Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

Sveikos smile.gif

Vakar kai daviau piešt, iškart tris "pavariau" doh.gif Čia dėl susilaikymo, paskui liga tampa visiškai nevaldoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 24, 11:00)
Sveikos smile.gif

Vakar kai daviau piešt, iškart tris "pavariau"  doh.gif Čia dėl susilaikymo, paskui liga tampa visiškai nevaldoma biggrin.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Aš dabar visokiais eksperimentais užsiimu, jei kas įdomaus pavyks, parodysiu.
Atsakyti
Oho kaip mane sudominot blink.gif

Eisiu ir aš šiandien vakare piešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 24, 11:21)
Šaunuolė  thumbup.gif
Aš dabar visokiais eksperimentais užsiimu, jei kas įdomaus pavyks, parodysiu.

as rgi eksperimentuoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 24, 13:32)
as rgi eksperimentuoju  bigsmile.gif

Pas mane visi kažkaip skirtingi gaunasi, nors dar nesąmoningai piešiu smile.gif
Atsakyti
Labai noreciau, kad ir mano fraktala pakomentuotumet ax.gif (32 puslapis) Jus jau isibegejusios piesiat ir piesiat, o as tik viena kol kas padarius, bet jau uzsikabinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutuka @ 2010 11 21, 23:36)
Mano pirmasis fraktalas. Buciau labai dekinga uz komentarus smile.gif user posted image

Mano nuomone, fraktalas atspindi gana geros sveikatos, energingą, aukšto intelekto žmogų, tik šiek tiek pesimistą. Ypač pesimizmas matosi dėl ateities. O gal ne pesimizmas, o baimė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 24 lapkričio 2010 - 17:01
Ačiū už komentarą, Vaižgante, ten gal baime, visgi 12 klasė.. smile.gif
Atsakyti
Kai tik galėsiu ilgesniam laikui prisėst prie kompiuterio pakomentuosiu ir aš , dabar noriu pasirodyt su gėlių loveliu.Pati ne visai patenkinta , reikia kietesnių teptukų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 24, 19:46)
Kai tik galėsiu ilgesniam laikui prisėst prie kompiuterio pakomentuosiu ir aš , dabar noriu pasirodyt su gėlių loveliu.Pati ne visai patenkinta , reikia kietesnių teptukų.
user posted image

o gal galima piesinuka didesni,nelabai eina iziuret blush2.gif
Atsakyti
Aš tuoj supiešiu savo žalią pieštuką smile.gif

ir labai džiaugiuosi lentele piešimui smile.gif nusipirkau iš Brigitos - taip patogu, šast ant grindų, šast ant sopkutės, lentelė ant kelių ir paišalioju sau smile.gif
Atsakyti
user posted image

Parsisiunčiau vargais negalais "udovolstvije risovanije".Visko neperžiūrėjau, bet manyčiau autorė meno(dailės) terapijos atstovė.Kiek kitu kampu, bet taip pat norima žmogui padėt atrast džiaugsmą ir malonumą kūryboje, pamatyti ir išlaisvinti savo tikrąjį aš.Minima kairiojo ir dešiniojo smegenų pusrutulio funkcijos.Įdomu, kad patariama piešti kairiąja ranka, po to abiem iš karto.
Toliau neperskaičiau.
Atsakyti