Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

penktasis
user posted image

ten kur balta istraukiau balta spalva

sestasis

user posted image

chm... kazkaip negraziai nusiskenuoja g.gif atrodo, kad negraziai nuspalvinta, bet istikruju realybej tai nusispalvine graziai blush2.gif
Atsakyti
Nemoku as nagrineti, bet is spalvu pasakyciau, kad nelabai harmoningi... blush2.gif
Atsakyti
Baltą pieštuką iš dėžutės reikia išimti...
Azen, ar pieši 60 s? Nes atrodo, kad trumpiau arba lėčiau braižai. Stenkis kitokių linijų pavedžioti, kad fraktalai skirtingesni gautųsi, keisk spalvinimo techniką - pamatysi, kaip viskas keičiasi... Čia aš po knygos perskaitymo ir Brigitos seminarų tokia protinga pasidariau umn.gif mirksiukas.gif
Nupiešk 21 per vieną mėnesį, išsidėliok ir pati įvertink smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habbi: 30 gruodžio 2010 - 09:07
Taip piesiu lyg ir 60s. na piesiu piesiu pramerkiu aki pasiziuriu i laikrodi ir arba toliau piesiu arba sustoju blush2.gif
ir taip piesiu letai.
o spalvinimo technika pas mane tokia, pirmus keturis visai aklai spalvinau, t.t. neziuredama issitraukiu spalva ir neziuredama bakstelnu i lapa, ten ir spalvinu, sekancius jau atsimerkus rinkdavausi gardele, t.y. uz kurios akis uzkliuvo greitai, tada greit kisu ranka i piestukus ir neziuredama istraukiu spalva

o spalvu aiskinimuose balta spalva kodel tada yra? g.gif

ir as 6 per menesi tesugebejau nupiest blush2.gif

o su tom kitokiom linijom tai kai braizau, atrodo kad kiekviena karta braizau kitaip nei praeita, bet kai atsimerkiu pamatau vis delto panasu vaizda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 12 30, 14:33)
Taip piesiu lyg ir 60s. na piesiu piesiu pramerkiu aki pasiziuriu i laikrodi ir arba toliau piesiu arba sustoju  blush2.gif
ir taip piesiu letai.
o spalvinimo technika pas mane tokia, pirmus keturis visai aklai spalvinau, t.t. neziuredama issitraukiu spalva ir neziuredama bakstelnu i lapa, ten ir spalvinu, sekancius jau atsimerkus rinkdavausi gardele, t.y. uz kurios akis uzkliuvo greitai, tada greit kisu ranka i piestukus ir neziuredama istraukiu spalva

o spalvu aiskinimuose balta spalva kodel tada yra? g.gif

ir as 6 per menesi tesugebejau nupiest  blush2.gif 

o su tom kitokiom linijom tai kai braizau, atrodo kad kiekviena karta braizau kitaip nei praeita, bet kai atsimerkiu pamatau vis delto panasu vaizda biggrin.gif

nupiešk kelis kita ranka smile.gif ta prasme, matricą nusipiešk kitą ranka, o spalvink kaip visada smile.gif balta spalva kartais lieka labai mažose gardelėse, to ir užtenka
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2010 12 30, 13:42)
nupiešk kelis kita ranka smile.gif ta prasme, matricą nusipiešk kitą ranka, o spalvink kaip visada smile.gif balta spalva kartais lieka labai mažose gardelėse, to ir užtenka

matyt reiks paklausyt protingo zmogaus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 12 30, 14:47)
matyt reiks paklausyt protingo zmogaus  biggrin.gif  4u.gif

jo jo, kai tik tokį sutiksi, tai ir paklausyk lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabandžiau karkasą nupiešti kaire ranka, o spalvinau dešine, kitaip turbut būčiau ilgaaai užtrukus smile.gif Ir pastebėjau, kad labai nevienodai sunaudoti pieštukai. Geltoną spalvą baigiu išspalvinti, gal kad daugiau spaudžiu g.gif Neatrodo, kad daugiau spalvinčiau nei pvz. kokia mėlyna. Šiaip įdomu pasidarė pažiūrėjus į dėžutę, kad kai kurios spalvos beveik neliestos. Čia mano 5-asis:

user posted image
Atsakyti
kiek daug geltonos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 12 30, 18:49)
kiek daug geltonos bigsmile.gif

o as matau daug daugiau zalios mirksiukas.gif geltonos dideli plotai,galk del to ir isryskeja.Man i ji pasiziurejus pvz sunku daros,gal kokie sunkumai slegia,gal ir klystu,bet nupasakoju savo pojuti kai ziuri i piesini. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 12 30, 20:36)
o as matau daug daugiau zalios  mirksiukas.gif geltonos dideli plotai,galk del to ir isryskeja.Man i ji pasiziurejus pvz sunku daros,gal kokie sunkumai slegia,gal ir klystu,bet nupasakoju savo pojuti kai ziuri i piesini. blush2.gif

Jūs teisi, šiek tiek anksčiau šioj temoj rašiau, kad bandau išsipiešti po išsiskyrimo su draugu tai matyt mano fraktalai vis dar apie tą patį 4u.gif Na nieko, po truputį kaip nors įveiksiu savo liūdesį smile.gif
O šiaip aš pati šitam fraktale kažkodėl matau daug antyčių ir viena gervę užverstu kaklu biggrin.gif Gal turiu lakią fantaziją, bet kiekvieną kart piešdama vis ką nors įžiūriu - visai smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2010 12 30, 19:54)
Jūs teisi, šiek tiek anksčiau šioj temoj rašiau, kad bandau išsipiešti po išsiskyrimo su draugu tai matyt mano fraktalai vis dar apie tą patį  4u.gif Na nieko, po truputį kaip nors įveiksiu savo liūdesį  smile.gif

viskas iveikiama,tik reikia laiko 4u.gif
Atsakyti