Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Pintikė @ 2010 11 19, 10:15)
Ačiū labai,vietomis norėjosi išgauti ryškesnį atspalvį,ypač ten,kur gardeliai didesni,bet niekaip-prasti pieštukai,reiks ieškoti kitų,tai kaip suprantu gali būti didesnis spalvų rinkinys?Vaižgante,jūs kaip spalvų žinovė gal pora žodelių diagnostinių galėtumėt pasakyti ax.gif

Pasikartosiu- esu auros spalvų žinovė, o ne fraktalų. O į fraktalo bendrą vaizd pažiūriu ir matosi, kas per motera piešė.
Dar mintis kilo, kad dažniau esi praeityje nei dabartyje. Esama joje kažkokių nuoskaudų, nemalonumų, kad ir dabar negali to paleisti ir ramiai gyventi čia ir dabar. Dabartyje esama blaškymosi, daug galvoji apie smulkmenas, vertini, analizuoji. To smulkmeniško analizavimo bus ir ateityje, bet turėtų atsirasti truputėlį daugiau stabilumo. Gali būti, kad šiuo metu tau truputėlį trūksta energijos, jauti nuovargį.
Atsakyti
ačiū,Vaižgante,už įdomų vertinimą 4u.gif
Atsakyti
laba diena spalvotai temai

as kelias dienas rupesteliu turejau,tai ir nepiesiau

po piet prisesiu,padarau pietus,isleidziu visus,ir galesiu ramiai spalvoti,spalvoti

rytoj einu i seminara,labai laukiu
norejau,kad dukra eitu kartu,ji nieko pries,bet sves drauges gimtadieni
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 19, 11:18)

rytoj einu i seminara,labai laukiu
norejau,kad dukra eitu kartu,ji nieko pries,bet sves drauges gimtadieni

ar tik nesupainiojote?Kaune II seminaro dalis kita šeštadienį t.y.27 dieną mirksiukas.gif
Atsakyti

Girene, sekmės seminare!

Vakar nuspalvinau savo 6 fraktalą. Paskui įmesiu čia jūsų teismui. Manau mano bėda ta, kad esu energinga ir per 60 sekundžių aš tiek primakalioju, kas paskui pabosta spalvint smile.gif. O dar smulkios gardos kur doh.gif. Čia irgi rodo kantrybės neturėjimą.
Atsakyti
Pastebejau,kad anksciau kai piesdavau remus uzsimerkus,budavo sekundziu darbas,uztai spalvint uztrukdavo.O dabar kai pradejau linijas brezti atsimerkus ir su protu,tai ilgas darbelis,uztai spalvinimas dabar greitas biggrin.gif
Siandien bandziau israizgyti dar viena piesinuka,bet nespejau ax.gif vis ta seimyna su savo poreikiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 19, 18:57)
Girene, sekmės seminare!

Vakar nuspalvinau savo 6 fraktalą. Paskui įmesiu čia jūsų teismui. Manau mano bėda ta, kad esu energinga ir per 60 sekundžių aš tiek primakalioju, kas paskui pabosta spalvint  smile.gif. O dar smulkios gardos kur  doh.gif. Čia irgi rodo kantrybės neturėjimą.

aš irgi taip, bet aš braižau 40s. ir vis raminu piešdama ramiau ramiau , neskubėk biggrin.gif

po vienos dienos pertraukos, nes labai jau vienodi blush2.gif , bet turbūt pabėgti neįmanoma
user posted image
Atsakyti
Naktibalda, bet kaip visgi skiriasi žmonių temperamentai. Kiek aš specialiai mėginau nupiešti ryškų fraktalą, man niekaip neišeina. Į tavo fraktalą pažiūrėjus, man pirma mintis buvo tokia- taip kaip spalvino stipriai vonią šveisdama biggrin.gif
Žinai, šio fraktalo savininkei duočiau kokius 18-20 m. Ar labai apsirikau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 19, 20:29)
Naktibalda, bet kaip visgi skiriasi žmonių temperamentai. Kiek aš specialiai mėginau nupiešti ryškų fraktalą, man niekaip neišeina. Į tavo fraktalą pažiūrėjus, man pirma mintis buvo tokia- taip kaip spalvino stipriai vonią šveisdama  biggrin.gif
Žinai, šio fraktalo savininkei duočiau kokius 18-20 m. Ar labai apsirikau?  :mirksiukas:

na jei laikysime galimą paklaidą 10-15 metų tai nelabai lotuliukas.gif , bet aš nežinau , man nesigauna kitokie, jie vat tokie ir ne kitokie biggrin.gif , nebent pieštukus gal kietesnius imti g.gif , bet turiu daug spalvų, bes krenta vis tiek dažniausiai tos pačios spalvos
Atsakyti
Naktibalda,nu labai energingi tavieji fraktalai thumbup.gif tryksta jega per krastus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 19, 20:33)
Naktibalda,nu labai energingi tavieji fraktalai  thumbup.gif tryksta jega per krastus. biggrin.gif

Tai va todėl ir pajauninau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 11 19, 14:22)
ar tik nesupainiojote?Kaune II seminaro dalis kita šeštadienį t.y.27 dieną mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
jei buciau dabar neuzejusi i tema,ryt jau buciau nuvaziavusi,nes jau susiruosiau

atvede mane jega cia,aciu jai

ka tik baigiau piest,emesi spalvos ruda,ryza,oranzines visi atspalviai,geltona,zalia...
melynos,kurios yra 4spalvos,violetines neistraukiau
dar truksta iki 21,kad galeciau rinktis spalvas pati

ale ot galva,kaip visad net lipdukas kabo ant saldytuvo,kad sestadieni reik vaziuot
doh.gif kaip as dienos nepaziurejau?
bet dabar jau juokiuosi,gerai
gerai,kad cia uzejau pries miega lotuliukas.gif
Atsakyti