Sveikos
Vakar kai daviau piešt, iškart tris "pavariau" Čia dėl susilaikymo, paskui liga tampa visiškai nevaldoma
QUOTE(Chloris @ 2010 11 24, 11:00)
Sveikos
Vakar kai daviau piešt, iškart tris "pavariau" Čia dėl susilaikymo, paskui liga tampa visiškai nevaldoma
Šaunuolė
Aš dabar visokiais eksperimentais užsiimu, jei kas įdomaus pavyks, parodysiu.
Oho kaip mane sudominot
Eisiu ir aš šiandien vakare piešti
Eisiu ir aš šiandien vakare piešti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 24, 11:21)
Šaunuolė
as rgi eksperimentuoju
QUOTE(sarafea @ 2010 11 24, 13:32)
as rgi eksperimentuoju
Pas mane visi kažkaip skirtingi gaunasi, nors dar nesąmoningai piešiu
QUOTE(Vitutuka @ 2010 11 21, 23:36)
Mano pirmasis fraktalas. Buciau labai dekinga uz komentarus
Mano nuomone, fraktalas atspindi gana geros sveikatos, energingą, aukšto intelekto žmogų, tik šiek tiek pesimistą. Ypač pesimizmas matosi dėl ateities. O gal ne pesimizmas, o baimė?
Kai tik galėsiu ilgesniam laikui prisėst prie kompiuterio pakomentuosiu ir aš , dabar noriu pasirodyt su gėlių loveliu.Pati ne visai patenkinta , reikia kietesnių teptukų.
QUOTE(Linkon @ 2010 11 24, 19:46)
Kai tik galėsiu ilgesniam laikui prisėst prie kompiuterio pakomentuosiu ir aš , dabar noriu pasirodyt su gėlių loveliu.Pati ne visai patenkinta , reikia kietesnių teptukų.
o gal galima piesinuka didesni,nelabai eina iziuret
Parsisiunčiau vargais negalais "udovolstvije risovanije".Visko neperžiūrėjau, bet manyčiau autorė meno(dailės) terapijos atstovė.Kiek kitu kampu, bet taip pat norima žmogui padėt atrast džiaugsmą ir malonumą kūryboje, pamatyti ir išlaisvinti savo tikrąjį aš.Minima kairiojo ir dešiniojo smegenų pusrutulio funkcijos.Įdomu, kad patariama piešti kairiąja ranka, po to abiem iš karto.
Toliau neperskaičiau.