširdūs. Ir norėčiau pati prisidėti - ar tiktų šiltos vilnonės kojinytės?
čia vėl aš su savo atvirukais. Penktadienį paskutinė diena, kai vaikai neša, tai arba savaitgalį, arba pirmadienį norėčiau išsiųst, būtų gerai žinoti, kur. Atvirukai labai nelygiaverčiai, nes ir vaikų gebėjimai labai nelygūs, bet visi labai nuoširdūs. Ir norėčiau pati prisidėti - ar tiktų šiltos vilnonės kojinytės?
karolecap, kol kas nupirktų dovanėlių dar visai nedaug yra, tai geriau pirkit dovanėles.
dangiuk, kojinyčių vaikučiams reikia Siuntimui adresiuką rašau į AŽ.
dangiuk, kojinyčių vaikučiams reikia Siuntimui adresiuką rašau į AŽ.
Seiki,
Noreciau ir as prisideti-parasykit i az,kokios dovaneles tiktu .
Tik cia jau siusciau i kita miesta,nes ne Kauniete esu .
Noreciau ir as prisideti-parasykit i az,kokios dovaneles tiktu .
Tik cia jau siusciau i kita miesta,nes ne Kauniete esu .
Ačiū *Leta*, elfyte - rašau jums AŽ, suderinsim dėl dovanėlių.
Ir didelis ačiū sandrynjai ir vastulkai už pervestus pinigėlius
Sąskaitoje turim 350 Lt ir dar + surinkti ir teberenkami pinigėliai labdaringoje mugėje, kurie bus skirti didesniems pirkiniams - čiužiniui nuo pragulų ir kambario čiuožyklai.
Pasidžiaugsiu, kad mūsų akcijos komanda pasipildė labai labai veiklia mamyte, kuri čia neparašo, bet pilna minčių, pilna idėjų ir .. didelio noro jas įgyvendinti. Jau matau, kokią puikią šventę pavyks suorganizuoti vaikučiams
Ir didelis ačiū sandrynjai ir vastulkai už pervestus pinigėlius
Sąskaitoje turim 350 Lt ir dar + surinkti ir teberenkami pinigėliai labdaringoje mugėje, kurie bus skirti didesniems pirkiniams - čiužiniui nuo pragulų ir kambario čiuožyklai.
Pasidžiaugsiu, kad mūsų akcijos komanda pasipildė labai labai veiklia mamyte, kuri čia neparašo, bet pilna minčių, pilna idėjų ir .. didelio noro jas įgyvendinti. Jau matau, kokią puikią šventę pavyks suorganizuoti vaikučiams
kadangi esu kauniete, ir pati turiu vaikeli- noriu prisideti turime zaisliuku, galetume perduoti jei norite, galite vaikiuko varda parasyti kuriam bus iteikta dovanele, tada isrinksime pagal amziu
parasiau jums i az taciau jusu kontaktu nesulaukiau
Aš taip pat norėčiau adresiuko kur siųsti siuntinuką.
Ačiū.
Ačiū.
QUOTE(Tinnygirl @ 2010 12 18, 22:59)
parasiau jums i az taciau jusu kontaktu nesulaukiau
Parašiau, jau parašiau
Žinokit, va šiandien jau pora valandų atsakinėju į Jūsų visų žinutes. Ačiū, kad rašot, teiraujatės, prisijungiat prie akcijos Man skrieja žinutė po žinutės, vos spėju atsakinėt o kai kam net nespėju... Ačiū už aktyvumą
justina* ir liniukass - rašau jums AŽ.
Aciu visiems organizatoriams!!!!Kai sirgau...veziu(neseniai) Gavai puokste narcizu..Buvo taip malonu!!As net apsiverkiau...Is dziaugsmo aisku!
Aciu visiems zmogiukams kuriems rupi!!Kurie dalyvauja kurie Organizuoja!!!
Aciu visiems zmogiukams kuriems rupi!!Kurie dalyvauja kurie Organizuoja!!!
melagele, kuo geriausių emocijų Jums artėjančių švenčių proga ..ir sveikatos, sveikatos... kuo geresnių tyrimų rezultatų nuolat