Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 19:32)
Kaip ten saket reikia piest,kad vaikai pasveiktu?Piesti ir mastyt apie pasveikima?
Vaikai mano serga,galvoju,kad tuo paciu ir fraktala piest ir pagydyt vaikus kazkaip. g.gif

Piešdama kuo daugiau žalios spalvos naudok mirksiukas.gif

Ve, ką radau: http://www.fraktalinispiesimas.lt/
http://www.facebook....as/134572009179
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 16 lapkričio 2010 - 19:38
laba
na ir piesiat siandien

o as nenoriu,gulineju
laukiu,kol pasakysiu sau-noriu jau piest.dar tyliu,nesakau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 19:37)
Piešdama kuo daugiau žalios spalvos naudok  mirksiukas.gif

na tai uzzalinsiu savo fraktalus dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 20:32)
jau vyras dzyrina dantim i mane beziuredamas ir pikasais isvadino  lotuliukas.gif bet vistiek nesugundau as jo papiest kartu.

lotuliukas.gif MB šiandien vakarienę gamino, paskui šaukia mane valgyt, aš jam - negaliu dabar.... cool.gif Žodžiu visų situacija panaši biggrin.gif MB nupiešė vieną fraktalą, bet spalvinti tai nepasirašo - perdaug gardelių gavos jam.
Aš tik 4 šiandien pagaminau rolleyes.gif
Atsakyti
ar cia noras po 4 per diena???ar tik reikalas tas,kad piesti
man niekad neuzsinorejo daugiau nei vieno

o aplamai ar reik tiek piest,ypac pradzioj,ar ne per daug?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 16, 20:10)

Ligonėms vieno fraktalo per dieną neužtenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 16, 20:10)

Cia arba yra noras arba nera,is reikalo tikrai nepiesiu smile.gif Man pvz buvo,kad nupiesus 14 fraktalu pora menesiu nebuvo kada ir noro nebuvo,bet poto vel atsirado noras.

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 20:19)
Ligonėms vieno fraktalo per dieną neužtenka  ax.gif

biggrin.gif cia kaip isijauti,tai galo ner
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 19:29)
perziurejau sia nuorodo ir prisiminiau kaip per geologija mokinomes kristalizacija.TAi kai is vienodu " detaliu" susidaro ornamentas,o is tu ornamentu susidelioja pasikartojantis motyvas. smile.gif oi sunku buvo juos piesti.Man jie kazkaip neasocijuojas su fraktalais.

Gal pasisemsit idėjų, tuo paęiu tai universalios simbolių reikšmės šifruojant
H.Hofman "Simboliai"
Apskritimas- atskiria nuo išorės ir viduje suteikia saugumą bei užtikrina vientisumą.Pozitivūs dalykai yra viduje, negatyvūs lieka išorėje.Apskritimas apsaugo nuo gyvenimo šiurkštumo, yra savojo Aš , vienybės , Dievo, tobulumo, vientisumo, atgimimo, dangaus , amžinybės , begalybės, valdžios , pergalės , laiko simbolis.Amžinybę dažnai vaizduoja gyvatė įsikandusi savo uodegą.Vystymosi arba mūsų gyvenimo etapai nuosekliai eina vienas paskui kitąir grįžta į pradinį tašką.Iš šio ciklo galima ištrūkti tik perėjus į kitą lygmenį.In-Yang ženkluose apskritimas apsupa poliškumą.Apskritimas skatina:
pažinti save, kad galėtume geriau suprasti mus supantį pasaulį
derinti šaltakraujiškumą ir jėgą
atrasti mūsų stipriąsias puses
nebūti kampuotu, o santūriu ir nuosekliai siekti savo tikslo.

Trikampis yra labai gyvybinga figūra, kuo smailesnė tuo agresyviau ir dinamiškiau atrodo.Harmoningiausias yra lygiakraštis trikampis, taip atsiranda pusiausvyra tarp kraštinių ir kampų.Trikampis simbolizuoja polių išnykimą- dvi priešingybės ar jėgos trečiąjame taške harmoningai susijungia į pusiausvyrą arba sintezę.Susijęs su vaizdiniais - jaunystė-branda-senatvę,praeitis-dabartis -ateitis , tikėjimas - meilė - viltis ir kt.Trikampis moko:
įveikti prieštaravimus
atpažinti problemos privalumus ir trūkumus, siekiant rasti sprendimą
sukoncentruoti mūsų energiją ir nukreipti ją reikiama linkme(manau šitas momentas svarbus spalvinant sąmoningai)
suteikia gyvenimui dinamiškumo ir skatina pokyčius.

Kvadratas yra žmogaus sugalvota ir gamtoje beveik nesutinkama figūra .Ji simbolizuoja žemiškumą, žemę, materiją, realybę ir padeda užvaldyti Žemę.
Pažymėtas kvadrato laukas yra statiška figūra , suteikianti žmogui erdvės savo idėjų įgyvendinimui.Kvadratas ar stačiakampis yra ramybės , sunkumo, stabilumo, tvirtumo , pagrindo simbolis.Simbolizuoja konkretumą ir nustatymą ar užfiksavimą( nieko nepakeisi).Perteikia:
Tvirtumą, tvarką ir atsiribojimą
saugumo jausmą ir stiprybę
naujus įvairius požiūrius(tie kampu keięiant kryptį atsiveria naujas akiratis)
konkrečią nuomonę tam tikru klausimu

Ovalas
Švelnios ir malonios formos ovalas suteikia saugumo jausmą.Jame slypi atsinaujinimo jėga, atgimimas, bei gyvybės energija.Taip pat tai vaisingumo, tobulumo, sveikatos ir grožio simbolis.Simbolizuoja:
saugumo jausmą
gerumą ir meilę
gyvybingumą ir sveikatą
vienybę

O ęia apie pasikartojančias figūras iš ano puslapio.Man norisi išmėgint, bet dar luktelsiu.
Taip supratau, kad iš pradžių nupieši stambias formas , po to juose mažesnes, dar mažesnes ir .t.tGeologijoj matyt buvo griežtos formos, ne kožnam tas limpa.
user posted image
Atsakyti
Iseik mat zmogus i darba, tuoj jos tiek per diena priplepes, kad tik spek skaityti grizusi g.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Linkon,2010 11 16, 18:33]
Klaara, būtų įdomu išgirst ką kalbėjo apie norų fraktalus.

Seminaru pavadinau tuos užsiėminus į kuriuos ruošiasi eiti 11,28.Atrodo taip jie ir užvardinti, bet koks skirtumas kaip vadinti seminaru, kursais ar užsiėmimais.
Tokį planą radau :rijų - penkių valandų seminaro planas:
Įėjimas į techniką.
Meninė fraktalų piešimo kryptis - chaoso valdymas.
Teigiamas poveikis sveikatai.
Norų išpildymas, teisingas jų formavimas ir atsakomybė.
Fraktalinės Mandalos kūrimas.
Piešimas dviese - apsikeitimas individualiomis savybėmis.
Trys bendravimo magijos principai, galimybės.
Savirealizacijos modelis

Tik suprantu, kad sudėtinga sukimšt į galvą tiek koncentruotos medžiagos

Daug maž viską,kas išvardinta,ir papasakoja per tas kelias seminaro-kursų -užsiėmimo valandas..Dėl info gausos-tikrai iš pradžių atrodo,kad daug informacijos,bet nereikia stengtis visko kimšt į galvą-išlieka tai,kas svarbiausia,nerealu kad pirmą kartą klausantis atsimintumėm viską.O jau piešiant namuose vis išlenda ir išlenda tos informacijos gabaliukai-turbūt tokie,kokie tuo momentu reikalingiausi.Ir labai gerai piešti (ar šiaip kalbėtis) su draugėmis,
kurios taip pat jau buvo užsiėmime-viena atsimena vienus dalykus,kita-visai kitus.

O apie norus nemažai taip pat pasakojo,bet čia jau,manau,reikia išgirsti"gyvai"-pakankamai sudėtinga nupasakoti,bet tikrai nėra taip,kaip kai kurios čia rašo-kad koncentruojuos į norą, piešiu ir viskas-norais išsipildo.....Ten visa norų alchemija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 16 lapkričio 2010 - 20:52
Parodysiu, ką šiandien nuveikiau (virtuvė netvarkyta, lėkštės neplautos, vaikai pusalkaniai...):

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 16, 21:10)
ar cia noras po 4 per diena???

Nea, turėjau galvoje 4-ą tik (iš viso) blush2.gif
Važgantės šiandieniniai pirmi du mieli tokie: pirmas toks lenkvutis atrodo plazdenantis, o antras kaip vandens atspindys smile.gif
Atsakyti