Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 21:33)
Noriu pasidžiaugti- nėra šiame skyriuje kitos tokios draugiškos temos  drinks_cheers.gif

Tikrai? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 22:33)
Noriu pasidžiaugti- nėra šiame skyriuje kitos tokios draugiškos temos  drinks_cheers.gif

Tikrai draugiska tema smile.gif Apie kitas nezinau, siame forume labai mazai lankausi, dar kai ne mamyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 11 13, 21:31)
Šiandien nupiešiau dar tik trečią fraktalą. Bet kaip jis skiriasi nuo pirmojo ir antrojo - spalvos intencyvios, ryšios, tamsokos. labai "lindo" žalios visi atspalviai, dar mėlyna, rožinė, gavosi toks "sunkus"  ir gardelių daug smulkių g.gif  įdomiai, nes žalios gyvenime nemėgstu (nei interjere nei aprangoj)

Man su žalia piešiant fraktalus panašiai smile.gif Jos nemėgau, o dabar, kai pradėjau piešt, man norisi kokio nors žalsvos spalvos megztinio bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip supratau nepilnamečiams tik 20 lt? bigsmile.gif Eina sau, tai gal ir man verta iki Kauno važiuot, po kol dar 17. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 11 13, 20:35)
Tikrai draugiska tema smile.gif  Apie kitas nezinau, siame forume labai mazai lankausi, dar kai ne mamyte smile.gif

Šiame skyriuje yra įprasta bartis ir vienai kitą pašiepti. ax.gif Esu čia jau nemažai metų. Tokios skyriaus tradicijos. Dėl jų jokia skyriaus tvarkytoja čia ilgai neišbūna.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 11 13, 21:34)
:Tada susitiksim antrame fraktalu seminaro dalyje, nes as isgi eisiu  tongue.gif  mirksiukas.gif

registruojates telefonu?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 13, 22:41)
registruojates telefonu?

As asmeniskai uzsiregistravau el.pastu. Bet galima ir skype arba telefonu uzsiregistruoti mirksiukas.gif Pinigelius irgi galima ten vietoj nuejus i seminara sumoketi, arba galima is anksto sumoketi pervedimu, kaip patogiau smile.gif As jau kaip laukiu to seminaro... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 20:39)
Šiame skyriuje yra įprasta bartis ir vienai kitą pašiepti.  ax.gif Esu čia jau nemažai metų. Tokios skyriaus tradicijos. Dėl jų jokia skyriaus tvarkytoja čia ilgai neišbūna.

Tai ko čia taip g.gif
NU aš įmesiu antrą fraktalą šiandien dienos bigsmile.gif Man šitas mielesnis nei pirmas ir čia man į gulintį begemotą panašu ar raganosį , bet vat apie spalvas nieko neišmanau schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrene: 13 lapkričio 2010 - 20:50
QUOTE(gudrene @ 2010 11 13, 22:48)
Tai ko čia taip  g.gif 
NU aš įmesiu antrą fraktalą šiandien dienos  bigsmile.gif Man šitas mielesnis nei pirmas  ir  čia man į gulintį begemotą panašu ar raganosį , bet vat apie spalvas nieko neišmanau  schmoll.gif
user posted image

Man tai atrodo gana harmoningas fraktalas... blush2.gif Siaip melabai as moku nagrineti dar ju...Kai fraktale jau aiski beda matosi, tai iskart atskiriu, o sitas man nepanasus, kad toks butu. Spalvos grazios, tolygiai issidesciusios
Papildyta:
Siaip gal tik galetu daugiau ,,i virsu "buti ikomponuotas, nes dabar toks ,,pakrites"
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 22:39)
Šiame skyriuje yra įprasta bartis ir vienai kitą pašiepti.  ax.gif Esu čia jau nemažai metų. Tokios skyriaus tradicijos. Dėl jų jokia skyriaus tvarkytoja čia ilgai neišbūna.

Tai todėl, kad šioje temoje mes užsiimam praktika, o kitose temose daugiau dalinimasis teorija... Bet mažai verta, kai pats žmogus, kalbėdamas apie vienus ar kitus dalykus, menkai suvokia jų tikrąją prasmę. Tada ir prasideda. bigsmile.gif Nors ezoterika domiuosi seniai, tačiau visada vengdavau SM šio skyriaus. Tik ši tema mane sudomino. smile.gif
Atsakyti
O as ezoterika dar neilgai domiuosi, todel esu praktiskai visai zalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 11 13, 21:56)
O as ezoterika dar neilgai domiuosi, todel esu praktiskai visai zalia biggrin.gif

visi nuo to pradejo,ir is zalio i kita spalva pereidavo lotuliukas.gif
Atsakyti