Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 15, 14:48)
Šiandien "Staipoj" nusipirkau 12-os pieštukų rinkinį DERWENT*ARTISTS. Mokėjau 45 Lt  doh.gif 

blink.gif tai gal jau jie patys už tave ir nusplavuos ? Žiaurus brangumas
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2010 11 15, 14:51)
blink.gif  tai gal jau jie patys už tave ir nusplavuos ? Žiaurus brangumas

O, ten yra ir po šimtą litų kainuojančių pieštukų. Norėjau minkštų, tai man parodė kainuojančius 80 Lt doh.gif Paspalvinau truputį- pieštukai kaip pieštukai, pažiūrėsiu, kaip fraktalas atrodys.
Atsakyti
Bet jei bus malonu spalvinti, tai manau verta.. ax.gif Pvz. dabartiniai mano na nelimpa man, kažkaip per kietai spalvinasi su jais... Reiks matyt Kalėdų seniui laišką rašyti.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 15, 14:54)
Bet jei bus malonu spalvinti, tai manau verta.. ax.gif  Pvz. dabartiniai mano na nelimpa man, kažkaip per kietai spalvinasi su jais... Reiks matyt Kalėdų seniui laišką rašyti.. g.gif  biggrin.gif

Rašyk, ir atneš pieštukų diiiidelę dėžę...Mačiau, yra tokių...Net nežinau, kiek spalvų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 15, 15:48)
Šiandien "Staipoj" nusipirkau 12-os pieštukų rinkinį DERWENT*ARTISTS. Mokėjau 45 Lt  doh.gif  Rinkuausi kuo pigesnius ir kad šviesiai ruda būtų, nes kiek pirkau maximoje pieštukus, nė viename rinkinyje neradau šviesiai rudos spalvos. Mėginsiu šiandien piešti fraktalą su naujais pieštukais.

kodel buten sviesiai rudos bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2010 11 15, 15:03)
kodel buten sviesiai rudos bigsmile.gif ?

O tu ar turi šviesiai rudą pieštuką? Nusipirkau penkis pieštukų rinkinius maximoje ir RIMI ir tik viename buvo šviesiai rudas pieštukas ir tas tuoj sugedo- šerdelė išlindo doh.gif Man tai yra reikalinga piešimui spalva, vietoj jo iki šiol naudojau švelniai oranžinį,bet ne tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 15, 16:11)
O tu ar turi šviesiai rudą pieštuką? Nusipirkau penkis pieštukų rinkinius maximoje  ir RIMI ir tik viename buvo šviesiai rudas pieštukas ir tas tuoj sugedo- šerdelė išlindo  doh.gif  Man tai yra reikalinga piešimui spalva, vietoj jo iki šiol naudojau švelniai oranžinį,bet ne tas  ax.gif

turiu ir siandien labai daznai ja istraukiu, uztat ir pasmalsavau kodel butent jos ieskai ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka "Flamingo" pieštukai, vadinasi taip. Maloniai piešiasi, minkšti, kaina nesikandžioja, ir yra šviesiai ruda spalva smile.gif Kiek kainuoja nepamenu, bet kaina tikrai nesikandžioja. O pirkau Maximoj smile.gif Jų būna nuo 12 iki daugiau spalvų...
Atsakyti
as nusipirkus esu pacius pigiausius apie 3 eurus kainavo.Uztai 24 spalvos ir rudos trys atspalviai thumbup.gif

Gal galite primint,ka daryt po tu 21 fraktalu nupiesimo,kokius dabar piest? ax.gif
Atsakyti
Na va, išbandžiau jau visus naujus pieštukus, spalvindama fraktalą, ir esu nusivylus... Jei naudočiau tik šiuos pieštukus, fraktalas būtų gana tamsus.Ir rudos atspalvis toks labai jau šiaip sau...Turiu tokius trumpučius maximoje pirktus pieštukus, tai nors jie ir kieti, bet spalvos pastelinės.
Atsakyti
Apie piestukus diskutuojat..Per savaitgali isverciau visus vaiku stalcius-oho kiek turtu radau lotuliukas.gif
Man irgi patinka Flamingo-ir spalvu ivairiu,ir nera kieti,ir kaina nedidele.Netgi sakyciau niekuo nenusileidzia tiems Faber Castel
Uzmeciau aki i Staipos internetini puslapi-ohoho kaineles...
Atsakyti
Aš iš dukros pasiskolinau, labai mieli minkšti pieštukai, reiks pažiūrėti kaip jie vadinasi. Tik va šv. rudą kažkur nuganėm. ax.gif
Atsakyti