Įkraunama...
Įkraunama...

Gerumu tviskantis Kalėdų eglės žaisliukas!

Euforija, parašiau AŽ. Labai miela, kad toks rūpestingas žmogus, kaip Jūs, prisijungė prie akcijos wub.gif Ir dar kitus, svetur gyvenančius tautiečius, prisijungti kviečiat.. Ačiū 4u.gif
--------
Visai neseniai mane aplankė vėlyvas paštas mirksiukas.gif Atkeliavo blansytės du nuostabūs komplektukai paauglėms ir linksmos sagės. blansyte, negaliu atsigrožėti wub.gif , mergaitės bus laimingos..
Ir dar labai nustebino atvirukų siunta iš šiaurinės Islandijos blink.gif Tikiuosi, jie taip pat maloniai nustebins ir vaikučius. Labai linksmi ir išradingi thumbup.gif Nežinau tik kam dėkoti ( siuntėjas pasirašė S.R.), atsiliepkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 12 02, 19:56)
Ačiū Naktibaldai už gausias dovanėles mažiesiems  4u.gif ( kūrybinius rinkinius mergaitėms, dėliones, žaidimą..). Ir dar didesnis AČIŪ už kartu praleistą popietę skyriuje pas vaikučius  wub.gif

ačiū Tau, kad gerumu dalinatės su tuo kam jo dabar labai reikia wub.gif , malonu buvo susipažinti ax.gif

Atsakyti
dahlia+++ noriu prisideti, bet turbut man paprassciausia butu pinigais. Ar galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkexx @ 2010 12 05, 23:39)
dahlia+++ noriu prisideti, bet turbut man paprassciausia butu pinigais. Ar galima?  4u.gif

Neturime sąskaitos, į kurią galėtume rinkti pinigėlius ax.gif Nebent - tiesiogiai smile.gif Gal žadat apsilankyt Kalėdinėj mugėj Halėje kitą savaitgalį? Ten mes būsim..
Ir - AČIŪ už gerus norus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 12 05, 23:50)
Neturime sąskaitos, į kurią galėtume rinkti pinigėlius  ax.gif  Nebent - tiesiogiai  smile.gif  Gal žadat apsilankyt Kalėdinėj mugėj Halėje kitą savaitgalį? Ten mes būsim..
Ir - AČIŪ už gerus norus  4u.gif

as jums parasysiu az 4u.gif
Atsakyti
mamkexx, wub.gif AČIŪ už akcijai pervestus pinigėlius wub.gif
Sąskaitoje turim 100 Lt. smile.gif
Atsakyti
Kaip miela dalinti padėkas smile.gif
Dideliausiais AČIŪ Euforijai už visą dėžę priemonių masažui skyriaus ligoniukams wub.gif Dabar tikrai pakaks.
AČIŪ nojurai už rankdarbius Kalėdinei mugei (na, kai ką ir vaikučiams padovanosim smile.gif ). Viskas labai labai gražu, kruopštu wub.gif
Taip pat labai labai gražūs wub.gif rasulka2 auskariukai.. AČIŪ.
Ačiū, kad esat kartu 4u.gif Ačiū toms, kurios rašo, skambina - sulaukiu didelio jūsų palaikymo, pasiūlymų ką dar ir kaip galima padaryti dėl vaikučių. Tikiuosi, kad kartu mes padarysime daug, padovanosime daug daug šypsenų 4u.gif
Atsakyti
Mane tikriausiai pamiršote ax.gif . Kur vesti pinigėlius?
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 12 09, 22:29)

as taip pat prisideciau,prasau ir man parasyti
Atsakyti
Pakeliu, nes jau arti arti. :]

QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 24, 16:08)
Štai dar viena akcijos naujiena:
Gruodžio 10 - 11d. Kauno sporto halėje vyks Kalėdinė mugė. Jos organizatoriai  mums nemokamai skiria 1 prekybinę vietą - galėsime prekiauti savo rankdarbiais, o surinktas lėšas skirsime KMUK onkologinio poskyrio vaikams (pirksime reikalingas priemones).

Atsakyti
Gera pabūti kartu, nors trumpai, nors kruopele kažkuo prisidėti. Grįžtant mąsčiau, kaip jiems sunku, artimiesiems, ligoniukams, puikiai juos suprantu... Širdį spaudžia, o pakeisti nieko negali. Ir vis gi, kaip gera gyventi...
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 12 09, 23:29)

Nepamiršau ax.gif - laisvos sąsk. ieškojau..
vastulka ir girene - rašau jums AŽ. Ačiū, kad prisidedat 4u.gif
Atsakyti