Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

dar 21 vieno nenuspalvinau, bet piestuku jau visokiu išbandziau: Gioto man nelabai, gal kiek geresni akvareliniai rusiški pieštukai iš Norfos mėkynam pakelyje (beje, ir pigūs:)

o ant kokio popieriaus piešiat? siandien galvoju eiti pirkti kokiu minkštesniu lapu, nes iki šiol piešiau ant ofisuose naudojamu (kur parduoda dideliuose pakuose), tai ant jų nelabai smagiai piešiasi
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 16, 00:57)
pirkau pieštukus, spalvų nemažai 36 +12  lotuliukas.gif , bet kas iš to spalvos krikto beveik visos tos pačios , bet spalvinau visai smagiai, mano 4 -asis , šiandien vėl žalia vedė iš proto, visi atspalviai turbūt iškrito, ir šįkartą kap niekad riūūūūūūūūūūūžava  lotuliukas.gif , o dar norėjau pkalusti, man lius spalvinti paskutinį langelį, šalia dvi spalvos panašios , beveik vienodos  g.gif , bet kitąkart  gali iškristi ta pati ką tokiu atveju daryt  biggrin.gif

user posted image

labai smagus užsiėmimas  blush2.gif

Iš šio fraktalo matosi labai veikli moteriškė, kuriai mažakraujystė ir pan bėdos negresia bigsmile.gif

Kiek mėginu nupiešti ryškesnį fraktalą, man niekaip neišeina...
Atsakyti
Yra norų fraktalai, bet gal ne bereikalo informacija bile kur nesimėto kaip juos piešt

Įdomu, jei stipriai galvojant apie norą piešti, sekantį piešti jau galvojant konkrečiai kaip tas noras galėtų išsipildyti, toliau galima piešti įsivaizduojant kad tai jau yra.
Pabandyti pažiūrėti kaip skirtųsi.

Kai dukra sirgo, aš slaugiau ir piešiau. Vienas gavosi toks niūrokas. Kitą sakau piešiam abi ir galvojam kaip smagu bus kai tu pasveiksi. Kadangi ji nepanoro piešti savo, tai piešiau labiau aš, o ji rinko spalvas, derino kurią gardelę spalvinti.Gavosi iš tikro gerai nuteikiantis, daug šviesios spalvos. Tamsias tiesiog ji pati išskaidė po visą piešinį mažomis gardelėmis. Daug žalsvos, gelsvos, oranžinės.
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 16, 10:10)
Fraktalas, tai nematomo sielos pasaulio atvaizdas , tai būsena išreikšta spalvomis, kurią galime regėti akimis.Yra nustatyta , kad spalvų energetika nepriklauso nuo to ar ji mums patinka ar ne ,ir kokias asociacijas sukelia, ji universali.
Pasąmonė nuolat bendrauja su mumis, tik mes negirdim, nematom , nes aplink daug triukšmo, ir mes užsiėmę. Piešdami priimam sielos kalbą spalvomis.Atsiranda ryšys tarp matomo ir nematomo.Įdomu, kad dauguma , jei ne visos, džiaugiasi galėdamos piešti, panyra į tą pasaulį, kuriame daug daugiau visko , nei suvokiam. Sąmoningai suvokdami ko siela gūžiasi , kur link linksta,  atveriam kelius nuimdami barjerus.
Rašo, kad pirmasis fraktalas , kurį šifruojat, turi būt paties pieštas.Iš savo menkos patirties galiu pasakyt, kad pirmas bandymas labai mažai pasakė, vis sugrįžtu ir pildau,todėl dėkinga visoms, kurios sukelia fraktalus, nes tai galimybė mokytis pažinti, suvokti tą nematomą pasaulį. Pažinimas , vidinių galių išlaisvinimas, aplinkos ir vidinio pasaulio sąveika gali vykt ir kitais būdais, ne tik fraktalų piešimu.Neprivaloma piešti, gal sąlytis, bendrdarbiavimas su aplinka vyksta paprasčiausiai kapstantis darže, džiaugiantis besikalančiu daigeliu.
Gal grįžusios iš seminaro galės daugiau papsakot apie šio metodo taikymą.Yra norų fraktalai, bet gal ne bereikalo informacija bile kur nesimėto kaip juos piešt.

Aciu uz paaiskinima 4u.gif As uzklausiau todel,kad baigus piesti 21 fraktala svajojau duot samonei laisves ir kurt samoningai,bet atsisedau ir niekas man nesigavo.Nei linijos kazkokios normalios,nei spalvos paciai rinkt nepatinka.Geriau buvo uzsimerkus.Todel manau piesiu apie nieka negalvodama,nes jie man mieliausi.Tik maniau,gal kazkokius ten korekcinius jau reikia piest.
Beje kaip piesiami tie korekciniai?
Atsakyti
Gal grįžusios iš seminaro galės daugiau papsakot apie šio metodo taikymą.Yra norų fraktalai, bet gal ne bereikalo informacija bile kur nesimėto kaip juos piešt.
[/quote]

Linkon,pie kokį seminarą kalbat?Bent jau Vilniuj per patį pirmą užsiėmimą buvo pasakojama daug apie norų fraktalus,tik tiek,kad reikia turbūt turėti šiek tiek įgūdžių dirbti šia linkme

Sarafea,tai jau nuo 5-o piešiami korekciniai fraktalai,žinoma,jei spalvas renkiesi atsimerkus ir patys fraktalai skiriasi vienas nuo kito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 16 lapkričio 2010 - 13:40
QUOTE(sarafea @ 2010 11 16, 13:09)
Aciu uz paaiskinima  4u.gif As uzklausiau todel,kad baigus piesti 21 fraktala svajojau duot samonei laisves ir kurt samoningai,bet atsisedau ir niekas man nesigavo.Nei linijos kazkokios normalios,nei spalvos paciai rinkt nepatinka.Geriau buvo uzsimerkus.Todel manau piesiu apie nieka negalvodama,nes jie man mieliausi.Tik maniau,gal kazkokius ten korekcinius jau reikia piest.
Beje kaip piesiami tie korekciniai?

Ką tik nusibraižiau 43-ią fraktalą. Man sudėtinga spalvinti lėtai, renkantis spalvų derinius. Aš ir toliau spalvinu nelabai įjundama į tai protą...Tiesiog galvoju tam tikra linkme, nes turiu vieną didelį norą, ir spalvinu...
Atsakyti
Naktibalda,man labai grazus jusu fraktalas toks spalvingas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
dėkui už pagyrimus biggrin.gif
nu bleba nemėgstu piešti, o šie marmaliozai man patinka ax.gif
5-asis šiandieninis
user posted image
Atsakyti
Naktibalda,sitas panasus irgi thumbup.gif wub.gif
Cia idomiai gaunasi,net nemegstantys piesti zmones isitraukia ir pamegsta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 11 16, 13:37)
Sarafea,tai jau nuo 5-o piešiami korekciniai fraktalai,žinoma,jei spalvas renkiesi atsimerkus ir patys fraktalai skiriasi vienas nuo kito smile.gif

piesiau visus 21 nesirinkdama spalvu.Traukiau uzsimerkus.

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 13:59)
Ką tik nusibraižiau 43-ią fraktalą. Man sudėtinga spalvinti lėtai, renkantis spalvų derinius. Aš ir toliau spalvinu nelabai įjundama į tai protą...Tiesiog galvoju tam tikra linkme, nes turiu vieną didelį norą, ir spalvinu...

pastebejau,kad man ir nesipiesia spalvu derinius renkant,paskui ikelsiu viena savo su protu piesta fraktala,man tai jis nei sis nei tas.Tad emiau ir nupiesiau siandien dar kita apie nieka negalvodama.
Atsakyti
Mano pirmasis blynas. Kazkaip labai greitai nuspalvinau, maniau bus daugiau darbo smile.gif
Bet patiko tokie veikla smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 11 16, 15:59)
Naktibalda,sitas panasus irgi thumbup.gif  wub.gif
Cia idomiai gaunasi,net nemegstantys piesti zmones isitraukia ir pamegsta drinks_cheers.gif

Iki šiol sakiau, kad piešti nemėgstu. Dabar jau taip nebesakysiu... hihihi.gif
Atsakyti