to Vaizgante -> Izvalgu. Esu. Tiesa pasakius, buvau tai pamirsus, nes stengiuosi su tuo savo perfectu kariauti, taciau sis bruozas isirezes ne tik delnuose, bet ir kasdienybeje..
Tu pasistengei savo fraktalą nupiešti per daug tobulą. Kadangi pati turiu šį bruožą, todėl iškart pastebėjau. Man norisi, kad visos linijos, formos būtų tobulai gražios, estetiškos, malonios akiai, spalvinimas idealiai tolygus ir t.t. Todėl gyvenime vengiu simetrijos, mėginu visur įnešti chaoso, netvarkos ir pan. Tą darau ir piešdama fraktalus.
Liepa 18 Man jie atrodo gana harmoningi. Pilna spalvų gama tolygiai išsidėsčius, gardeliai įvairaus dydžio. Banguojančios, vingiuojančios linijos rami,jautri, švelni , romantikė ir svajotoja Spalvinta lygiai - kruopšti , atsakinga,pareiginga. Šiltosios spalvos- geltona skaisti, raudona ir oranžinė kiek prigesintos, greičiausiai aktyviai neperšat niekam savo nuomonės ir neįrodinėjat tiesų, uždaroka. Kiek daugiau šaltų spalvų, matomai netgi susijaudinus neišsiduodat, valdot emocijas. Yra nemažai violetinės svarbu savirealizacija ir saviraiška, beveik visur bent kiek violetinė liečiasi su oranžine,kuri stimuliuoja, ir būtent dvasingumą, intuiciją , kūrybingumą.Pinigai greičiausiai reikalingi ne kaupimui, o naujų idėjų ir kūrybinių sumanymų realizavimui.
Proud mamy Pirmiausia krenta išsidėstymas lape (viršuj į dešinę)-siekis, gal viltis nerūpestingos ateities,praeitis ne itin reikšminga arba nevertinama patirtis, žmogus siekia įgyvendinti vis naujus planus. Sekančiuose nėra tokio ryškaus kryptingumo, bet kai kuriuose išlieka. Spalvinimas netolygus, skubotas, lapai paglamžyti-kruopštumo, stropumo ne itin, o pedantizmo turbūt su žiburiu nerasi. Bendrai atsispindi nekantrumas,(čia gal tiktų prisiminti, kad pasėjus grūdus derliaus nesulauksim už savaitės , nei už mėnesio), Gana jautri, galbūt įžeidi, žaisminga.
Naktibalda, vienas išskirtinis bruožas fraktaluose jų forma panaši į suapvalintais kampais stačiakampį- konkretumas, stabilumas, saugumo jausmas atsiribojus.Piešiant užsimerkus, vis tiek nematysit, bet pamėginkit neapvedinėt nuo lapo kraštų.Šiaip rašoma, kad galima pradėt piešt bet kuriame taške, tai gal pamėgint reiktų keist atspirties tašką,
Kazkaip ten buvo aiskinama,kad saves iki galo nerealizuoji ,jei leika baltu gardeliu ir aisku nekantrybe kaip jau pati sakei spalvos blankios,gal energijos trukumas,va kad ir sergant.
Na as taip manyciau :hmNazinau,man nelabai sekas analizuot kitus fraktalus,nors stengiuos labiau isijaust,viestiek nesigauna dar
Knygą reik skaityt, knygą . Šiaip aš irgi kiek peržiūrėjau nupieštų nei man neina analizuot, dėl to, kad neturiu tam žinių. Manau perskaičius taptų daug kas aiškiau.
Tiesa, antras pieštas jau pasveikus.
Knygą reik skaityt, knygą . Šiaip aš irgi kiek peržiūrėjau nupieštų nei man neina analizuot, dėl to, kad neturiu tam žinių. Manau perskaičius taptų daug kas aiškiau.
Tiesa, antras pieštas jau pasveikus.