Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Zalesa @ 2010 11 21, 22:49)
to Vaizgante -> Izvalgu. Esu. Tiesa pasakius, buvau tai pamirsus, nes stengiuosi su tuo savo perfectu kariauti, taciau sis bruozas isirezes ne tik delnuose, bet ir kasdienybeje..

Tu pasistengei savo fraktalą nupiešti per daug tobulą. Kadangi pati turiu šį bruožą, todėl iškart pastebėjau. Man norisi, kad visos linijos, formos būtų tobulai gražios, estetiškos, malonios akiai, spalvinimas idealiai tolygus ir t.t. Todėl gyvenime vengiu simetrijos, mėginu visur įnešti chaoso, netvarkos ir pan. Tą darau ir piešdama fraktalus.
Atsakyti
Mano pirmasis fraktalas. Buciau labai dekinga uz komentarus smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitutuka: 21 lapkričio 2010 - 23:42
Liepa 18
Man jie atrodo gana harmoningi.
Pilna spalvų gama tolygiai išsidėsčius, gardeliai įvairaus dydžio.
Banguojančios, vingiuojančios linijos – rami,jautri, švelni , romantikė ir svajotoja
Spalvinta lygiai - kruopšti , atsakinga,pareiginga.
Šiltosios spalvos- geltona skaisti, raudona ir oranžinė kiek prigesintos, greičiausiai aktyviai neperšat niekam savo nuomonės ir neįrodinėjat tiesų, uždaroka.
Kiek daugiau šaltų spalvų, matomai netgi susijaudinus neišsiduodat, valdot emocijas.
Yra nemažai violetinės –svarbu savirealizacija ir saviraiška, beveik visur bent kiek violetinė liečiasi su oranžine,kuri stimuliuoja, ir būtent dvasingumą, intuiciją , kūrybingumą.Pinigai greičiausiai reikalingi ne kaupimui, o naujų idėjų ir kūrybinių sumanymų realizavimui.

Proud mamy
Pirmiausia krenta išsidėstymas lape (viršuj į dešinę)-siekis, gal viltis nerūpestingos ateities,praeitis ne itin reikšminga arba nevertinama patirtis, žmogus siekia įgyvendinti vis naujus planus.
Sekančiuose nėra tokio ryškaus kryptingumo, bet kai kuriuose išlieka.
Spalvinimas netolygus, skubotas, lapai paglamžyti-kruopštumo, stropumo ne itin, o pedantizmo turbūt su žiburiu nerasi.
Bendrai atsispindi nekantrumas,(čia gal tiktų prisiminti, kad pasėjus grūdus derliaus nesulauksim už savaitės , nei už mėnesio),
Gana jautri, galbūt įžeidi, žaisminga.

Naktibalda, vienas išskirtinis bruožas fraktaluose jų forma panaši į suapvalintais kampais stačiakampį- konkretumas, stabilumas, saugumo jausmas atsiribojus.Piešiant užsimerkus, vis tiek nematysit, bet pamėginkit neapvedinėt nuo lapo kraštų.Šiaip rašoma, kad galima pradėt piešt bet kuriame taške, tai gal pamėgint reiktų keist atspirties tašką,
Atsakyti
Linkon, labai labai ačiū smile.gif
Viskas labai taikliai aprašyta, tiesiog esu nustebinta smile.gif
Atsakyti
Aciu vaizgantei ir Linkon uz komentarus smile.gif
Lapus gal ir vaikai aplamde, bet tikrai pedantizmas ir as visai ne draugai biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, pasirodau. Čia penktasis, pieštas kai sirgau

user posted image

o čia nr 6
user posted image

kaip ir vienodi jie man g.gif

laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
Rutulux,o kodel palikai baltas gardeles?Man cia siaip smalsu. 4u.gif
Atsakyti

Trūko kantrybė doh.gif smile.gif
Ypatingai tai pastebima pirmam
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 22, 19:38)
Trūko kantrybė  doh.gif  smile.gif
Ypatingai tai pastebima pirmam

Kazkaip ten buvo aiskinama,kad saves iki galo nerealizuoji ,jei leika baltu gardeliu ir aisku nekantrybe kaip jau pati sakei smile.gif spalvos blankios,gal energijos trukumas,va kad ir sergant.
Na as taip manyciau :hmNazinau,man nelabai sekas analizuot kitus fraktalus,nors stengiuos labiau isijaust,viestiek nesigauna dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarafea: 22 lapkričio 2010 - 20:18
QUOTE(sarafea @ 2010 11 22, 20:17)
Na as taip manyciau  :hmNazinau,man nelabai sekas analizuot kitus fraktalus,nors stengiuos labiau isijaust,viestiek nesigauna dar  biggrin.gif

Knygą reik skaityt, knygą mirksiukas.gif. Šiaip aš irgi kiek peržiūrėjau nupieštų nei man neina analizuot, dėl to, kad neturiu tam žinių. Manau perskaičius taptų daug kas aiškiau.
Tiesa, antras pieštas jau pasveikus.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 22, 21:02)
Knygą reik skaityt, knygą  mirksiukas.gif. Šiaip aš irgi kiek peržiūrėjau nupieštų nei man neina analizuot, dėl to, kad neturiu tam žinių. Manau perskaičius taptų daug kas aiškiau.
Tiesa, antras pieštas jau pasveikus.

to antro ir spalvos sodresnes mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara, ikeliu savo antra fraktala, man paciai jis nemielas, bet yra koks yra..
Ar matosi kas?

user posted image
Atsakyti