Nežinau Realybe, man jis nei kiek ne kitoks kaip kiti Taviškiai fraktalai gal tiktai didesnis ir daugiau spalvų , sumažėjo ploteliai spalvinimo
Vaikio antras labai smagiai žiūrisi
Mano septintasis
Man jis artimiausias mano pirmam, tik ramesnis atrodo
Man jis artimiausias mano pirmam, tik ramesnis atrodo
QUOTE(Chloris @ 2010 11 14, 14:07)
Dvasingumo alkis
Pažiūrėkit į Realybės vaiko piešinį ir visos pasimokykit- va kas yra tikrasis gyvenimo džiaugsmas.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 16:11)
Dvasingumo alkis
Pažiūrėkit į Realybės vaiko piešinį ir visos pasimokykit- va kas yra tikrasis gyvenimo džiaugsmas.
Kiek prisimenu save iš vaikystės, man buvo sunku su visais bendrauti, nes nelabai skirdavau ribas tarp "yra" ir "bus" Tėvai vadindavo ištisai melage arba fantazuotoja, bet viskas, ką pasakydavau, imdavo ir įvykdavo. Todėl vėliau "įkišau" save į tam tikrus rėmus, ir prigesinau save, kad nesijausčiau kaip Kasandra. Tačiau dabar rėmai traška... Ir trūksta žinių.
laba diena
ka tik baigiau piest 7
toks niurus,nes traukiau tik melynu,violetiniu,rudu atspalviu spalvas.mano megiama zalia is 4atspalviu tik viena issitrauke
jau i pabaiga spalvinau tik po kelis narelius,akys sako-reik geltonos,oranzines,ruzavos...na ryskumo,gyvybes fraktalui.deja neistraukiau tokiu spalvu
ka tik baigiau piest 7
toks niurus,nes traukiau tik melynu,violetiniu,rudu atspalviu spalvas.mano megiama zalia is 4atspalviu tik viena issitrauke
jau i pabaiga spalvinau tik po kelis narelius,akys sako-reik geltonos,oranzines,ruzavos...na ryskumo,gyvybes fraktalui.deja neistraukiau tokiu spalvu
tiek Cholris tiek girenes man tokie verkiantys fraktalai
girenes į povandeninį laivą panašu , o Cholris -sraigė
QUOTE(gudrene @ 2010 11 14, 15:33)
ka darysi,nekrito man spalvos siendien.praeiti spalvingi
butent taip gaunasi,nes neziuriu i spalvas,sakau,o akys reke-reik geltonos.............
bet as saziningai-iki 21 nenupiesiu,neziuresiu
QUOTE(gudrene @ 2010 11 14, 16:33)
Aš taip pat nežiūriu, kokias spalvas traukiu O traukiasi intravertiškos spalvos, nes esu labai uždaras žmogus, ir dėl to, jog bijau perdaug apie save pasakoti, nes ne kiekvienam tai būtų suprantama, tiksliau - ne viskas būtų suvokiama. Gal iš tiesų juose labai atsispindi vienišumas, vienatvė. Nesu gyvenime viena, tačiau vieniša.
QUOTE(Chloris @ 2010 11 14, 14:45)
Aš taip pat nežiūriu, kokias spalvas traukiu O traukiasi intravertiškos spalvos, nes esu labai uždaras žmogus, ir dėl to, jog bijau perdaug apie save pasakoti, nes ne kiekvienam tai būtų suprantama, tiksliau - ne viskas būtų suvokiama. Gal iš tiesų juose labai atsispindi vienišumas, vienatvė. Nesu gyvenime viena, tačiau vieniša.
Tokių žmonių yra daug, ir kai yra tikras noras, jie susitinka ir bendrauja...
QUOTE(Chloris @ 2010 11 14, 15:45)
Nesu gyvenime viena, tačiau vieniša.
tavo avatarqs tave atspindi net-liudnas,vienisas.....
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 16:51)
Tokių žmonių yra daug, ir kai yra tikras noras, jie susitinka ir bendrauja...
Tebūnie bus taip. Nes niekad neapleido jausmas, kad man skirta padaryti kažką labai svarbaus... O dabar jaučiu, jog atėjo tinkamas metas.
QUOTE(Chloris @ 2010 11 14, 14:57)
Tebūnie bus taip. Nes niekad neapleido jausmas, kad man skirta padaryti kažką labai svarbaus... O dabar jaučiu, jog atėjo tinkamas metas.
Na, mums visiems skirta padaryti kažką ypatingo, todėl nereikėtų to sureikšminti