Na, kur ligonės? Nepiešiat?
aš gal dar ir ne ligonė, bet va, nusipirkau pieštukų, bandysiu tuoj
Šįvakar nupiešiau du, bet dar norisi
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 17, 20:39)
Nenupiesiau nei vieno seimyna uzlauze ir nedave man parelaksuot su fraktalais.
piešiu ir dar piešiu, net vaikai, atėję į pamoką klausia, o kada piešim fraktalus? nes ir jiems patiko
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 17, 21:39)
Piešiam piešiam.
Vakar pagaliau fotoaparato pakroviau elementą. Galėsiu papyškinti savo paskutiniuosius.
Vyras pirmą teigiamai įvertino-"Nu gal ir visai neblogai"
Mano viruso simptomai mažėja: piešiu vieną per dieną Ir su kiekvienu jaučiu vis stiprėjantį susitaikymą su savimi
jau beveik savaitė kaip nenupiešiu jokio fraktalo bet kad niekaip pieštukų nenusiperku, o su turimais net prasidėt nenoriu tai tenka kentėt ir pirmenybę mokslams atiduot
Aš tai vis spalvinu savo mažytes gardeles... Noras yra didelis, tik ne kasdien galiu sau leisti pasvalvinti, didesnės staigiai nusispalvina, bet va ties tomis mažutėmis, tai yra darbo, kartais jau net užknisa mane jos
Man ypač yra didelis noras braižyti naują fraktalą, pamatyti, koks bus sekantis.
Man ypač yra didelis noras braižyti naują fraktalą, pamatyti, koks bus sekantis.
Kaži kaip kitoms.Man jeigu imuosi analizuot nesipiešia,jei piešiu, nesinori analizuot.
Pas mane visada buvo nemažai žalios spalvos, nu bet vakar ir šiandien tai ištisai traukiau pakaitom raudoną, žalią ir jų atspalvius.Savijauta lyg norėtų kibti virusai, nosis dar nevarva, bet jautresnė kaip prieš slogą, tik čiaudau.Įdomu ar toms , kurios rašė , kad vis ištraukia žalią nesijautė kokių peršalimo požymių ar šiaip savijautos suprastėjimo?
Giedrime71 ar su vaikais per piešimo pamokas piešiat?
Pas mane visada buvo nemažai žalios spalvos, nu bet vakar ir šiandien tai ištisai traukiau pakaitom raudoną, žalią ir jų atspalvius.Savijauta lyg norėtų kibti virusai, nosis dar nevarva, bet jautresnė kaip prieš slogą, tik čiaudau.Įdomu ar toms , kurios rašė , kad vis ištraukia žalią nesijautė kokių peršalimo požymių ar šiaip savijautos suprastėjimo?
Giedrime71 ar su vaikais per piešimo pamokas piešiat?
Man jie tokie gražūs.
Mąstau nusipiešti ir įsirėminti. Tik spalvinti gal jau reikėtų ne pieštukais
Dar sugalvojau: jei pabandžius kažką pasipiešti a la vitražiniais dažais (na tais kur vaikams skirti, ne tikri jie ) Mes su dukra jais dekoruojam visokias stiklinaites, sode langus ir kt.
Gal kas jau bandėte?
Papildyta:
Tai labai gerai, daug resursų savyje kaupi savigydai. Jei tik jauti, kad virusai kimba, tai kuo daugiau žalios.
Aš paprastai nemažai žalia spalvinu kai koks brudas kimba. Ir kai minėjau, kad su dukra kai jisirgo spalvinom kartu. Tai ji man vis traukė ir traukė žalią ir parodydavo didesnius plotus spalvinti. Tik dar šalia vis įbrukdavo tai gelsvą, tai oranžinę.
Mąstau nusipiešti ir įsirėminti. Tik spalvinti gal jau reikėtų ne pieštukais
Dar sugalvojau: jei pabandžius kažką pasipiešti a la vitražiniais dažais (na tais kur vaikams skirti, ne tikri jie ) Mes su dukra jais dekoruojam visokias stiklinaites, sode langus ir kt.
Gal kas jau bandėte?
Papildyta:
Pas mane visada buvo nemažai žalios spalvos
Tai labai gerai, daug resursų savyje kaupi savigydai. Jei tik jauti, kad virusai kimba, tai kuo daugiau žalios.
Aš paprastai nemažai žalia spalvinu kai koks brudas kimba. Ir kai minėjau, kad su dukra kai jisirgo spalvinom kartu. Tai ji man vis traukė ir traukė žalią ir parodydavo didesnius plotus spalvinti. Tik dar šalia vis įbrukdavo tai gelsvą, tai oranžinę.
Paskutiniu metu pas mane labai žali fraktalai, bet jokių peršalimų ir panašiai