Vasarėlė Labai rizikuoju rašydama, nes tai pirmi fraktalai kur priversta vardint blogybes,Bet guodžia tai, kad rašoma jog fraktalinio metodo taikymas labai efektyvus ir jei piešit ir rodysit, manau visos pasistengsim rasti pokyčių į gerą.Vis tik dar gali būti , kad matau netikras spalvas, nes Putlutės oranžinė pas mane buvo ruda. Visi trys fraktalai nebetelpa į lapa- emocinis nestabilumas,gal įžeista savimeilė , nuvertinimas, pirmam geltonas remias viršuj su svajokliška spirale perkeldamas į džiugias fantazijas, remiasi kairėj ir dešinėj, kažkokia priešprieša užstrigimas praeity ,bijant ateities ir veržimasis į ateitį atsikratant praeities , gal laiko geltonas beveik apskritimas, buvęs komfortas.Pirmam, antram, yra žalios , regeneracijos,atsinaujinimo, klestėjimo spalvos, trečiam jau nedaug..Apie emocinį susijaudinimą kalba ir mėlyna šalia rudos, įrėminta į vyšninę.Pirmam violetinės uodega ateina į rudą, galbūt tai darbo netekimas?rašoma, kad violetinė dažnai simbolizuoja darboholikus, kuriems būtina savirealizacija.Dideli pirmo langai lyg turėtų reikšt atvirumą, bet gali būt , kad tai noras, kad kas nors pasirūpintų.Antram besikertenčios linijos pailgos , lyg ilgesio išraiška.Centre vėl įrėminta vyšnine, ruda spalva, bet jau mažesnė.Spalvinant matosi nelygūs pieštuko paspaudimai(stipriau, silpniau) vėl įtampa.Geltona , žydra , žalia(antram) komunikabilumas, čia su geltona atsainiausiai spalvinta, lyg erzintų negalėjimas realizuoti savo žinių.Vyšninė vėl signalizuoja apie pavojų, įtampą, problemas.
Kaip koreguoti situacija, kokias ir kur įvesti spalvas, gal patars apsilankiusios seminare
kaip tik neviltis buvo apėmus (paskaičiau žinutę, skolos už mokslus ir sutarties nutraukimas ir mano mokslams kaput ir dar išieškojimas) ir tada sugalvojau, kad reikia nusiraminti, nes nieko nepakeisiu ir ėjau piešt bet šį kartą spalvavau visai be nervų
Tik Aš žinau savo gyvenimo istoriją - Tik Aš galiu save teisti, kritikuoti ir sau pasiploti...
Sveikos Viska perskaiciau Modestina,manau tikrai cia liksi suprasta. Nors as visai kitoks zmogus esu,bet suprantu tave Neturiu problemu bendravime,nei su moterimis,nei su vyrais. Bet blogiausiai mane veikia zmoniu pasiputimas ir saves issaukstinimas. Sita savybe man labai nepatinka ir tokiu zmoniu vengiu.. tiesiog nebendrauju su jais, tik jei butina I paskalas ismokau nekreipt demesio,matyt su metais. Dabar man nerupi ar kazkam patinka mano gyvenimo budas,apranga ir pan.Del to,kad zmones keistai reaguoja,jei dziaugiesi,kad jiems sekasi,tai cia tikrai Uztat akivaizdziai esu maciusi,kaip pajuoduoja veidas is pasiutimo,jei pasiseke man,nors tikejosi,kad bus blogiau Nupiesiau savo 4 fraktala. Gavosi mano akimis kazkoks visai kitoks,negu buvusieji Vaikas mano 11 metu nupiese jau du,antra stengesi jau daug graziau spalvinti
Vakar su pasigardžiavimu "sulindo" Brigitos seminaras Irgi laukiu antro. Pirmasis fraktalas guli ant akių. Rankos niežti piešti, bet neturiu pieštukų Laukiu darbo savaitės, kad galėčiau lėkti nusipirkt
Vakar su pasigardžiavimu "sulindo" Brigitos seminaras
Irgi laukiu antro.
Pirmasis fraktalas guli ant akių. Rankos niežti piešti, bet neturiu pieštukų
Laukiu darbo savaitės, kad galėčiau lėkti nusipirkt
Del to, kad apacioje tamsios spalvos, tarsi jos ,,slegtu". Taip pat ,,ateities puseje" nemazi rudos spalvos plotai, kurie lieciasi su raudona spalva. Aisku, jeigu mano monitorius cia tas spalvas man teisingas rodo, nes kiek skaiciau, tai ka rodo monitorius-dar ne viskas, spalva gali ir kitokia butu. Aisku, as nemoku tu spalvu nagrineti, tik siek tiek, todel atsiprasau, jei nusisnekejau kazka-prasom pataisyti