Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Vitutuka @ 2010 11 28, 13:57)
Na lygtais neslegia... O dėl trukmės tai gali but, kad kokį 10 - 15s per mažai.. g.gif

Labai dideli rudos plotai... Reikia piesti 45-60sekundziu vidutiniu greiciu
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 11 28, 13:11)
Labai dideli rudos plotai... Reikia piesti 45-60sekundziu vidutiniu greiciu

Paišiau apie 40 - 45s... atrodė kad netgi greičiau nei vidutiniu greičiu..
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 27, 23:02)
Tai žinai, afekto būsenoj buvau, todėl trumpai lotuliukas.gif

Kalbėjo apie norų pildymo fraktalus. Aiškino, kaip atsargiai su visu tuo reikia elgtis  tongue.gif
Bandėm viena kitos fraktalus nagrinėti.
Paaiškino, kaip apie sveikatą skaityti iš fraktalo.

Na, ir kaip sakiau - pati Brigita yra kaip visad nuostabi. Jai ir nieko nesakant iš jos sklinda kažkokia ypatinga subtili energija. ax.gif

Normalu- Brigita gi ezoterikė ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar man fraktalu piesimas cia turejo itakos..bet pradejus piesti dingo gumulas gerkleje, kuris jau metus laiko mane kankino. Bijau dziaugtis dar, nes bet kada gali gryzti tas jausmas..

Gal kas zinote, kas lanketes seminare, ar tikrai piesimas galetu itakoti savijauta?
Atsakyti
Sarafea, greičiausiai vyro užsispyrimas ir yra energijos rijikas, nors linijos leistų manyt esant pakankamai lankstumo, bet matyt perdaug įkliuvęs į uždarą ratą, jo fraktalo ir forma į apskritimą neša.Geltonos dominavimas gali būt išreiškia nepriklausomybės siekį, ir esant labai mažai mėlynos(stabilumas ir pusiausvyra, ramybė) pasireiškia užsispyrimu.
Čia jau mano išvedžiojimai,kaip iš tikro nežinau.

Gudrene, kad atrodo karštakošiškumo ,impulsyvumo nėra.Šiaip tai išsikeliu daugumos, man įdomu ieškot, analizuot, tik ne visada tam laiko turiu.
Labai smagu kai pasirodo piešinius, o Vaižgantės kūryba stimulas neužmest, išleist savo Kūrėją.

Jugiles vyro
Atsiprašau, čia ir kitur , kur nugrybauju.
Man pirmiausia krenta į akis kryptis - / pasvirimas nuo kairės apačios į dešinės viršų – gana agresyvokas veržlumas.Juodi mažiukai ploteliai rodytų patį imantis iniciatyvos, nelaukiant kol kas pastums, palieps ką daryt.
Pilna spalvų gama , dar ir su atspalviais , kiek didesni geltonos ir žalia viršuj, į išorę pagrinde jos nukreipta.Nežinau ar teisingai , bet tokį žalumą kaip viršuj siečiau su materialinės gerovės troškimu, fizine jėga.Dinamiškiausios fraktalo vietos geltoni smaigaliai į išorę – lengvai bendraujantis, iškalbingas, bet smaigaliai , atrodo sakytų, kad tai naudojama savigynai(dėl materialinių sunkumų) ar savo išdidumui , nepriklausomybei ginti.
Bendrai atrodytų gyvybingas , judrus, pilnas planų , idėjų ir pasiruošęs visa tai įgyvendinti.

Tarp kitko,siųsdamasi anksčiau minėtą knygą, susirašinėjau su autore dėl apmokėjimo, dabar apsikeitėm keliais laiškais dėl pačio piešimo.Ji atsargiai vertina galimybę iš fraktalų spręsti apie žmogaus vidinę būseną, bet minėjo , kad būtent fraktalų piešimas su psichologo pagalba padėjo moteriai išbristi iš depresijos.
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 28, 19:40)
Tarp kitko,siųsdamasi anksčiau minėtą knygą, susirašinėjau su autore dėl apmokėjimo, dabar apsikeitėm keliais laiškais dėl pačio piešimo.Ji atsargiai vertina galimybę iš fraktalų spręsti apie žmogaus vidinę būseną, bet minėjo , kad būtent fraktalų piešimas su psichologo pagalba padėjo moteriai išbristi iš depresijos.

Matyt, tai nebuvo tikra depresija.
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 11 28, 18:47)
Gal kas zinote, kas lanketes seminare, ar tikrai piesimas galetu itakoti savijauta?

Taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man fraktalų piešimo pertrauka, ko tai rankos nekyla dabar. Nors liko nupiešt paskutinį, 21. Tikiuosi šiandien prisėsiu, kai vaiką paguldysiu. 4u.gif
Atsakyti
Piešiu beveik kasdien. Jei ne fraktalą, tai kažką panašaus.
Atsakyti
Man liko du iki 21 smile.gif Tik paskutinieji kazkaip nebepatinka man. Idesiu parodyti kai pabaigsiu.
Atsakyti
Va kaip sutartinai-man irgi gal trys liko iki 21-o ir irgi stabdžiai įsijungė-tai laiko nėra,tai noro.Išrankumas irgi didėja-noris kuo įvairesnių formų ir spalvų..
Atsakyti
20 nupiešiau dešine, 5 kaire.Pradeda užknist vienodumas, bet kitaip niekaip nesigauna.
Čia gal kam bus įdomu:
http://www.wedma.fan...wedma.hexes.htm
Atsakyti