Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

kaip sudomuno šita tema bigsmile.gif
ar galėčiau pradėt piešt, tik pamačius čia įkeltą pamokėlę
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 12 16, 21:54)
kaip sudomuno šita tema bigsmile.gif
ar galėčiau pradėt piešt, tik pamačius  čia įkeltą pamokėlę

Siūlau paskaityti kuo daugiau šios temos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 12, 23:01)
Versme, turiu bičiulę Šaulį, kurios namuose nė dulkelės nerasi ...biggrin.gif

Reik gi pasiteisinimą atrast, negi rašysiu, kad tingiu blush2.gif

Nr. 4
user posted image
Nr. 5 Pieštas su dešine ranka (esu kairiarankė)
user posted image
Sunkiai piešės, "degantis" kažkoks.
Atsakyti
Versme, labiausiai norėdama nesugebėčiau nupiešti tokio ryškaus fraktalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 17, 13:09)
Versme, labiausiai norėdama nesugebėčiau nupiešti tokio ryškaus fraktalo  ax.gif

O kokia ryškumo reikšmė? Bandžiau blankiai, neišeina doh.gif nors kai šiaip piešiu tai piešiniai ryškumu nepasižymi.
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 12 17, 13:15)
O kokia ryškumo reikšmė? Bandžiau blankiai, neišeina  doh.gif nors kai šiaip piešiu tai piešiniai ryškumu nepasižymi.

Čia tos asmenybės požymis. ax.gif Kaip bepieščiau, manieji gaunasi tik pasteliniai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 17, 13:23)
Čia tos asmenybės požymis.  ax.gif  Kaip bepieščiau, manieji gaunasi tik pasteliniai.

O galima konkrečiau apie tuos požymius? ax.gif
Atsakyti
Siandien norejosi piesti. Stai koki fraktala suraizgiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2010 12 18, 14:49)
Siandien norejosi piesti. Stai koki fraktala suraizgiau  ax.gif
user posted image

Rodos, ir intelekto sočiai, ir energijos, bet kažkoks užsistovėjimas bėdose/problemose ?
Atsakyti
perskaičiau pagaliau visą bigsmile.gif

įdomiausia,kad kai parodžiau piešinius savo keturmetei -ji taip entuzijastingai pradėjo piešt.spalvos oranžinės daugiausia,formą ji padarė į žuvytės labai panašią su dideliais pelekais ir uodega-čia oranžinės spalvos.kiekvieną kartą ,kai broliai sutrukdydavo-imdavo pilką arba juodą spalvą.
kaip įdomu stebėt bigsmile.gif
labiausiai patiko,(dukrytei,žinoma ir man)vaižgante,jūsų pieštieji bigsmile.gif ypač tie banguojantys,o apie versmės pirmus du pasakė-nepatinka,o apie trečiąjį-jau gerai.
nejaugi vaikai taip jautriai jaučia sklindančią energetiką iš piešinio g.gif

pieštukų namie per mažai ,tai nepradedu piešt savų bandelių

dar pastebėjau,kad dauguma frakalų man asocijavosi,tai su gėlėm,ar gyvūnais,o viename pamačiau klūpančią moterį bigsmile.gif visumoj nuostabūs kūriniai gaunasi,net nesitiki,kad tai piešia žmonės,ne dailininkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 18 gruodžio 2010 - 16:58
QUOTE(siaudukes @ 2010 12 18, 16:58)
nejaugi vaikai taip jautriai jaučia sklindančią energetiką iš piešinio g.gif

pieštukų namie per mažai ,tai nepradedu piešt savų bandelių

dar pastebėjau,kad dauguma frakalų man asocijavosi,tai su gėlėm,ar gyvūnais,o viename pamačiau klūpančią moterį bigsmile.gif visumoj nuostabūs kūriniai gaunasi,net nesitiki,kad tai piešia žmonės,ne dailininkai

Būtent vaikai geriausiai jaučia energetiką ax.gif
Mano vyras, pamatęs mano pieštus fraktalus, labai nustebo...Jis negalėjo patikėti, kad tai mano piešta... Tu ką, sako, piešti moki? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 18, 17:33)
Rodos, ir intelekto sočiai, ir energijos, bet kažkoks užsistovėjimas bėdose/problemose ?

Dėl užsistovėjimo taip ir yra. Bėda, kad vienintelė tikra problema esu aš pati. Niekaip negaliu atsigauti po išsiskyrimo su draugu doh.gif Praėjo daug laiko, bet vis neišeina paleist visko. Dėl to ir pradėjau piešti.
Atsakyti