Mano paskutiniai:
O šitas pieštas atitraukiant ranką:
vaižgante tavieji tokie nu kitokie , sumaišyti tai niekeiap neišeitų , laisvi skrajojantys, tokie man iš serijos "NO PROBLEM"
tik nesijuokit , aš čia kas šauna ant liežuvio parašau
tik nesijuokit , aš čia kas šauna ant liežuvio parašau
QUOTE(gudrene @ 2010 11 20, 17:29)
Aš irgi dar tik skaitinėjuosi, nieko nesuprantu, bet man jis toks depresuotas fraktalas , gal dėl spalvų tokių niūrių ir tų linijų tai apvalios, tai tiesios nu toks nepastovus labai
O aš su savo naujom spalvom pavariau, bet man jis toks žaismingas atrodo ir panašus į iš multiko "Medžioklės sezonas atidarytas" tą elnią liūdna mimika
O aš su savo naujom spalvom pavariau, bet man jis toks žaismingas atrodo ir panašus į iš multiko "Medžioklės sezonas atidarytas" tą elnią liūdna mimika
Išties žaismingas, bet būtų dar geriau, jei tau pavyktų išlaikyti santykį: vienas trečdalis didelių gardelių, vienas trečdalis vidutinio dydžio, vienas trečdalis smulkių.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 20, 17:45)
Išties žaismingas, bet būtų dar geriau, jei tau pavyktų išlaikyti santykį: vienas trečdalis didelių gardelių, vienas trečdalis vidutinio dydžio, vienas trečdalis smulkių.
bet kaip aš suprantu pradžioje nieko nereikia spec daryti , aš nieko nedarau kaip gaunasi taip, nesigilinu iki to paslaptingojo 21
vaižgante, tavo paskutiniai fraktalai neapsakomai gražūs tokie laisvi, nesuvaržyti, grakštūs ir elegantiški, lengvi, gerokai besiskiriantys nuo ankstesniųjų, atrodo patys sau stiprūs. žiūrėčiau ir žiūrėčiau
o kas čia per piešimas atitraukiant pieštuką?
o dl bičiulės fraktalo - viduj primakaluota, priraizgyta, spalvos sunkesnės, o į kraštus gardelės didesės, spalvos lengvesnės. Gal žmogus neplanuoja ateities, na, neturi 5-mečio plano, šiek tiek plaukia pasroviui gal tikisi, kad problemos išsispręs kažkokiu būdu, bet realiai pats jų nesprendžia arba sprendžia nelabai kryptingai
toks jausmas, kad kažką pakrapšto situacijoj, bet iki galo ir neišsprendžia
čia mano laisvosios interpretacijos be jokios teorinio pagrindo...
Papildyta:
man ir sunkiai gaunasi tokį santykį išlaikyt.
Dažniausiai gaunasi koks vienas gana didelis plotas.
o kas čia per piešimas atitraukiant pieštuką?
o dl bičiulės fraktalo - viduj primakaluota, priraizgyta, spalvos sunkesnės, o į kraštus gardelės didesės, spalvos lengvesnės. Gal žmogus neplanuoja ateities, na, neturi 5-mečio plano, šiek tiek plaukia pasroviui gal tikisi, kad problemos išsispręs kažkokiu būdu, bet realiai pats jų nesprendžia arba sprendžia nelabai kryptingai
toks jausmas, kad kažką pakrapšto situacijoj, bet iki galo ir neišsprendžia
čia mano laisvosios interpretacijos be jokios teorinio pagrindo...
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 20, 18:45)
jei tau pavyktų išlaikyti santykį: vienas trečdalis didelių gardelių, vienas trečdalis vidutinio dydžio, vienas trečdalis smulkių.
man ir sunkiai gaunasi tokį santykį išlaikyt.
Dažniausiai gaunasi koks vienas gana didelis plotas.
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 20, 17:50)
bet kaip aš suprantu pradžioje nieko nereikia spec daryti , aš nieko nedarau kaip gaunasi taip, nesigilinu iki to paslaptingojo 21
Turi stengtis būtent dabar.
Ruduke, ačiū
Visus juos piešdama buvau labai geros nuotaikos, galvojau apie malonius dalykus. Svajojau, fantazavau...
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 20, 18:04)
o kaip tą padaryt? braižai ir tiek............
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 20, 18:09)
o kaip tą padaryt? braižai ir tiek............
Bet juk kai braižai, jauti lapą, todėl išties tereikia vos vos pakontroliuoti tą braižymą, ir išeina.
vaižgante, o apie Tavo bičiulę nepataikiau ?
su gardelių dydžiais ir man sudėtinga, bet stengiuosi. įsidėmiu, kokias linijas braižau, kokių plotų ir tada stengiuosi kažkiek dydžius koreguoti. pavyksta ne visada. na reiks daugiau dėmesio į tai atkreipti.
šiandien piešdama pieštukus rinkausi užsimerkusi. kai pažiūrėjusi į piešinį, pagalvodavau, kad reiktų mėlyno, tai sekančiu arba dar sekančiu traukimu ištraukdavau mėlyną
su gardelių dydžiais ir man sudėtinga, bet stengiuosi. įsidėmiu, kokias linijas braižau, kokių plotų ir tada stengiuosi kažkiek dydžius koreguoti. pavyksta ne visada. na reiks daugiau dėmesio į tai atkreipti.
šiandien piešdama pieštukus rinkausi užsimerkusi. kai pažiūrėjusi į piešinį, pagalvodavau, kad reiktų mėlyno, tai sekančiu arba dar sekančiu traukimu ištraukdavau mėlyną
QUOTE(rudukė @ 2010 11 20, 18:19)
vaižgante, o apie Tavo bičiulę nepataikiau ?
Man rodos,- pataikei
dar pažiūrėjau į Vaižgantės bičiulės fraktalą - toks jausmas, kad yra kažkokia riba tarp praeities ir ateities, kad nutiko (o gal dar nutiks ) kažkoks įvykis, ar situacija apie kuriuos sakoma: iki tada buvo taip ir taip arba nuo tada pasidarė taip ir taip...ir man atrodo, kad tas įvykis teigiamai įtakojo / įtakos Vaižgantės bičiulės situaciją