Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

Sveikos,

Buvau pertrauką padarius nuo fraktalų piešimo, ale vėl pradėsiu, nes nenupiešus - diena nebe tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalesa @ 2010 11 22, 22:11)
Ar matosi kas?

g.gif man atrodo, kad per trumpai braižomas rėmelis. Aš braižau apie 45 sekundes, bet tokia raizgalienė gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 23, 11:34)
Sveikos,

Buvau pertrauką padarius nuo fraktalų piešimo, ale vėl pradėsiu, nes nenupiešus - diena nebe tokia biggrin.gif

as ir pastebejau,jei nenupiesiu nors vieno i diena,neturiu tiek energijos ir jegu kaip nupiesus. smile.gif

Zalesa,man i besikandziojanti skorpijona panasu.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 22, 21:02)
Knygą reik skaityt, knygą  mirksiukas.gif. Šiaip aš irgi kiek peržiūrėjau nupieštų nei man neina analizuot, dėl to, kad neturiu tam žinių. Manau perskaičius taptų daug kas aiškiau.

O gal kas nors ja turi kitam formate, nei rar? Neturiu programeles jai atsidaryti. blush2.gif

Atsakyti

Kažkaip ramu pasidarė čia mastau.gif, tuoj kai pasipils fraktalų albumai tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 23, 19:50)
Kažkaip ramu pasidarė čia  mastau.gif, tuoj kai pasipils fraktalų albumai tiesiog  smile.gif

Spalvinu toliau ax.gif
Atsakyti
Polujachtovos knygą gal priimtų skype Wordu persiųst, mano taip išsaugota.O dabar siunčiuosiu "udovolstvije risovanije".Jei rasiu ką įdomaus parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 23, 21:16)
Spalvinu toliau  ax.gif

Va, va, sakiau smile.gif . Gal būtų galima porą žodžių apie mano bandeles, gal ir Linkon prisidėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalesa @ 2010 11 22, 22:11)
Laba vakara, ikeliu savo antra fraktala, man paciai jis nemielas, bet yra koks yra..
Ar matosi kas?

Matyt tai matosi, bet tikrai kodėl tiek mažai linijų g.gif nejaugi per min 45 sek tik tiek sugebėjot suraizgaliot g.gif
Aš vaikiui (12 metų), kai pirmą daviau piešti, tai kaip davė jis po lapą bėgiot gražu žiūrėt buvo, bet kai pasakiau dabar viską spalvink, tai , deja, taip ir nesulaukiau biggrin.gif tik pačias didžiąsias gardeles nuspalvino ir paliko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrene: 23 lapkričio 2010 - 22:24
sveikos
mano 12-kamete dukra jau ,,uzsikrete,, smile.gif pradzioj skeptiskai ziurejo,kai pasiuliau pabandyti,sake-nesamone,nemegstu,nenoriu,po truputi pasakojau,mate kaip as sedziu ir piesiu vis ziurejo,kol pasake-grazu biggrin.gif o sivakar abidvi jau piesem
Vaizgante labai mieli ir zavus tavo fraktalai
Atsakyti
Pintike, ačiū 4u.gif
Atsakyti
aš esu nemažai naujų pripiešusi, bet vis neįkeliu parodyti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugile: 24 lapkričio 2010 - 07:49