Labas vakaras, norėčiau prisijungti.
Čia pirmasis
QUOTE(Versmė @ 2010 12 11, 20:48)
Čia pieštukai tokie ryškūs?
[qpuote=vaižgantė,2010 12 11, 21:38]
[/quote]
Taip. Realiai ne foto irgi toks ryškumas. Gana stipriai mėgstu paspausti.
[/quote]
[quote=Versmė,2010 12 11, 21:45]
[/quote]
[/quote]
Ar galima paklausti, kiek tau metų? Kol to nežinau, galvoju...
[/quote]
[/quote]
[quote=vaižgantė,2010 12 11, 21:56]
[/quote]
[/quote]
24m.
Pagal ryškumą tikriausiai labai jauna atrodau
[/quote]
[/quote]
24m.
Pagal ryškumą tikriausiai labai jauna atrodau
QUOTE(Versmė @ 2010 12 11, 22:02)
Taip. Bet ir tavo metuose kai kas paaiškinama
Matau merginą/moterį, labai emocingą, ryškią, aukšto intelekto, dideles galimybes, kurių neišnaudoja, hipersexualumą (jis gali būti ir giliai paslėptas ir nepripažįstamas), linkusi į kraštutinumus. Auroje vyraujanti spalva tikrai indiginė... (Nė nuotraukos nereikia.)
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 11, 22:08)
Taip. Bet ir tavo metuose kai kas paaiškinama
Matau merginą/moterį, labai emocingą, ryškią, aukšto intelekto, dideles galimybes, kurių neišnaudoja, hipersexualumą (jis gali būti ir giliai paslėptas ir nepripažįstamas), linkusi į kraštutinumus. Auroje vyraujanti spalva tikrai indiginė... (Nė nuotraukos nereikia.)
Kas paaiškinama?
Ačiū, buvo labai įdomu pažiūrėti į save iš šono, nes daug tiesos.
Galimybes dar tik stengiuosi išnaudoti, jaučiuosi gana įstrigusi. Pabaigiau specialybę, pagal kurią norėjau dirbti, bet Lt ji nepopuliari, negaliu realizuotis profesine prasme ten, kur norėčiau, tai dabar išvis keičiu kryptį. Kaip gausis nežinia
O kas nors dėl sveikatos matosi?
QUOTE(Versmė @ 2010 12 11, 23:00)
Kas paaiškinama?
Kai buvau tavo metų, ir man buvo jūra iki kelių...O paskui gyvenimas taip nutarkuoja...
Kokios dar sveikatos problemos tavo metų? Man tai jau visokios osteochondrozės ir t.t.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 11, 23:39)
Kai buvau tavo metų, ir man buvo jūra iki kelių...O paskui gyvenimas taip nutarkuoja...
Kokios dar sveikatos problemos tavo metų? Man tai jau visokios osteochondrozės ir t.t.
Jau greit bus metai kaip urogenitalinė ir virškinimo sistemos paeiliui rengia išpuolius prieš šeimininkę
O dėl jūros, tai kuo toliau, tuo labiau tenka taikytis, kad ji ne iki kelių, nors ir norėčiau. Arba bent jau be gelbėjimosi rato išmokt plaukt.
Čia antras, užkabino, tai vakar vakare dar vieną nupiešiau
Versme, o kodėl esi tokia prasta šeimininkė?
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 12, 19:07)
Versme, o kodėl esi tokia prasta šeimininkė?
Kaip bjauriai prigavot. Bet taikliai Šeimoje esu pripažinta kaip beviltiška buities atžvilgiu. O kodėl? Tam tikrų buitinių sričių gana silpnai susiformavę įgūdžiai be jokio noro juos tobulint, didelis nepastabumas (na neerzina manęs nei dulkės, nei neplauti indai) ir šiaip visokie valymai ar valgio ruoša dažniausiai iš reikalo ir paskutinėj vietoj, po "visokių svarbių darbų". Kiek atsimenu, visada taip buvo. Gal nuo zodiako priklauso, esu šaulys
Nr. 3
Versme, turiu bičiulę Šaulį, kurios namuose nė dulkelės nerasi ...