Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

As jau 25 nupiesiau smile.gif
Ikelsiu kelis idomesnius, nors man jie visi panasus atrodo.
user posted image
Atsakyti
Ikeliu savo fraktala, galeciau ji pavadinti konfliktiniu,nes piesiau po konflikto su artimu zmogumi, mintyse bandydama susitaikyti, atleisti, kad viskas issisprestu, spalvos krito ryskios, kaip niekad daug ivairiu rausvu atspalviu. Kas keisciausia, jog nupiesus ji po kokiu 30 min tas kitas zmogus visiskai nurimo, kas siaip labai sunkiai itikima man,nes is prigimties toks umus ir linkes visada buti teisiu,tai buvau nustebusi,nezinojau kaip tai paaiskinti smile.gif

user posted image

Realiai spalvos intensyvesnes, nei nuotraukoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 12 13, 12:11)
Ikeliu savo fraktala, galeciau ji pavadinti konfliktiniu,nes piesiau po konflikto su artimu zmogumi, mintyse bandydama susitaikyti, atleisti, kad viskas issisprestu, spalvos krito ryskios, kaip niekad daug ivairiu rausvu atspalviu. Kas keisciausia, jog nupiesus ji po kokiu 30 min tas kitas zmogus visiskai nurimo, kas siaip labai sunkiai itikima man,nes is prigimties toks umus ir linkes visada buti teisiu,tai  buvau nustebusi,nezinojau kaip tai paaiskinti smile.gif

user posted image

Realiai spalvos intensyvesnes, nei nuotraukoje g.gif

Na taip, fraktalas išties rodo konfliktą. ax.gif Kadangi piešdama pati nusiraminai, tai tam žmogui nebebuvo kur dėtis- jis irgi aprimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuos prie jusu 4u.gif Paprastai kai reikia ""issipiesti" piesiu mandala, bet pasiskaiciau jusu temele ir vakar nupiesiau savo pirmaji fraktala ax.gif Rodausi kas isejo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte_: 13 gruodžio 2010 - 14:42
QUOTE(uogyte_ @ 2010 12 13, 14:42)
vakar nupiesiau savo pirmaji fraktala  ax.gif  Rodausi kas isejo

Ui koks. Panašu, kad tam žmogeliukui skauda gerklę ir kairę koję unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 12 13, 20:11)
Ui koks. Panašu, kad tam žmogeliukui skauda gerklę ir kairę koję  unsure.gif

Įdomiai tu čia . Man tai kilo mintis, kad autorė yra labai intelektuali asmenybė, bet šiuo metu yra tarsi užburtame rate ir nesugeba susitvarkyti su problemomis, esančiomis ir viduje, ir išorėje.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 13, 22:43)
Įdomiai tu čia . Man tai kilo mintis, kad autorė yra labai intelektuali asmenybė, bet šiuo metu yra tarsi užburtame rate ir nesugeba susitvarkyti su problemomis, esančiomis ir viduje, ir išorėje.

Oh, jusu interpretacija tikrai labai taikli rolleyes.gif Butent taip pastaruoju metu ir jauciuosi - kaip uzburtame rate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2010 12 13, 15:42)
Sveikos, ir as jungiuos prie jusu  4u.gif Paprastai kai reikia ""issipiesti" piesiu mandala, bet pasiskaiciau jusu temele ir vakar nupiesiau savo pirmaji fraktala  ax.gif  Rodausi kas isejo

Vaizgante, o tau neatrodo, kad fraktalas nupieštas ne pagal taisykles? Kas ten per siūlai matosi ir kodėl vienas blynas atskiras?
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2010 12 14, 08:55)
Vaizgante, o tau neatrodo, kad fraktalas nupieštas ne pagal taisykles? Kas ten per siūlai matosi ir kodėl vienas blynas atskiras?

Linijas piesiau uzsimerkus, tai jau kaip isejo taip. Gal ne visai supratau fraktalu piesimo taisykles g.gif Nors is tiesu manau, kad jei labai norisi linijas piesti butent taip, tai taip ir reikia daryti - piesinys (fraktalas) gi atspindi pieseja ir jo vidine busena tuo metu ir kartais neiseina tilpti i nustatytas taisykles. Galbut klystu, bet tokia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2010 12 14, 07:55)

Pie6imas pagal "savas taisykles" irgi charakterizuoja žmogų.
Atsakyti
sveikos smile.gif
labi noreciau sudalyvauti seminare, tik nesupratau, kur ju ieskoti g.gif domintu Vilnius
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2010 12 14, 13:21)
sveikos smile.gif
labi noreciau sudalyvauti seminare, tik nesupratau, kur ju ieskoti g.gif domintu Vilnius

stimulus.lt

Atsakyti