Sveikos,
Buvau pertrauką padarius nuo fraktalų piešimo, ale vėl pradėsiu, nes nenupiešus - diena nebe tokia
QUOTE(Zalesa @ 2010 11 22, 22:11)
Ar matosi kas?
man atrodo, kad per trumpai braižomas rėmelis. Aš braižau apie 45 sekundes, bet tokia raizgalienė gaunasi
QUOTE(Chloris @ 2010 11 23, 11:34)
Sveikos,
Buvau pertrauką padarius nuo fraktalų piešimo, ale vėl pradėsiu, nes nenupiešus - diena nebe tokia
as ir pastebejau,jei nenupiesiu nors vieno i diena,neturiu tiek energijos ir jegu kaip nupiesus.
Zalesa,man i besikandziojanti skorpijona panasu.
QUOTE(rutulux @ 2010 11 22, 21:02)
Knygą reik skaityt, knygą . Šiaip aš irgi kiek peržiūrėjau nupieštų nei man neina analizuot, dėl to, kad neturiu tam žinių. Manau perskaičius taptų daug kas aiškiau.
O gal kas nors ja turi kitam formate, nei rar? Neturiu programeles jai atsidaryti.
Kažkaip ramu pasidarė čia , tuoj kai pasipils fraktalų albumai tiesiog
QUOTE(rutulux @ 2010 11 23, 19:50)
Kažkaip ramu pasidarė čia , tuoj kai pasipils fraktalų albumai tiesiog
Spalvinu toliau
Polujachtovos knygą gal priimtų skype Wordu persiųst, mano taip išsaugota.O dabar siunčiuosiu "udovolstvije risovanije".Jei rasiu ką įdomaus parašysiu.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 23, 21:16)
Spalvinu toliau
Va, va, sakiau . Gal būtų galima porą žodžių apie mano bandeles, gal ir Linkon prisidėtų
QUOTE(Zalesa @ 2010 11 22, 22:11)
Laba vakara, ikeliu savo antra fraktala, man paciai jis nemielas, bet yra koks yra..
Ar matosi kas?
Ar matosi kas?
Matyt tai matosi, bet tikrai kodėl tiek mažai linijų nejaugi per min 45 sek tik tiek sugebėjot suraizgaliot
Aš vaikiui (12 metų), kai pirmą daviau piešti, tai kaip davė jis po lapą bėgiot gražu žiūrėt buvo, bet kai pasakiau dabar viską spalvink, tai , deja, taip ir nesulaukiau tik pačias didžiąsias gardeles nuspalvino ir paliko
sveikos
mano 12-kamete dukra jau ,,uzsikrete,, pradzioj skeptiskai ziurejo,kai pasiuliau pabandyti,sake-nesamone,nemegstu,nenoriu,po truputi pasakojau,mate kaip as sedziu ir piesiu vis ziurejo,kol pasake-grazu o sivakar abidvi jau piesem
Vaizgante labai mieli ir zavus tavo fraktalai
mano 12-kamete dukra jau ,,uzsikrete,, pradzioj skeptiskai ziurejo,kai pasiuliau pabandyti,sake-nesamone,nemegstu,nenoriu,po truputi pasakojau,mate kaip as sedziu ir piesiu vis ziurejo,kol pasake-grazu o sivakar abidvi jau piesem
Vaizgante labai mieli ir zavus tavo fraktalai
Pintike, ačiū
aš esu nemažai naujų pripiešusi, bet vis neįkeliu parodyti...