Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(rutulux @ 2010 11 13, 17:12)
Aš dar galvoju, kad būtų galina įmest nuorodą su knyga, kad galėtų parsisiųst visos, kurias domina fraktalų piešimas.

butu puiku

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 17:16)
Na, tau kol kas gal ir nereikėtų į tai gilintis  ax.gif

drinks_cheers.gif realybe,pati neaaniluozk
piesk ir viskas
nusivesiu tave i kursus,kai rasiu,buk kantri
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 16:11)
Jei nusišnekėjau, prašau be gailesčio paviešinti.  biggrin.gif

Daug maž taip ir yra wink.gif globalinės problemos man visada galvoj verda , tiktai, kad negaliu to pakeisti ax.gif nelabai gal sutikčiau su tuo, kad anksčiau buvau laisvesnė , sakyčiau atvirkščiai su amžium viskas veržiasi į viršų biggrin.gif
Labai teisybė , kad negaliu savęs realizuoti, svarbiausia tai, kad aš taip ir nežinau gyvenime kas mane galėtų išlaisvinti ir kame aš galėčiau save realizuoti verysad.gif

QUOTE(rutulux @ 2010 11 13, 16:12)
Aš dar galvoju, kad būtų galina įmest nuorodą su knyga, kad galėtų parsisiųst visos, kurias domina fraktalų piešimas.

drinks_cheers.gif labai labai būtų įdomu

kaip nekeista vakar keikiausi nuo to fraktalo, o šiandien pačiai užėjo noras piešti nu va ir turiu dar vieną ax.gif Ale vėliau gal parodysiu irnesakyk.gif tik žiauriai man spalvų trūksta vis tik teks pirkti spalvotus pieštukus biggrin.gif
Atsakyti
..ateinu

va štai čia galima parsisiųsti knygą apie fraktalinį metodą (fraktalų paišymą ir analizavimą)

http://voviyes.ru/fraktal.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 11 13, 17:31)
va štai čia galima parsisiųsti knygą apie fraktalinį metodą (fraktalų paišymą ir analizavimą)

Vajetau - rusiškai doh.gif jau visai pamiršau aš šitą kalbą, o skaityt tai reikės mokintis iš naujo biggrin.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
aciu,atsisiunciau
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 17:11)
Papildyta:
Na, turėtų būti, nes pažiūrėk, kokios spalvos aplink juodą gardelę  ax.gif

turbūt Realybė turi mažai pieštukų.. mhm
Papildyta:
QUOTE(gudrene @ 2010 11 13, 18:35)
Vajetau - rusiškai  doh.gif  jau visai pamiršau aš šitą kalbą, o skaityt tai reikės mokintis iš naujo  biggrin.gif  AČIŪ  4u.gif

Kad tik naudinga būtųwink.gif

ot aš irgi mokinausi neprseniausiai (ir ne iš naujo...o). Pasirodo įmanoma=)
Nes daug geros literatūros yra rusų autorių.. O kaip gera knygucką nagrinėti originalo kalba parašytą mmm... visai kiti spec.efektai=)
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 11 13, 17:44)
ot aš irgi mokinausi neprseniausiai (ir ne iš naujo...o). Pasirodo įmanoma=)
Nes daug geros literatūros yra rusų autorių.. O kaip gera knygucką nagrinėti originalo kalba parašytą mmm... visai kiti spec.efektai=)

taip taip jau skaitinėju wink.gif AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 13, 18:38)
aciu,atsisiunciau

Ner už ką
Tikiuosi pravers..

(aš tai visos jos neskaičiau, o tik atsiverčiau tas skiltis ir vietas, kurios mane domino, nes kita info kaip ir nebuvo labai reikalinga.. Bet tai tik mano patirtis.. Žinoma kiekvienas skaito kaip jam geriau, kas kam tinka-pritinka)
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 13, 17:37)
butu puiku
drinks_cheers.gif realybe,pati neaaniluozk
piesk ir viskas
nusivesiu tave i kursus,kai rasiu,buk kantri

as saves neanalizuoju,tik paziurejau kas ten prie tos juodos spalvos.I kursus neisiu,man nepatinka,kad uz sita dalyka reik pinigus moket.. as noriu,kad tai man butu tiesiog kazkoks atsipalaidavimas.
Spalvu turiu 12,bet daznai paimu vel ta pacia,nes neziuredama. Dabar dar vaikas tiek pat surado is kitos dezutes,tai bus kitas jau kitoks,nes spalvos nors tos pacios,skiriasi tonai smile.gif
Galiu pasakyt,kad tikrai su pirmu ir as vargau, ranka skaudejo,o jau kitus vis lengviau ir tikrai pati jau noriu piest rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 13 lapkričio 2010 - 18:17
QUOTE(Realybe @ 2010 11 13, 18:16)
as saves neanalizuoju,tik paziurejau kas ten prie tos juodos spalvos.I kursus neisiu,man nepatinka,kad uz sita dalyka reik pinigus moket.. as noriu,kad tai man butu tiesiog kazkoks atsipalaidavimas.
Spalvu turiu 12,bet daznai paimu vel ta pacia,nes neziuredama. Dabar dar vaikas tiek pat surado is kitos dezutes,tai bus kitas jau kitoks,nes spalvos nors tos pacios,skiriasi tonai smile.gif
Galiu pasakyt,kad tikrai  su pirmu ir as vargau, ranka skaudejo,o jau kitus vis lengviau ir tikrai pati jau noriu piest rolleyes.gif

Brigitos fraktalų seminaras yra naudingas toms, kurios yra "žalios" ar "pusžalės" ezoterikoje. Seminaro metu, kol piešiamas diagnostinis fraktalas, ji visą laiką pasakoja ir duoda labai daug geros informacijos. Brigita yra baigus parapsichologijos akademiją, todėl žinių turi daug.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 19:25)
Brigitos fraktalų seminaras yra naudingas toms, kurios yra "žalios" ar "pusžalės" ezoterikoje. Seminaro metu, kol piešiamas diagnostinis fraktalas, ji visą laiką pasakoja ir duoda labai daug geros informacijos. Brigita yra baigus parapsichologijos akademiją, todėl žinių turi daug.

todel ir noriu nueit
,tiesiog del saves,man idomu,patenkint noriu smalsuma,suzinot kazka daugiau
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 19:25)

Tikiu smile.gif
Atsakyti