Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

Ačiū, flesi smile.gif Galėsiu pradėti analizuoti fraktalus wink.gif

Nusipirkau šiandien šviesiai žalios spalvos siūlų, užsimaniau tokios spalvos megztinį turėt.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 18:55)
Naktibalda,man tavo fraktalai tokie trykstantys energija,ziuri ir atrodo jegos grizta.

Sitas apie kuri pasakojau piestas su protu
user posted image

Na man tai jis mielas visai rolleyes.gif 4u.gif
as spalvinu 7 jau thumbup.gif
Atsakyti
O, vakarinis suolelis thumbup.gif
Pateikiu statistiką: šiandien nupiešiau tris fraktalus. Visi skirtingi.
Diagnozė: negydytina doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 20:01)
O, vakarinis suolelis  thumbup.gif
Pateikiu statistiką: šiandien nupiešiau tris fraktalus. Visi skirtingi.
Diagnozė: negydytina  doctor.gif

o mamamija blink.gif cia nauja priklausomybes forma? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 11 16, 19:02)
o mamamija blink.gif  cia nauja priklausomybes forma?  bigsmile.gif

as sakyciau,tokia faina nepiktybine priklausomybe drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vaižgante, reikės greitąją pagalbą siųst, bet įtariu ir juos užkrėsi lotuliukas.gif fantazija kuria vaizdelį: sėdi greitosios broliukai pas Vaižgantę lūpas prikandę ties fraktalais palinkę lotuliukas.gif
QUOTE(Chloris @ 2010 11 16, 18:48)
Ačiū, flesi smile.gif Galėsiu pradėti analizuoti fraktalus wink.gif

aš dar tik renkuosi info ir sąžiningai dar nesigilinu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 19:07)
as sakyciau,tokia faina nepiktybine priklausomybe  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Čia kaip pažiūrėsi ax.gif Šiandien sūnus sako, kad nori valgyti. O aš fraktalą tik pradėjus. Taigi teko jam palaukti, kol baigsiu spalvinti. Nesulaukęs, kol padarysiu ką nors valgyti, išėjo į treniruotę, grįžo už valandos ir rado mane spalvinančią... jau kitą fraktalą...
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 11 16, 19:12)
lūpas prikandę ties fraktalais palinkę  lotuliukas.gif

siandien mane galit taip isivaizduot,palinkus ir lupa prikandus prie tu fraktalu doh.gif kai reiketu seimyna eit rupintis,bet vistiek ranka neatsitraukia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 19:24)
siandien mane galit taip isivaizduot,palinkus ir lupa prikandus prie tu fraktalu  doh.gif kai reiketu seimyna eit rupintis,bet vistiek ranka neatsitraukia. tongue.gif

Va va, antra negydytina second.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 19:20)
Čia kaip pažiūrėsi  ax.gif  Šiandien sūnus sako, kad nori valgyti. O aš fraktalą tik pradėjus. Taigi teko jam palaukti, kol baigsiu spalvinti. Nesulaukęs, kol padarysiu ką nors valgyti, išėjo į treniruotę, grįžo už valandos ir rado mane spalvinančią... jau kitą fraktalą...

va va,pas mane panasiai dabar gaunas doh.gif lotuliukas.gif cia kaip jaunimas inikes i kompiuterini pasauli,mes palinkusios prie fraktalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 19:26)
va va,pas mane panasiai dabar gaunas  doh.gif  lotuliukas.gif cia kaip jaunimas inikes i kompiuterini pasauli,mes palinkusios prie fraktalu  lotuliukas.gif

Mano vidurinėlis labai įtartinai žiūri į mano naują pomėgį mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 19:25)
Va va, antra negydytina  second.gif

jau vyras dzyrina dantim i mane beziuredamas ir pikasais isvadino lotuliukas.gif bet vistiek nesugundau as jo papiest kartu.
Papildyta:
Kaip ten saket reikia piest,kad vaikai pasveiktu?Piesti ir mastyt apie pasveikima?
Vaikai mano serga,galvoju,kad tuo paciu ir fraktala piest ir pagydyt vaikus kazkaip. g.gif
Atsakyti