Nea, turėjau galvoje 4-ą tik (iš viso)
Važgantės šiandieniniai pirmi du mieli tokie: pirmas toks lenkvutis atrodo plazdenantis, o antras kaip vandens atspindys
Trečią spalvindama turėjau užduotį- padaryti jį kuo ryškesnį, nes man patinka pastelinės spalvos. Stengiausi, kiek galėdama, bet vis vien nėra labai ryškus Sunku daryti tai, kas neįprasta- priešingai.
O apie norus nemažai taip pat pasakojo,bet čia jau,manau,reikia išgirsti"gyvai"-pakankamai sudėtinga nupasakoti,bet tikrai nėra taip,kaip kai kurios čia rašo-kad koncentruojuos į norą, piešiu ir viskas-norais išsipildo.....Ten visa norų alchemija
Tai, ką tu čia rašai, aš dabar stengiuosi priešingai daryti: man būdingos tikslios linijos, verčiu savo ranką "ne taip gražiai" piešti. Labai sunku piešti priešingai, pvz, piešti "dantukus", "debesėlius", ne tvirtą liniją, o drebančią, punktyrukus ir pan. Šiandien įdomiai jaučiausi, save versdama raudona spalva spalvinti didesnius plotus, nei man norisi. Bet reikia daryti korekcijas, ardyti tai, kas nusistovėję.
Mėta , nenusiminkit, su pieštukais ir smagiau ir aiškiai, bet visada viskas būna taip kaip turi būt.Pas jus daug žalios,sako , kad jos perteklius veda į pasyvumą, galbūt kaip tik reikėjo ryškaus.
Bendrai 1.Išsidėstymas lape Vaižgantė minėjo, kairė praeitis, prisiminimai, pergyvenimai.Arčiau kairės, reiškia žmogus pasiruošęs veikti, bet visada remsis patirtim, veiks tik gerai žinomose situacijose.Jie vertina ramybę, stengiasi apsidrausti nuo netikėtumų.Išeinant iš lapo ribų užstrigimas praeityje.
Dešinė- ateitis, siekiai, perspektyvos.Apibūdina žmogų tiesiogiai, betarpiškai , ryžtingai besiveržiantį pirmyn, jis atviras naujovėms, trokšta naujų ispūdžių, gerai orientuojasi nežinomose situacijose.Rutina juos gąsdina, bet daug pradėtų darbų neužbaigia, nes imasi vis naujos veiklos.Išėjimas iš krašto bėgama į ateitį.
Viršus planai, nerūpestingumas susijęs su svajonėmis, fantazijomis,(iš serijos kas būtų, jeigu būtų).Tai pernelyg didelis pasitikėjimas savim, ambicijos, išeinant iš ribų persikėlimas į fantazijas, kompensacinės fantazijos.
Apačia- vidinis konfliktas, sunkumas ant dūšios kalba apie nepasitikėjimą , pesimizmą, nesugebėjimą spręsti problemas.
Išskirtiniai, ypatingų formų kalba apie ypatingą asmenybę.Greičiausiai talentingą, ne tik kūrybingą ir apdovanotą ne tik talentu , bet ir ypatingu jautrumu.Negalima vienareikšmiškai vertint uodegų, pasitelkus tik gerai ar blogai. Mažesnis, nei 2/3 kompleksai, pasitikėjimo trūkumas, savianalizės ir savikontrolės trūkumas( bet norma mažiems vaikams) Didesnis nei 2/3 savo jėgų pervertinimas
3.Linijos fraktale.Pati linija(tvirta, aiški, silpna, trūkinėjanti, besikeičianti),kaip išsidėto viduj, ar atskirai išbraižytos figūros, ar linijos persipindamos sudaro figūras Gardelių dydis ir forma(norma 1/3,1/3,1/3) Didelis kiekis didelių geras, atviras žmogus.Būdinga mažiems vaikams ir pagyvenusiems.Tai ir vaikiškas naivumas ir noras , kad rūpintųsi. Daug vidutinių atsakingumas, atidumas,stropumas, pedantiškumas, polinkis tiksliesiems mokslas, gebėjimas analizuoti. Daug mažų- siekis analizuoti ir detalizuoti, kai kada nepasitikėjimas savim ir kompleksai, bet visada kruopštumas ir stropumas. Plastiškos linijos su nedideliu kiekiu geometrinių figūrų supratingas , nuovokus, ramus,polinkis kūrybiškumui. Daug geometrinių ryškus analitikas, skeptiškas vertinimuose, teismukiškas, autoritarinis, nelankstus charakteris. Aštriai , grubiai nubrėžta, kampuoti gardeliai emocinis nestabilumas, įtampa, stresas
Spalvų intensyvumas ,spalvų gama , linijų, išsidėstymo reikšmės neturi prieštaraut viena kitai, o papildyt.Kažkas viena dar ne viskas, reikia rasti papildančių reikšmių,jei ne , tai tik momentinis atspindys.
turbūt man reikia pertraukos, maniškiai visi vienodi 7-asis , čia kalbant telefonu nuspalvinau, aklbėjau sy vyru, vaiku, kitu vaiku, paskui su drauge , toks plepėjimo fraktalas
Naudota E.M Kranich "Augalai -sielos pasaulio atvaizdas"
Pernelyg didelis pasitikėjimas savim, veda į susireikšminimą, išdidumas pereuga į puikybę, netoli garbėtroškiškumas ir savanaudiškumas. Išdidumas- vienas iš savanaudiškos sielos požymių.Apimtas išdidumo ,žmogus ima plūktis iš visų jėgų.Jis kiek įmanoma didina savo energiją, kad kuo geriau atliktų savo darbą:šis turi būti įspūdingas ir didžiai tobulas.Išdidumas -galinga varomoji jėga.Žmogus daro viską, kad tik pakiltų virš vidutinybės.Tačiau to įmanoma pasiekti tik išjudinus giliausiai slypinčias jėgas.Atsidavęs savo darbui žmogus , tas galias naudoja nesavanaudiškai.Tačiau apimtas išdidumo, jis myli ne darbą , o pats save.Jis kuria ne įkvėpimo pagautas, o siekdamos pripažinimo ir pagarbos.Išdidus žmogus neturi kito tikslo, kaip tik pasipuikuoti prieš pasaulį savo turtais ir sukelti aplinkiniams kuo didesnį įspūdį.Išdidumas nukreiptas ne į veiklą , o į rezultatą, jam svarbu pralenkti kitus, išsiskirti iš aplinkos, savanaudiškai demonstruoti savo pasiekimus ir svarbą.
Per vakarą jūs tiek prirašot , kad paskui visą rytą prie kavos skaitau Aš mat vakare kompo negaliu rezervuoti, nes būna jau užtūptas. Na tikrai vyrai ir vaikai alkani basi tuoj sukils prieš fraktalistes Teks lankyti Anoniminių Fraktalisčių klubą
Naudota E.M Kranich "Augalai -sielos pasaulio atvaizdas"
Nei valgo, nei geria, fraktalus paišo... Papildyta:
Šiaip aš irgi turbūt po kokis penkis per dieną nupieščiau, bet valdausi, nes kitaip nei valgyt pasidaryčiau, ir vaikas lakstytų su tuo pačiu pamperiu per visą dieną Tai apsiriboju dviem: vieną piešiu, kai vaikas pietų miega, o kitą vakare, kai jau miegot irgi nueina
O ęia apie pasikartojančias figūras iš ano puslapio.Man norisi išmėgint, bet dar luktelsiu.
Taip supratau, kad iš pradžių nupieši stambias formas , po to juose mažesnes, dar mažesnes ir .t.tGeologijoj matyt buvo griežtos formos, ne kožnam tas limpa.
Taip geologijoj mokinomes kristalo susidaryma,ten buvo labai grieztos formos.
Bet dabar susimasciau,kad jei butu fraktala galima piest atitraukiamom linijom,tai mano atrodytu visai kitaip.As maniau,kad reikia rema is vien nupiest
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 21:10)
Trečią spalvindama turėjau užduotį- padaryti jį kuo ryškesnį, nes man patinka pastelinės spalvos. Stengiausi, kiek galėdama, bet vis vien nėra labai ryškus Sunku daryti tai, kas neįprasta- priešingai.
tai kad ne tik ne valgo ne geria,bet ir kitiems neduoda as ir taikau piest kada vaikis miega,o is tikruju tai reiketu kol miega svarbesniu reikalu pasidaryt,bet visos mintys tik i fraktalus susisukusios.