na va, vakarykštis spalvintas "teisingom" priemonėm:
iš pradžių traukiau tik žalias spalvas, ir nors čia mano mylimiausia spalva, nebuvau tuo patenkinta.
realybėj visiškai nemėgstu raudonos, violetinės ir panašių atspalvių, o va spalvindama stengiausi šitom spalvom užpildyti kuo didesnius plotus. keista.
QUOTE(Mėta. @ 2010 11 18, 15:19)
realybėj visiškai nemėgstu raudonos, violetinės ir panašių atspalvių, o va spalvindama stengiausi šitom spalvom užpildyti kuo didesnius plotus. keista.
Man jau nebekeista, nes kai spalvini, kažkaip visai kitaip žiūri į spalvas.
tai manyčiau greit ir man nebesidarys keista
gal turit komentarų apie mano pirmąjį? man pačiai į kažkokias smegenis panašu
Lyg nemaciau atsakymo i savo kalusima jei klystu pataisykit.Ar cia irgi bus fraktalas ,jei remai bus nupiesti atitrauktom linijom,ta prasme ne isvien?
Kaip kad Linkon rode nuorodose.
Kaip kad Linkon rode nuorodose.
QUOTE(Linkon @ 2010 11 18, 15:33)
Kaži kaip kitoms.Man jeigu imuosi analizuot nesipiešia,jei piešiu, nesinori analizuot.
Pas mane visada buvo nemažai žalios spalvos, nu bet vakar ir šiandien tai ištisai traukiau pakaitom raudoną, žalią ir jų atspalvius.Savijauta lyg norėtų kibti virusai, nosis dar nevarva, bet jautresnė kaip prieš slogą, tik čiaudau.Įdomu ar toms , kurios rašė , kad vis ištraukia žalią nesijautė kokių peršalimo požymių ar šiaip savijautos suprastėjimo?
Giedrime71 ar su vaikais per piešimo pamokas piešiat?
Pas mane visada buvo nemažai žalios spalvos, nu bet vakar ir šiandien tai ištisai traukiau pakaitom raudoną, žalią ir jų atspalvius.Savijauta lyg norėtų kibti virusai, nosis dar nevarva, bet jautresnė kaip prieš slogą, tik čiaudau.Įdomu ar toms , kurios rašė , kad vis ištraukia žalią nesijautė kokių peršalimo požymių ar šiaip savijautos suprastėjimo?
Giedrime71 ar su vaikais per piešimo pamokas piešiat?
kai turim šiek tiek laisvesnio laiko ir kai vaikams būna sunki dienelė, piešiam atsipalaidavimui per anglų pamokas.. aišku labai retai..
[quote=Linkon,2010 11 18, 15:33]
Kaži kaip kitoms.Man jeigu imuosi analizuot nesipiešia,jei piešiu, nesinori analizuot.
Siūlyčiau iš viso kuo mažiau analizuot,bent jau kol kas...
Dėl žalios spalvos-pas mane jos irgi pakankamai daug,bet nejaučiu jokių peršalimo požymių,kaip tik labai gera ,kai ja spalvinu-atrodo,kad jėgos užplūsta.Užtat nebesinori žydros-jei anksčiau buvo nemaži plotai,tai dabar ji persikėlė į fraktalų pakraščius-tiesiog jaučiu,kad kai ji vidury fraktalo kažkoks šaltukas ir viduj apima...Gal neaiškiai čia rašau,bet esmė tokia dėl pasikartojančių formų,spalvų(vakar mačiau apie tai diskutavot su Vaižgante),kad kuo labiau prapiešiu kažkokius sluoksnius vidinius viename fraktale(intuityvus žinojimas ateina bepiešiant- kaip kokiom kur spalvom spalvinti),tuo labiau kitoks gaunas sekantis fraktalas,net neįdedant didelių pastangų
Dėl žalios spalvos-pas mane jos irgi pakankamai daug,bet nejaučiu jokių peršalimo požymių,kaip tik labai gera ,kai ja spalvinu-atrodo,kad jėgos užplūsta.Užtat nebesinori žydros-jei anksčiau buvo nemaži plotai,tai dabar ji persikėlė į fraktalų pakraščius-tiesiog jaučiu,kad kai ji vidury fraktalo kažkoks šaltukas ir viduj apima...Gal neaiškiai čia rašau,bet esmė tokia dėl pasikartojančių formų,spalvų(vakar mačiau apie tai diskutavot su Vaižgante),kad kuo labiau prapiešiu kažkokius sluoksnius vidinius viename fraktale(intuityvus žinojimas ateina bepiešiant- kaip kokiom kur spalvom spalvinti),tuo labiau kitoks gaunas sekantis fraktalas,net neįdedant didelių pastangų
QUOTE(Mėta. @ 2010 11 18, 16:52)
tai manyčiau greit ir man nebesidarys keista
Kaip čia tau pasakius Na sunkokas toks fraktalas...Harmonijos , pozityvumo trūkumas...
Sveikutes
as spalvinu 8 dabar,o cia rodau 5
as spalvinu 8 dabar,o cia rodau 5
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 18, 19:30)
Kaip čia tau pasakius Na sunkokas toks fraktalas...Harmonijos , pozityvumo trūkumas...
o, net nebandyčiau ginčytis. pozityvumo manyje pastaruoju metu su žiburiu ieškot reikėtų
šiandien dar vieną nupiešiau.
QUOTE(Mėta. @ 2010 11 18, 18:35)
o, net nebandyčiau ginčytis. pozityvumo manyje pastaruoju metu su žiburiu ieškot reikėtų
Ar nėra taip, kad šiuo metu esi tokioje situacijoje, kai nežinai, ką daryti?
tikrai taip asmenys, nuo kurių šiuo metu esu priklausoma, priverčia jau kurį laiką taip jaustis.
QUOTE(klaara @ 2010 11 18, 19:26)
Na man kilo tokia mintis, nes žalia būdavo mišiny tarp kitų, o dabar išsiskyrė deriniai su raudona.Vertinant žalią kaip potencialą, gaunasi , kad raudona duoda kibirkštį, ugnelę jam realizuotis.Iš to sektų , kad reikia ir sąmoningai derinti su šilta spalva(žalia laikoma neutralia).Ir labai sutinku, kad didžiausias žinojimas tik piešiant ateina.
Kelis kart dar įdomiai gavosi , kad nenorejau viena spalva didelio ploto , po to užsigalvojau ir vis tiek ta pačia spalva tą patį plotą nuspalvojau.Arba išsitrauki pilką , ai galvoju užteks trijų, traukiu sekantį ir vėl pilkas.
Sarafea , el pastu susitariau del apmokejimo SMS, kai pavyks gauti el. knygą, parašysiu plačiau.Parašė numerį , kuriuo išsiųst, bet teksto nenurodė, tai vėl užklausiu.O gal kas yra mokėjęs SMS, gal nieko nereikia rašyt, o jei rašyt , tai ar kalbą telefone reikia pakeist?