Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

Modestina, gal žvilgtelk į temos pavadinimą blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 13, 23:22)
žinai skaitau ir galvoju,kad aš rašau  biggrin.gif , mes kaip buvom su vyru spektaklyje urvinis žmogus, tai jis pasakė taip....viskas teisybė, bet mūsų šeimoje daugumas dalykų (žinoma ne visi)  atvirkščiai  cool.gif , nekenčiu parduotuvių, nemėgstu matuotis, todėl viską perku internetu, nemėgstu fotografuotis, kaip reikia rasti savo foto aš jos nerandu, nes aš jų neturiu  lotuliukas.gif , nebent dokumentinės laugh.gif , maisto prkes perka vyras mano darbas surašyti ko reikia ir t.t  Bet aš mėgstu draugijas bendraminčių  blush2.gif , pasimatymus , susimatymus su  "savais"

aš taip pat mėgstu bendrauti su bendraminčiais. bet tokių - reta smile.gif mane jei netyčia kas nutraukia, tai turiu. kažkada pati save esu nupyškinusi. bet tai fotoaparato bandymas buvo, ne specialiai.

apie žmonių neapykantą ar kaip pavadinti galima net knygą susėdusioms kartu parašyti smile.gif)) pavyzdžiui, važinėjau į magistro studijas kartu su viena kolege. aš ja nuoširdžiai didžiavausi, džiaugiausi, kad jai sekasi, kad sekasi geriau nei man, kad ji geba turėdama vaikų kokybiškiau laikyti egzaminus. tai ji nesuprato, kodėl aš džiaugiuosi, kad jai sekasi... tąsyk pasijutau labai kvailai.... smile.gif

Vaižgante, ačiū už nuorodą, būtinai išbandysiu! Labai įdomiai atrodo! Net nepagalvočiau, kad va taip galima piešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 13, 23:22)
žinai skaitau ir galvoju,kad aš rašau  biggrin.gif , mes kaip buvom su vyru spektaklyje urvinis žmogus, tai jis pasakė taip....viskas teisybė, bet mūsų šeimoje daugumas dalykų (žinoma ne visi)  atvirkščiai  cool.gif , nekenčiu parduotuvių, nemėgstu matuotis, todėl viską perku internetu, nemėgstu fotografuotis, kaip reikia rasti savo foto aš jos nerandu, nes aš jų neturiu  lotuliukas.gif , nebent dokumentinės laugh.gif , maisto prkes perka vyras mano darbas surašyti ko reikia ir t.t  Bet aš mėgstu draugijas bendraminčių  blush2.gif , pasimatymus , susimatymus su  "savais"

Wau... Kaip keista sutikti net dvi tokias... smile.gif Aš tokia pati... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 11 14, 00:30)
gal... net nežinau.. smile.gif) geriausi draugai - vyrai, taip. moterys kažkodėl junta konkurenciją ir šnypščia. Arba ieško naudos. pamenu, kaip vienam darbe buvo: ant kabineto durų pakabino lentelę su klaida mano pavardėje. visą mėnesį ar net daugiau naujame darbe sveikinosi didžioji dalis kolektyvo, maloniai bendravo, netgi paklausdavo, kaip jaučiuosi, ar man viskas aišku - jau ėmiau galvoti, kad va, ir čia, žmonės geba kultūringai, šiltai ir paprastai bendrauti. o pasirodo.... juk klaidingai užrašyta pavardė buvo tokia pati kaip vieno itin aukšto valdininko... kai išaiškėjo, kad jokiais giminystės saitais nesusijusi, tai beliko vos 2 - 5 bendraujantys iš tiesų nuoširdžiai asmenys.... smile.gif)) kuriozai.

beje, ar jūsų niekada darbe neklausė apie plastines operacijas? pavyzdžiui, biusto: "kiek mokėjai už krūtinės pasididinimą, nes tavo figūrai, mes taip nusprendėm kolektyve, tavo papai per dideli". čia pietaujant tokį klausimą uždavė. smile.gif) ech... gyvenimas žavus! smile.gif

Man artima tavo būsena, modestina smile.gif Net apie krūtinės pasididinimą. Esu mažo ūgio, moteriškos figūros ir didele krūtine. bigsmile.gif Ir sunkiai randu kalbą su moterimis. Anksčiau pergyvenau, buvo nemalonu, o dabar man neberūpi. Yra keletas moterų draugių, su kuriom man įdomu pakalbėti įvairiom temom. Turiu ir draugų vyrų nemažai.
Atsakyti
atsiprašau už offtopic blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O, Modestina, gal esat vandenė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 21:33)
Noriu pasidžiaugti- nėra šiame skyriuje kitos tokios draugiškos temos  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

-.-,-,-,-,-.-.-.-,-,-,-.-.-.-.-

modestina
ar tik neturite kokiu blogu isitikinimu is anksciau susijusiu su moterimis, su moteriskumu ..mhm..
nesgi ir vyrai turi tu neigiamu savybiu kurias isvardinot..
tik kai kazkuriuos megsti, o kitu maziau megsti, tai vienuose sitai pastebi o kituose maziau tam skiri demesio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 13 lapkričio 2010 - 22:52
modestina,taip pasijuokiau skaitydama
visa tiesa
vaizgante,neuzkresk naujais darbais:)
Atsakyti
Šiandien spalvinau savo 5-ąjį. Ir žiauriai norėjosi ryškių spalvų. Ypač raudonos. ją gan sėkmingai ir traukiau, tik net ir su didžiausiomis pastangomis ji nesigavo norimo ryškumo.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 13, 22:52)
modestina,taip pasijuokiau skaitydama
visa tiesa
vaizgante,neuzkresk naujais darbais:)

Marš visos maudytis lotuliukas.gif
Atsakyti
esu jautis...

gali būti, kad kažkas susiję su kokiom vaikystės situacijom? nesu nusiteikusi antimoteriškai ar antivyriškai. ne ne. taip, pritariu, kad ir vyrai turi neigiamų savybių. abiejų lyčių atstovai savaip geri smile.gif) o kažin, ar fraktalai gali paryškinti/ rodyti, kokius nors dalykus iš vaikystės? ta prasme, negerumus, kylančius iš vaikystės? ar tai gali kažkaip atsispindėti piešinyje? pasimatyti interpretuojant/ aiškinant piešinį?

tyliai sekiau temą ir paišiau tam, kad išsiaiškinčiau kai kuriuos dalykus. ir dar paišysiu. tikiu, kad žmogus mintimis labai daug ką gali nuveikti. piešiu ir toliau. dar sykį atsiprašau, kad pakreipiau diskusiją ne ta linkme, neturėjau tokio tikslo. man nėra su kuo pabendrauti va taip, tai ir pabėriau žodžių upę.... dabar mąstau, kad gal ir į seminarą reiktų nupėdint, bet man nedrąsu ko tai... internete rodyti savo piešinius viena, o va į akis - ... hm. bet... kaip suprantu, verta nueiti. tik reikia pasiryžti.

na va. prajuokinau biggrin.gif čia jau mano biznis smile.gif)) visada taip. smile.gif) man garsiai neleidžia juoktis, nes kiti be priežasties ima kikenti dėl mano krizenimo ar juokimosi.... c vitaminas naudingas organizmui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestina: 13 lapkričio 2010 - 23:01
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 00:14)
http://subscribe.ru/...he-tvorchestvo/ Pažiūrėkit- nauja meno rūšis, panaši į fraktalus biggrin.gif

Kažką panašaus darydavau ant drobės. Tik ne visai taip. Pasidarai iš dažų ar tušo tokį skystą vandenuką, kad išdžiūvusi spalva būtų ne grynai juoda, o pilka, pili tiesiai ant drobės, ir tada jį visaip "varinėji" po drobę, ne rankom ar teptuku, o judinant drobę, paskui kokį maišiuką pridedi ar popierių, kaip norisi, ir gauni faktūrą.
Paskui tiesiog spalvini smile.gif
Ai, ir dar vienas būdas: padarai didelį "klecką" ant popieriaus užpylus tušo, ir iš to "klecko" sukuri kažkokias figūras smile.gif Gal kada parodysiu, reikės va prisimint ir padaryti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 13 lapkričio 2010 - 23:03