Del to, kad apacioje tamsios spalvos, tarsi jos ,,slegtu". Taip pat ,,ateities puseje" nemazi rudos spalvos plotai, kurie lieciasi su raudona spalva. Aisku, jeigu mano monitorius cia tas spalvas man teisingas rodo, nes kiek skaiciau, tai ka rodo monitorius-dar ne viskas, spalva gali ir kitokia butu. Aisku, as nemoku tu spalvu nagrineti, tik siek tiek, todel atsiprasau, jei nusisnekejau kazka-prasom pataisyti
Mano toks pastebėjimas, jau vien tai ,kad žmogus piešia , rodytų, kad yra pasiruošęs pažvelgti į savo vidų, pažinti save.O harmoninga asmenybė ir aplink save formuoja tokią aplinką.
Girenes dukra Pieinio kompozicija cente gana stabiliai įkomponuota 17m, tai gardelių dydį nežinau ar galima vertinti, bet jie kaip suaugusio , subrendusio žmogaus.Linijos dauguma plastiškos ir besikirsdamos nesudaro daug griežtų geometrinių figūrų(juodi a6triausi) , Visos spalvos gana proporcigai išsidėsčiusios ir pilna spalvų gama(nematau tik oranžinės, bet gal tik aš nematau, smėlinė gali būt prigesinta oranžinė), manau tai leidžia sakyt, kad mergina turi visų spalvų energetiką ir ji visa cirkuliuoja.Neina išskirt dominuojančios spalvos. Deriniai geltona , žalios atpalviai , žydra- komunikabilumas,kiti, būdami šalia, jaučia saugumą ir komfortą, trokšta jo draugijos. Tai asmenybė, gebanti dalintis su aplinka. Juoda praktiškai visur , bent kiek liečiasi su žalia, geltona, ir jos nėra labai dideli gardai ar susitelkę vienoj vietoj , tiesa tie nareliai(4 iš 6) smailom viršūnėm,- aštrios , žeidžiančios problemos , bet jos išsispręs . Geltona su žalia(geltona visur turi salyti su žalia) liudija apie išreikštą ar paslėptą unikalią savybę energetinės informacijos srityje.Kaip geltona laikoma pedagogų spalva, taip žalia gydytojų, ar neplanuoja ta linkme savo veiklos?jos čia dera, bet per mažai žinau, kad galęčiau kategoriškai teigti. Ruda kiek nerimastingesnė , prie raudonos, tamsiai mėlynos nepalanki emocinė aplinka, bet ir pas jus tas yra , taigi nieko keisto.Bet ta pati mėlyna prie geltonos rodo , kad sprendimas arti. Spalvinta lygiai, neišeinant iš kraštų krupšti, atsakinga, pareiginga.Bendrai atrodytų savarankiška, ir gebanti išspręsti problemas.
Aha, nėra, nes auginu vaiką ir blaškausi tarp profesijos pasirinkimo, su kuria norėčiau susieti savo ateitį, nes gabumų, polinkių daug, nėra vieno, kurį galėčiau išskirti, kaip pašaukimą ar pan. Užtai įstodavau studijuoti ir paskui mesdavau, nes "ne tai".
Tikriausiai taip ir yra, nes reikia ne vieno vaiko piešinį pamatyt, taipogi realiai sulygint kaip yra ir kaip atsisipindi.Pas Girenės dukrą , juodos ir nėra daug, tik iškrenta į pirmą planą , labiausiai akcentuota.O šiaip nedideli taškiniai- rodo , kad žmogus imasi iniaciatyvos formuoti įvykius , vidutiniai ar truputį didesni juodi po visą fraktalą- permainos.Didelės juodos, arba labai daug- energetinis badas, išsekimas, labai didelė - aštri asmeninio pobūdžio problema.(Čia iš tos knygutės)
Labai smagu , kad mamytės įdeda vaikų piešinius.Juose daug panašumų(tarp vaiko ir mamos)
Išsikėliau Gudrenės dukrytės , jei išeis neužilgo įkelsiu kaip man atrodo.Atsiprašau , kad perėjau prie vaikų, bet man regis daugeliui vaikas yra svarbesnis nei ji pati. Papildyta:
Ten pas Girenės aprašymą sakinį netaisyklingai sudėliojau, ir iš vis gramatinių klaidų privėliau.