Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(sarafea @ 2010 11 26, 19:32)
Vaizgante,as suzaveta tavo piesiniais  wub.gif sirdziai miela i juos ziureti.

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Vaižgante labai gražu, ypač 4,5,6.Gaila , jei gulės papkėj sudėti.Jie spinduliuoja šilumą, džiaugsmą , ramybę, jaukumą.
Atsakyti
Man trecias piesinys labai siltas,tokio tikrai slept butu gaila mirksiukas.gif o gal galima fraktalus kur nors praktiskai panaudot?Pvz: kur nors atspausdinus ant marskineliu bigsmile.gif ant rytines kavos puodelio...
Atsakyti
Vaižgante, nerealu ...
nesitiki, kad nemoki piešt.
atrodo, kad oi kokia ranka turi smile.gif
dailininke is prigimties smile.gif

man tavo fraktalai teikia vilties, kad realu ir man savyje išlaisvinti kokią užzlėptą menininkės gyslą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudukė: 26 lapkričio 2010 - 20:21
QUOTE(rudukė @ 2010 11 26, 20:20)
Vaižgante, nerealu ...
nesitiki, kad nemoki piešt.
atrodo, kad oi kokia ranka turi smile.gif
dailininke is prigimties smile.gif

man tavo fraktalai teikia vilties, kad realu ir man savyje išlaisvinti kokią užzlėptą menininkės gyslą smile.gif

Galiu ranką prie širdies pridėjus pasakyti, kad piešti nemoku. Tuos tris piešinius nupiešiau vieną po kito, baigiau pusę dviejų nakties. Tiesiog negalėjau atsitraukti. Tiesiog kažkoks įkvėpimas buvo užėjęs...Kiek dabar mėginu, nieko panašaus neišeina...Žiūriu ir pati netikiu, kad čia mano piešta...Tikrai- atrakino kažkokią spynelę manyje fraktalų piešimas...
Atsakyti
Vaižgante, Tu jau nemažai nupiešusi.
ar pastebėjai dar kokių pasikeitimų savyje savo gyvenime nuo to laiko, kai pradėjai piešt?
pasidalink, jei gali ir jei tai nėra asmeniška 4u.gif
Atsakyti
vaizganteis 29pliusai

mergaites,gal kuri norit i seminara ryt,as uzsiregisrravusi,bet,,,turim timtu reikalu
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 11 26, 20:56)
Vaižgante, Tu jau nemažai nupiešusi.
ar pastebėjai dar kokių pasikeitimų savyje savo gyvenime nuo to laiko, kai pradėjai piešt?
pasidalink, jei gali ir jei tai nėra asmeniška  4u.gif

Piešiu trečias mėnuo...Viduje apsigyveno ramybė, daugiau šypsausi...Na, pamėginkit suprasti, kaip jaučiuosi, iš eilių, kurias ką tik sudėliojau:

NUPIEŠK MAN VĖJĄ

Dangau,

nupiešk man vėją

ant delnų- -

aš žemuogės sparnais

į vasarą

skrendu...

Uždek man aistrą

širdyje-

lyg žvakę

medžio akyse...

Nutūps

man vėjas ant delnų,

atneš jums kvapą obelų...
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 25, 19:56)
Gudrene
Forma ,išsidėstymas- gana išdidi,...

Ačiū jau nesitikėjau . Kaip ir apie mane, tiktai dėl apsiskaitymo ir karštakošiškumo, tai kažkaip lyg tai ne, nebent tai dar neatskleisti mano talentai biggrin.gif
AČIŪ Linkon labai aciuks.gif
MAn tokie trumpi vakarai, kad aš tik savaitgaliais galiu atsipalaiduot ir prisėst papiešt ax.gif

Vaižgante, nu super darbeliai tikrai thumbup.gif O tu žiūrėdama į lapą , bet bile kaip? Ar kaip čia taip tau gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2010 11 26, 22:17)

Vaižgante, nu super darbeliai tikrai  thumbup.gif  O tu žiūrėdama į lapą , bet bile kaip? Ar kaip čia taip tau gaunas  g.gif

Į lapą žiūriu, bet nelabai kontroliuoju, ką braižau...Čia yra gražiausi, nuspalvinau jau virš 50-ies...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 26, 19:34)

Labai grazus fraktalai wub.gif tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 26, 21:56)
Piešiu trečias mėnuo...Viduje apsigyveno ramybė, daugiau šypsausi...Na, pamėginkit suprasti, kaip jaučiuosi, iš eilių, kurias ką tik sudėliojau:

nuostabios eiles wub.gif

Atsakyti