Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(uogyte_ @ 2010 12 18, 17:51)
Dėl užsistovėjimo taip ir yra. Bėda, kad vienintelė tikra problema esu aš pati. Niekaip negaliu atsigauti po išsiskyrimo su draugu  doh.gif  Praėjo daug laiko, bet vis neišeina paleist visko. Dėl to ir pradėjau piešti.

Užjaučiu ir linkiu, kad piešimas padėtų 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, radau jusu temele, paskaitinjau ir susidomejau....
nupiesiau 4 ax.gif
ikelsiu prie progos...
bandziau sudominti dukra, kad piestumem kartu.... tai raityti priraite, viena gardele nuspalvino ir baiges kantybe... nesamone sako doh.gif bet va manuosius idemiai apziurejo nupasakojo i ka panasu.... biggrin.gif
MB tai tik paziurejo galva pakraipe ir pasake, neturi daugiau ka veikt doh.gif
Atsakyti
Ikeliu as cia parodyti savo pati paskutini. Vakar piesiau smile.gif Bet cia jau meninis. Is viso jau esu nupiesusi netoli 60 fraktalu.Ikeliu nuoroda, nes niekaip man cia neiseina ikelti nuotrauku doh.gif
www.talpix.lt/upload.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugile: 19 gruodžio 2010 - 12:54
Uzvakar piestas fraktalas,jau zydros ir melsvos spalvos tai per akis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2010 12 20, 12:23)
Uzvakar piestas fraktalas,jau zydros ir melsvos spalvos tai per akis biggrin.gif

user posted image

Puiku, stabilumo atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 20, 12:41)
Puiku, stabilumo atsiranda.

Mhm,cia uzvakarykstis,tai dar to stabilumo gal tik uzuomazgos galejo rodytis per fraktala, bet va idomu,kokie dabar gausis,nes po 6dienio ivykiu dusioje stabilumas ir randasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu į aš jūsų būrį. 4u.gif
Vakar pabandžiau nupiešti savo pirmąjį fraktalą kartu su dukra. Štai jis:
user posted image

Dukros:
user posted image

Labai lauksiu jūsų komentarų, priimsiu bet kokią nuomonę 4u.gif
Kol kas turime tik 12 spalvų. Man labai patiko šis užsiėmimas. Net nežinau kaip nupasakoti tą būseną, kurią jaučiau spalvindama. Kažkoks tartum džiaugsmas, smalsumas kaip gausis...
Šiandien eisiu ieškoti pieštukų biggrin.gif O dukra skambino, kad piešia jau antrą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liama: 21 gruodžio 2010 - 10:23
Manasis:
user posted image

Ar jame atsispindi skausmas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2010 12 21, 22:49)
Manasis:

Ar jame atsispindi skausmas? rolleyes.gif

as aiskint nemoku,bet man toks saltas jis,lyg sirdyje saltis butu.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liama @ 2010 12 21, 11:22)
Sveikos  4u.gif
Noriu į aš jūsų būrį.  4u.gif

Labai lauksiu jūsų komentarų, priimsiu bet kokią nuomonę  4u.gif
Kol kas turime tik 12 spalvų. Man labai patiko šis užsiėmimas. Net nežinau kaip nupasakoti tą būseną, kurią jaučiau spalvindama. Kažkoks tartum džiaugsmas, smalsumas kaip gausis...
Šiandien eisiu ieškoti pieštukų  biggrin.gif O dukra skambino, kad piešia jau antrą  bigsmile.gif

Labai spalvingi ir ryskus thumbup.gif
Sveikute 4u.gif bigsmile.gif
As piesiu su daugiau spalvu,bet kai kurios mazai skiriasi,tik siek tiek atspalviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 12 21, 22:07)
as aiskint nemoku,bet man toks saltas jis,lyg sirdyje saltis butu.. 4u.gif

Sirdyje karstis biggrin.gif
Tuo metu,kai piesiau,zandikauli maude kazkodel rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 12 21, 22:07)
Labai spalvingi ir ryskus thumbup.gif
Sveikute 4u.gif  bigsmile.gif
As piesiu su daugiau spalvu,bet kai kurios mazai skiriasi,tik siek tiek atspalviai smile.gif

4u.gif
Vakar nusipirkau kitus pieštukus (24 spalvų) ir pabandžiau dar vieną nupiešti. Ir jis gavosi ne toks ryškus. g.gif Beje ir kažkoks labiau įspraustas į lapo viduriuką, panašiai kaip Maserati. Tik langelių daug daugiau gavos...
Turbūt ryškumas priklauso ne tik nuo emocinės būklės bet ir nuo pieštukų smile.gif

O dukra jau 5 nupiešė bigsmile.gif Ir nežinau ar tai sutapimas ar ne, ji vakar tokia paslaugi ir rami buvo, net nustebau bigsmile.gif

Būtų įdomu pačiai išmokti juos vertinti.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2010 12 22, 00:47)
Sirdyje karstis biggrin.gif
Tuo metu,kai piesiau,zandikauli maude kazkodel rolleyes.gif

Oj, kaip pralinksminot savo pagudravimu smile.gif smile.gif
Atsakyti