Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(sarafea @ 2010 12 06, 18:18)
O gal tas jausmas kyla del to,kad visa laika be mastymo traukem piestukus,o kai ateina laikas mastyti,protas priesinasi ir esame nepatenkinti  g.gif
Dabar to nebejauciu,mielai pati renku spalvas ir formas.

manau taip pat
paziuresiu,kaip eisis sekantys
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 12 06, 18:39)
[esu nepatenkinta savim ax.gif

pati sau kritikė? Neverta irnesakyk.gif
O man gražu smile.gif primena jūrą kažkodėl ....
Atsakyti
Pasirodau savo pirmuosius fraktalus. Pirmasis piestas uzvakar, kiti du - vakar. Siek tiek sirguliuoju, tai kazkaip man sis piesimas palengvina savijauta ax.gif
Kur balti langeliai,tai tiesiog balta piestuka istraukusi buvau. Nenuspalvintu langeliu nera.
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 09 gruodžio 2010 - 13:23
Maserati, tavo fraktalai neatitinka taisyklių- turi būti maždaug po lygiai didelių, vidutinių ir mažučių gardelių.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 09, 14:56)
Maserati, tavo fraktalai neatitinka taisyklių- turi būti maždaug po lygiai didelių, vidutinių ir mažučių gardelių.

Mhm,matau,bet intuityviai piesiau. Ar reiketu tokiu atveju samoningai piesti?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 09, 14:56)

Bet juk rėmą pieši užsimerkęs, atsipalaidavęs, tai kai gali sukontroliuoti, kiek kokių gardelių nupiešei?
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2010 12 09, 14:02)
Bet juk rėmą pieši užsimerkęs, atsipalaidavęs, tai kai gali sukontroliuoti, kiek kokių gardelių nupiešei?

Kažkodėl man tai nesunkiai pavykdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 09, 15:05)
Kažkodėl man tai nesunkiai pavykdavo  ax.gif

Kiekvienas piešia kitaip ax.gif Pas mane labai skirtingos gardelės ir tikrai nėra jokios proporcijos, gaila, kad nesigauna įkrauti, tai parodyčiau...
Atsakyti
Manau, kad jeigu fraktalas piešiamas nesilaikant taisyklių, jis netinkamas analizei.
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2010 12 09, 15:02)

Tai ir nereikia kontroliuoti,bet partina siekti tų parametrų.O dėl Masarati fraktalų-gal esmė laike arba piešimo greityje-ar tikrai piešta 45 -60 sekundžių ir vidutiniu greičiu?-nereikia ir šitų dviejų dalykų pamiršti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 09 gruodžio 2010 - 18:18
QUOTE(klaara @ 2010 12 09, 19:18)
Tai ir nereikia  kontroliuoti,bet  partina siekti tų parametrų.O dėl Masarati fraktalų-gal esmė laike arba piešimo greityje-ar tikrai piešta 45 -60 sekundžių ir vidutiniu greičiu?-nereikia ir šitų dviejų dalykų pamiršti smile.gif

Del greicio,tai manau,kad gal vistik letokai piesiu smile.gif
Atsakyti
nerodo Maserati fraktalų lens.gif

O aš visai nepasistūmėjau. Kaip turėjau 3 taip juos tebeturiu blush2.gif nesipiešia - laukiu įkvėpimo ax.gif
Atsakyti