Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

Nežinau Realybe, man jis nei kiek ne kitoks kaip kiti Taviškiai fraktalai g.gif gal tiktai didesnis ir daugiau spalvų , sumažėjo ploteliai spalvinimo
Vaikio antras labai smagiai žiūrisi bigsmile.gif
Atsakyti
Mano septintasis 4u.gif
Man jis artimiausias mano pirmam, tik ramesnis atrodo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 14, 14:07)
Mano septintasis  4u.gif
Man jis artimiausias mano pirmam, tik ramesnis atrodo smile.gif
user posted image

Dvasingumo alkis ax.gif

Pažiūrėkit į Realybės vaiko piešinį ir visos pasimokykit- va kas yra tikrasis gyvenimo džiaugsmas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 16:11)
Dvasingumo alkis  ax.gif

Pažiūrėkit į Realybės vaiko piešinį ir visos pasimokykit- va kas yra tikrasis gyvenimo džiaugsmas.  bigsmile.gif

Kiek prisimenu save iš vaikystės, man buvo sunku su visais bendrauti, nes nelabai skirdavau ribas tarp "yra" ir "bus" smile.gif Tėvai vadindavo ištisai melage arba fantazuotoja, bet viskas, ką pasakydavau, imdavo ir įvykdavo. Todėl vėliau "įkišau" save į tam tikrus rėmus, ir prigesinau save, kad nesijausčiau kaip Kasandra. Tačiau dabar rėmai traška... Ir trūksta žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 14 lapkričio 2010 - 14:20
laba diena
ka tik baigiau piest 7

toks niurus,nes traukiau tik melynu,violetiniu,rudu atspalviu spalvas.mano megiama zalia is 4atspalviu tik viena issitrauke
jau i pabaiga spalvinau tik po kelis narelius,akys sako-reik geltonos,oranzines,ruzavos...na ryskumo,gyvybes fraktalui.deja neistraukiau tokiu spalvu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 14 lapkričio 2010 - 14:28
tiek Cholris tiek girenes man tokie verkiantys fraktalai unsure.gif
girenes į povandeninį laivą panašu , o Cholris -sraigė
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2010 11 14, 15:33)
tiek Cholris tiek girenes man tokie verkiantys fraktalai  unsure.gif
girenes į povandeninį laivą panašu , o Cholris  -sraigė

ka darysi,nekrito man spalvos siendien.praeiti spalvingi
butent taip gaunasi,nes neziuriu i spalvas,sakau,o akys reke-reik geltonos.............
bet as saziningai-iki 21 nenupiesiu,neziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2010 11 14, 16:33)
tiek Cholris tiek girenes man tokie verkiantys fraktalai  unsure.gif
girenes į povandeninį laivą panašu , o Cholris  -sraigė

Aš taip pat nežiūriu, kokias spalvas traukiu smile.gif O traukiasi intravertiškos spalvos, nes esu labai uždaras žmogus, ir dėl to, jog bijau perdaug apie save pasakoti, nes ne kiekvienam tai būtų suprantama, tiksliau - ne viskas būtų suvokiama. Gal iš tiesų juose labai atsispindi vienišumas, vienatvė. Nesu gyvenime viena, tačiau vieniša.
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 14, 14:45)
Aš taip pat nežiūriu, kokias spalvas traukiu smile.gif O traukiasi intravertiškos spalvos, nes esu labai uždaras žmogus, ir dėl to, jog bijau perdaug apie save pasakoti, nes ne kiekvienam tai būtų suprantama, tiksliau - ne viskas būtų suvokiama. Gal iš tiesų juose labai atsispindi vienišumas, vienatvė. Nesu gyvenime viena, tačiau vieniša.

Tokių žmonių yra daug, ir kai yra tikras noras, jie susitinka ir bendrauja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 14, 15:45)
Nesu gyvenime viena, tačiau vieniša.

tavo avatarqs tave atspindi net-liudnas,vienisas.....
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 16:51)
Tokių žmonių yra daug, ir kai yra tikras noras, jie susitinka ir bendrauja... ax.gif

Tebūnie bus taip. smile.gif Nes niekad neapleido jausmas, kad man skirta padaryti kažką labai svarbaus... O dabar jaučiu, jog atėjo tinkamas metas.
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 14, 14:57)
Tebūnie bus taip. smile.gif Nes niekad neapleido jausmas, kad man skirta padaryti kažką labai svarbaus... O dabar jaučiu, jog atėjo tinkamas metas.

Na, mums visiems skirta padaryti kažką ypatingo, todėl nereikėtų to sureikšminti ax.gif
Atsakyti