kaip sudomuno šita tema
ar galėčiau pradėt piešt, tik pamačius čia įkeltą pamokėlę
QUOTE(siaudukes @ 2010 12 16, 21:54)
kaip sudomuno šita tema
Siūlau paskaityti kuo daugiau šios temos.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 12, 23:01)
Versme, turiu bičiulę Šaulį, kurios namuose nė dulkelės nerasi ...
Reik gi pasiteisinimą atrast, negi rašysiu, kad tingiu
Nr. 4
Nr. 5 Pieštas su dešine ranka (esu kairiarankė)
Sunkiai piešės, "degantis" kažkoks.
Versme, labiausiai norėdama nesugebėčiau nupiešti tokio ryškaus fraktalo
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 17, 13:09)
Versme, labiausiai norėdama nesugebėčiau nupiešti tokio ryškaus fraktalo
O kokia ryškumo reikšmė? Bandžiau blankiai, neišeina nors kai šiaip piešiu tai piešiniai ryškumu nepasižymi.
QUOTE(Versmė @ 2010 12 17, 13:15)
O kokia ryškumo reikšmė? Bandžiau blankiai, neišeina nors kai šiaip piešiu tai piešiniai ryškumu nepasižymi.
Čia tos asmenybės požymis. Kaip bepieščiau, manieji gaunasi tik pasteliniai.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 17, 13:23)
Čia tos asmenybės požymis. Kaip bepieščiau, manieji gaunasi tik pasteliniai.
O galima konkrečiau apie tuos požymius?
QUOTE(uogyte_ @ 2010 12 18, 14:49)
Rodos, ir intelekto sočiai, ir energijos, bet kažkoks užsistovėjimas bėdose/problemose ?
perskaičiau pagaliau visą
įdomiausia,kad kai parodžiau piešinius savo keturmetei -ji taip entuzijastingai pradėjo piešt.spalvos oranžinės daugiausia,formą ji padarė į žuvytės labai panašią su dideliais pelekais ir uodega-čia oranžinės spalvos.kiekvieną kartą ,kai broliai sutrukdydavo-imdavo pilką arba juodą spalvą.
kaip įdomu stebėt
labiausiai patiko,(dukrytei,žinoma ir man)vaižgante,jūsų pieštieji ypač tie banguojantys,o apie versmės pirmus du pasakė-nepatinka,o apie trečiąjį-jau gerai.
nejaugi vaikai taip jautriai jaučia sklindančią energetiką iš piešinio
pieštukų namie per mažai ,tai nepradedu piešt savų bandelių
dar pastebėjau,kad dauguma frakalų man asocijavosi,tai su gėlėm,ar gyvūnais,o viename pamačiau klūpančią moterį visumoj nuostabūs kūriniai gaunasi,net nesitiki,kad tai piešia žmonės,ne dailininkai
įdomiausia,kad kai parodžiau piešinius savo keturmetei -ji taip entuzijastingai pradėjo piešt.spalvos oranžinės daugiausia,formą ji padarė į žuvytės labai panašią su dideliais pelekais ir uodega-čia oranžinės spalvos.kiekvieną kartą ,kai broliai sutrukdydavo-imdavo pilką arba juodą spalvą.
kaip įdomu stebėt
labiausiai patiko,(dukrytei,žinoma ir man)vaižgante,jūsų pieštieji ypač tie banguojantys,o apie versmės pirmus du pasakė-nepatinka,o apie trečiąjį-jau gerai.
dar pastebėjau,kad dauguma frakalų man asocijavosi,tai su gėlėm,ar gyvūnais,o viename pamačiau klūpančią moterį visumoj nuostabūs kūriniai gaunasi,net nesitiki,kad tai piešia žmonės,ne dailininkai
QUOTE(siaudukes @ 2010 12 18, 16:58)
Būtent vaikai geriausiai jaučia energetiką
Mano vyras, pamatęs mano pieštus fraktalus, labai nustebo...Jis negalėjo patikėti, kad tai mano piešta... Tu ką, sako, piešti moki?
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 18, 17:33)
Rodos, ir intelekto sočiai, ir energijos, bet kažkoks užsistovėjimas bėdose/problemose ?
Dėl užsistovėjimo taip ir yra. Bėda, kad vienintelė tikra problema esu aš pati. Niekaip negaliu atsigauti po išsiskyrimo su draugu Praėjo daug laiko, bet vis neišeina paleist visko. Dėl to ir pradėjau piešti.