O, ten yra ir po šimtą litų kainuojančių pieštukų. Norėjau minkštų, tai man parodė kainuojančius 80 Lt Paspalvinau truputį- pieštukai kaip pieštukai, pažiūrėsiu, kaip fraktalas atrodys.
Bet jei bus malonu spalvinti, tai manau verta.. Pvz. dabartiniai mano na nelimpa man, kažkaip per kietai spalvinasi su jais... Reiks matyt Kalėdų seniui laišką rašyti..
Bet jei bus malonu spalvinti, tai manau verta.. Pvz. dabartiniai mano na nelimpa man, kažkaip per kietai spalvinasi su jais... Reiks matyt Kalėdų seniui laišką rašyti..
Šiandien "Staipoj" nusipirkau 12-os pieštukų rinkinį DERWENT*ARTISTS. Mokėjau 45 Lt Rinkuausi kuo pigesnius ir kad šviesiai ruda būtų, nes kiek pirkau maximoje pieštukus, nė viename rinkinyje neradau šviesiai rudos spalvos. Mėginsiu šiandien piešti fraktalą su naujais pieštukais.
O tu ar turi šviesiai rudą pieštuką? Nusipirkau penkis pieštukų rinkinius maximoje ir RIMI ir tik viename buvo šviesiai rudas pieštukas ir tas tuoj sugedo- šerdelė išlindo Man tai yra reikalinga piešimui spalva, vietoj jo iki šiol naudojau švelniai oranžinį,bet ne tas
O tu ar turi šviesiai rudą pieštuką? Nusipirkau penkis pieštukų rinkinius maximoje ir RIMI ir tik viename buvo šviesiai rudas pieštukas ir tas tuoj sugedo- šerdelė išlindo Man tai yra reikalinga piešimui spalva, vietoj jo iki šiol naudojau švelniai oranžinį,bet ne tas
Man labai patinka "Flamingo" pieštukai, vadinasi taip. Maloniai piešiasi, minkšti, kaina nesikandžioja, ir yra šviesiai ruda spalva Kiek kainuoja nepamenu, bet kaina tikrai nesikandžioja. O pirkau Maximoj Jų būna nuo 12 iki daugiau spalvų...
Na va, išbandžiau jau visus naujus pieštukus, spalvindama fraktalą, ir esu nusivylus... Jei naudočiau tik šiuos pieštukus, fraktalas būtų gana tamsus.Ir rudos atspalvis toks labai jau šiaip sau...Turiu tokius trumpučius maximoje pirktus pieštukus, tai nors jie ir kieti, bet spalvos pastelinės.
Apie piestukus diskutuojat..Per savaitgali isverciau visus vaiku stalcius-oho kiek turtu radau Man irgi patinka Flamingo-ir spalvu ivairiu,ir nera kieti,ir kaina nedidele.Netgi sakyciau niekuo nenusileidzia tiems Faber Castel Uzmeciau aki i Staipos internetini puslapi-ohoho kaineles...