Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Chloris @ 2010 11 15, 17:14)
Dar šitie geri smile.gif Ir kaina nėra didelė.

O, keliausiu į Office 1 lotuliukas.gif Šiandien pro tą Staipą ėjau ir užėjau. Iškart prišoko pardavėja, pamačius, kad kažko ieškau lotuliukas.gif
Mano ligos simptomai labai nekokie- man neišeina per dieną nupiešti tik vieną fraktalą...Daugiausiai esu nupiešus penkis vieną po kito. Ir dabar vėl noriu. Nors šiandien vieną jau nupiešiau. Ir visi jie panašūs vienas į kitą. Reikia mėginti kažkaip keisti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 15, 20:30)
O, keliausiu į Office 1  lotuliukas.gif  Šiandien pro tą Staipą ėjau ir užėjau. Iškart prišoko pardavėja, pamačius, kad kažko  ieškau  lotuliukas.gif
Mano ligos simptomai labai nekokie- man neišeina per dieną nupiešti tik vieną fraktalą...Daugiausiai esu nupiešus penkis vieną po kito. Ir dabar vėl noriu. Nors šiandien vieną jau nupiešiau. Ir visi jie panašūs vienas į kitą. Reikia mėginti kažkaip keisti.

Aš piešiu po du, bet ne visada. Vieną ryte, kitą - vakare. Šiandieninis ir vakarykštis man laisvesni forma jau, išeinu iš "bandelės" bigsmile.gif
Bet man rezgasi mintis fraktalus nutapyti. Kaži kokia čia ligos stadija? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 15 lapkričio 2010 - 18:41
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 15, 19:30)
O, keliausiu į Office 1  lotuliukas.gif  Šiandien pro tą Staipą ėjau ir užėjau. Iškart prišoko pardavėja, pamačius, kad kažko  ieškau  lotuliukas.gif

oho blink.gif biggrin.gif
As viena per diena nupiesiu,bet tikrai jau man irgi norisi juos piest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2010 11 15, 19:42)
Galės marketingistai tyrimus daryti, kodėl čia tuos pieštukus taip pradėjo pirkti  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai kad lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
tokius galite drasiai pirkti smile.gif minksti, spalvos gyvos, yra net balta rolleyes.gif
maximoje yra pirkti ir kaina tikrai ne kosmine.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 11 15, 18:47)
user posted image
tokius galite drasiai pirkti  smile.gif  minksti, spalvos gyvos, yra net balta  rolleyes.gif
maximoje yra pirkti ir kaina tikrai ne kosmine.

Mano maximoje nėra, o didelę maximą mūsų rajone dar tik stato lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazin,o pieštukų tema yra? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 15, 17:48)
Sarafea tikslas ne 21 piešinys.Manau tinka citata"Mūsų siela negali tiesiogiai pakilti iki nematomos tiesos, nebent stebėdami regimąjį pasaulį mokėtų jame įžvelgti neregimojo grožio atspindžius.Kadangi matomų daiktų grožis išreikštas tam tikrais regimais pavidalais, tai iš jų galim pažinti nematomą grožį, nes matomas grožis yra nematomo grožio atspindys.Kai gėrimės suvirpa vidinis pasaulis.O jeigu sąmoningai suvokiame, kad per materialius reiškinius grožis išreiškia neregimą esmę, tai ši samprata gali tapti paskata jam pažinti"

Na turejau minty,kokius toliau piesti,ar tokius kaip kad piesiau,ar jau reiketu kitaip kaip nors juos piesti?
Man cia taip sudetingai pacitavai,kad skaiciau skaiciau ir nuosirdziai sakau,nieko nesupratau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 11 15, 20:00)
Kazin,o pieštukų tema yra?  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 15, 19:05)

Na, kadangi fraktalų be spalvotų pieštukų nenupiešim, tenka ir apie juos diskutuoti. Dar gerai, kad trintuko nereikia ax.gif Tiesa, man šiandien siūlė akvarelinius pieštukus. Esu mačius su jais piešiant, ir man nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 15, 20:15)
Na, kadangi fraktalų be spalvotų pieštukų nenupiešim, tenka ir apie juos diskutuoti. Dar gerai, kad trintuko nereikia  ax.gif Tiesa, man šiandien siūlė akvarelinius pieštukus. Esu mačius su jais piešiant, ir man nelabai patiko.

tokiu dar negirdejau bigsmile.gif
As piesiu su Alpino Tropic piestukais ir trumpuciais bic smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 15 lapkričio 2010 - 19:25

O, keliausiu į Office 1 lotuliukas.gif Šiandien pro tą Staipą ėjau ir užėjau. Iškart prišoko pardavėja, pamačius, kad kažko ieškau lotuliukas.gif
[/quote]
Gali buti, kad panasus gaunasi, nes piesi ta pacia diena. Vadinasi, didele tikimybe, kad piesi tokios pacios nuotaikos, tais paciais dienos isgyvenimais...Todel ir gaunasi panasus smile.gif Siaip Brigita sake, kad reikia stengtis kiekviena fraktala kitoki nupiesti ir ,,neuzsiciklinti" o tai, pasirodo, yra be galo sunku. Man irgi panasus gaunasi blush2.gif
Atsakyti