Ačiū, flesi Galėsiu pradėti analizuoti fraktalus
Nusipirkau šiandien šviesiai žalios spalvos siūlų, užsimaniau tokios spalvos megztinį turėt.
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 18:55)
Naktibalda,man tavo fraktalai tokie trykstantys energija,ziuri ir atrodo jegos grizta.
Sitas apie kuri pasakojau piestas su protu
Sitas apie kuri pasakojau piestas su protu
Na man tai jis mielas visai
as spalvinu 7 jau
O, vakarinis suolelis
Pateikiu statistiką: šiandien nupiešiau tris fraktalus. Visi skirtingi.
Diagnozė: negydytina
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 20:01)
O, vakarinis suolelis
o mamamija cia nauja priklausomybes forma?
QUOTE(Realybe @ 2010 11 16, 19:02)
o mamamija cia nauja priklausomybes forma?
as sakyciau,tokia faina nepiktybine priklausomybe
Vaižgante, reikės greitąją pagalbą siųst, bet įtariu ir juos užkrėsi fantazija kuria vaizdelį: sėdi greitosios broliukai pas Vaižgantę lūpas prikandę ties fraktalais palinkę
aš dar tik renkuosi info ir sąžiningai dar nesigilinu.
QUOTE(Chloris @ 2010 11 16, 18:48)
Ačiū, flesi Galėsiu pradėti analizuoti fraktalus
aš dar tik renkuosi info ir sąžiningai dar nesigilinu.
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 19:07)
as sakyciau,tokia faina nepiktybine priklausomybe
Čia kaip pažiūrėsi Šiandien sūnus sako, kad nori valgyti. O aš fraktalą tik pradėjus. Taigi teko jam palaukti, kol baigsiu spalvinti. Nesulaukęs, kol padarysiu ką nors valgyti, išėjo į treniruotę, grįžo už valandos ir rado mane spalvinančią... jau kitą fraktalą...
QUOTE(flesi @ 2010 11 16, 19:12)
lūpas prikandę ties fraktalais palinkę
siandien mane galit taip isivaizduot,palinkus ir lupa prikandus prie tu fraktalu kai reiketu seimyna eit rupintis,bet vistiek ranka neatsitraukia.
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 19:24)
siandien mane galit taip isivaizduot,palinkus ir lupa prikandus prie tu fraktalu kai reiketu seimyna eit rupintis,bet vistiek ranka neatsitraukia.
Va va, antra negydytina
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 19:20)
Čia kaip pažiūrėsi Šiandien sūnus sako, kad nori valgyti. O aš fraktalą tik pradėjus. Taigi teko jam palaukti, kol baigsiu spalvinti. Nesulaukęs, kol padarysiu ką nors valgyti, išėjo į treniruotę, grįžo už valandos ir rado mane spalvinančią... jau kitą fraktalą...
va va,pas mane panasiai dabar gaunas cia kaip jaunimas inikes i kompiuterini pasauli,mes palinkusios prie fraktalu
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 19:26)
va va,pas mane panasiai dabar gaunas cia kaip jaunimas inikes i kompiuterini pasauli,mes palinkusios prie fraktalu
Mano vidurinėlis labai įtartinai žiūri į mano naują pomėgį
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 19:25)
Va va, antra negydytina
jau vyras dzyrina dantim i mane beziuredamas ir pikasais isvadino bet vistiek nesugundau as jo papiest kartu.
Papildyta:
Kaip ten saket reikia piest,kad vaikai pasveiktu?Piesti ir mastyt apie pasveikima?
Vaikai mano serga,galvoju,kad tuo paciu ir fraktala piest ir pagydyt vaikus kazkaip.