As jau 25 nupiesiau
Ikelsiu kelis idomesnius, nors man jie visi panasus atrodo.
Ikeliu savo fraktala, galeciau ji pavadinti konfliktiniu,nes piesiau po konflikto su artimu zmogumi, mintyse bandydama susitaikyti, atleisti, kad viskas issisprestu, spalvos krito ryskios, kaip niekad daug ivairiu rausvu atspalviu. Kas keisciausia, jog nupiesus ji po kokiu 30 min tas kitas zmogus visiskai nurimo, kas siaip labai sunkiai itikima man,nes is prigimties toks umus ir linkes visada buti teisiu,tai buvau nustebusi,nezinojau kaip tai paaiskinti
Realiai spalvos intensyvesnes, nei nuotraukoje
QUOTE(Maserati @ 2010 12 13, 12:11)
Ikeliu savo fraktala, galeciau ji pavadinti konfliktiniu,nes piesiau po konflikto su artimu zmogumi, mintyse bandydama susitaikyti, atleisti, kad viskas issisprestu, spalvos krito ryskios, kaip niekad daug ivairiu rausvu atspalviu. Kas keisciausia, jog nupiesus ji po kokiu 30 min tas kitas zmogus visiskai nurimo, kas siaip labai sunkiai itikima man,nes is prigimties toks umus ir linkes visada buti teisiu,tai buvau nustebusi,nezinojau kaip tai paaiskinti
Na taip, fraktalas išties rodo konfliktą. Kadangi piešdama pati nusiraminai, tai tam žmogui nebebuvo kur dėtis- jis irgi aprimo
QUOTE(uogyte_ @ 2010 12 13, 14:42)
vakar nupiesiau savo pirmaji fraktala Rodausi kas isejo
Ui koks. Panašu, kad tam žmogeliukui skauda gerklę ir kairę koję
QUOTE(Irunia @ 2010 12 13, 20:11)
Ui koks. Panašu, kad tam žmogeliukui skauda gerklę ir kairę koję
Įdomiai tu čia . Man tai kilo mintis, kad autorė yra labai intelektuali asmenybė, bet šiuo metu yra tarsi užburtame rate ir nesugeba susitvarkyti su problemomis, esančiomis ir viduje, ir išorėje.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 13, 22:43)
Įdomiai tu čia . Man tai kilo mintis, kad autorė yra labai intelektuali asmenybė, bet šiuo metu yra tarsi užburtame rate ir nesugeba susitvarkyti su problemomis, esančiomis ir viduje, ir išorėje.
Oh, jusu interpretacija tikrai labai taikli Butent taip pastaruoju metu ir jauciuosi - kaip uzburtame rate
QUOTE(uogyte_ @ 2010 12 13, 15:42)
Sveikos, ir as jungiuos prie jusu Paprastai kai reikia ""issipiesti" piesiu mandala, bet pasiskaiciau jusu temele ir vakar nupiesiau savo pirmaji fraktala Rodausi kas isejo
Vaizgante, o tau neatrodo, kad fraktalas nupieštas ne pagal taisykles? Kas ten per siūlai matosi ir kodėl vienas blynas atskiras?
QUOTE(Habbi @ 2010 12 14, 08:55)
Vaizgante, o tau neatrodo, kad fraktalas nupieštas ne pagal taisykles? Kas ten per siūlai matosi ir kodėl vienas blynas atskiras?
Linijas piesiau uzsimerkus, tai jau kaip isejo taip. Gal ne visai supratau fraktalu piesimo taisykles Nors is tiesu manau, kad jei labai norisi linijas piesti butent taip, tai taip ir reikia daryti - piesinys (fraktalas) gi atspindi pieseja ir jo vidine busena tuo metu ir kartais neiseina tilpti i nustatytas taisykles. Galbut klystu, bet tokia mano nuomone
QUOTE(Habbi @ 2010 12 14, 07:55)
Pie6imas pagal "savas taisykles" irgi charakterizuoja žmogų.
QUOTE(wwwlaima @ 2010 12 14, 13:21)
sveikos
labi noreciau sudalyvauti seminare, tik nesupratau, kur ju ieskoti domintu Vilnius
labi noreciau sudalyvauti seminare, tik nesupratau, kur ju ieskoti domintu Vilnius
stimulus.lt