Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

user posted image
Buciau labai dekinga, jeigu kas nors pakomentuotumete si fraktala. Zmogus pirma karta piese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 11 21, 16:01)
user posted image
Buciau labai dekinga, jeigu kas nors pakomentuotumete si fraktala. Zmogus pirma karta piese  ax.gif

Pamėginsiu blush2.gif
Aukšto intelekto, energingas, daug fizinių ir dvasinių jėgų turintis žmogus, konfliktiškas (ir viduje, ir išorėje). Turi savyje gerokai daugiau nei šiuo metu gali realizuoti.
Papildyta:
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 11 21, 11:31)
Sveikos smile.gif
As per keturias dienas nuspalvinau 9 fraktalus smile.gif
Jei matysis parodysiu visus. Butu idomu isgirsti komentaru  4u.gif ypac is Vaizgantes  4u.gif
user posted image

Man rodos, pirmasis fraktalas harmoningiausias. O kituose matosi blaškymasis. Trūksta realizacijos, ypač kaip moteriai.
Per mažai smulkių gardelių.
Atsakyti
Aciu, Vaizgante drinks_cheers.gif Butu labai smagu, jeigu kas nors irgi ka mano apie ta fraktala parasytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugile: 21 lapkričio 2010 - 17:10
ateinu parodyt dar viena ne fraktalini fraktala,net nezinau ar sitas taip pat uzsiskaito su atitraukta ranka ax.gif piesiau ji su pertraukom,nes neturejau kaip isvien prisest.Man rodos atspindi mano pavargima,nes spalvos tokios niurios.Ka manot?

user posted image

Atsakyti
sarafea bet koks gražus man wub.gif

o aš atnešu nieko naujo lotuliukas.gif , jau pačiai iš savęs juokas ima biggrin.gif

8-asis

user posted image
Atsakyti
Sarafea,

labai gražus 4u.gif
suktas susuktas, lipdyta prilipdyta smile.gif
o kaip jus piesiat atitraukiant ranka?

Papildyta:
QUOTE(rudukė @ 2010 11 21, 20:05)
Sarafea,

labai gražus  4u.gif
suktas susuktas, lipdyta prilipdyta smile.gif

Naktibalda,

taviškiai - stabiliai panašūs vienas į kitą smile.gif
Atsakyti
Laba vakara, neapsikenciau smile.gif Rodau pirma iskepta .. bandele.
Jei kam uzklius kas uz akiu, praneskit

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zalesa: 21 lapkričio 2010 - 22:14
QUOTE(rudukė @ 2010 11 21, 19:08)

normaliam fraktalui juk piesiant remus neatitraukiant rankos,o tie kiti piesiniai is skirtingu liniju atitraukus ranka mirksiukas.gif

Zalesa,man ne tik kad uzkliuvo uz akiu,bet ir parvirtau uzkliuvus i ji beziurredama.Kam tokio formato blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif Blaskausi dar cia su tais formatais ir ikelimais i SM. Dabar jau sumazintas
Atsakyti
QUOTE(Zalesa @ 2010 11 21, 22:06)
Laba vakara, neapsikenciau smile.gif Rodau pirma iskepta .. bandele.
Jei kam uzklius kas uz akiu, praneskit

user posted image

Gražus fraktalas, malonus akiai. Man netyčia kilo klausimėlis- ar kartais nesi perfekcionistė?
Atsakyti
to Vaizgante -> Izvalgu. Esu. Tiesa pasakius, buvau tai pamirsus, nes stengiuosi su tuo savo perfectu kariauti, taciau sis bruozas isirezes ne tik delnuose, bet ir kasdienybeje..
Atsakyti
Mano akimis sis fraktalas jei perlenksim per viduri,bus beveik vienodas,tai galbut rodo harmoninga santyki su praeitimi ir ateitimi.Bet siaip tai man darnus ir spalvingas fraktalas.Kadangi nemoku analizuot,sakau tik tai ka jauciu matant fraktala. 4u.gif
Atsakyti