Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

O ir prišnekėjot per savaitgalį. doh.gif Ir pripiešėt bigsmile.gif
O aš kad jau toks geras oras papuolė, tai sode lapus grėbiau ax.gif
Ir nieko nenupiešiau, blush2.gif nes taip gera buvo lapkričio mėnesį saulute mėgautis, o vakare prie židinio pasėdėti ir visiškai nieko neveikti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif
Pasirodau savo pirmąjį. Nors su bėdom, taip sakant, netobulas, ale kaip pirmagymis jis man labai mielas. tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 14, 23:33)
visko neskaičiau, nepaslenku.bet ką čia spalvinat?

sniegute333, http://www.fraktalin...scaronimas.html

Man tai tokie gražūs visų fraktalai, negaliu atsižiūrėti, po kelis kartus verčiu puslapius ir vis žiūriu wub.gif
Mano MB irgi jau gundosi, sakė kurį vakarą irgi matyt prisės smile.gif
Aš vakar trečią nusipiešiau ir pradėjau spalvinti, bet šiame irgi nemažai mažų gardelių, todėl darbelio daug nusimato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 lapkričio 2010 - 09:57
QUOTE(Rasma @ 2010 11 15, 01:18)
Tikrai bus (tai ta pati knyga versta iš ruų kalbos, kurios atsisiuntimo nuoroda buvo duota temoje).

"Fraktalinės išminties šaltinis, arba naujas žvilgsnis į mūsų galimybes" (T. Z. Polujachtova, A. E. Komov)

as atsisiunciau,neturiu bedu su rusu kalba,tik nemegstu kompe skaityt,man reik paciupinet,ka skaitau biggrin.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 15, 01:48)
palikau namie savo tris fraktalus, norėjau į būsimą seminarą nusinešti  verysad.gif , mergaičiukės ,o ten reikia registruotis  g.gif

labai norėč tos knygos  rolleyes.gif

bandau skambint,sake reik
Papildyta:
uzsirgistravau jau sestadieniui tik adresas kitas,seinu g, 5
aplamai nezinau kur ji yra,maps reik ziuret:)
susimoket vietoje
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 15, 12:46)
as atsisiunciau,neturiu bedu su rusu kalba,tik nemegstu kompe skaityt,man reik paciupinet,ka skaitau biggrin.gif
bandau skambint,sake reik
Papildyta:
uzsirgistravau jau sestadieniui tik adresas kitas,seinu g, 5
aplamai nezinau kur ji yra,maps reik ziuret:)
susimoket vietoje

O kokia kaina seminaro? unsure.gif
Atsakyti
70antra dalis,pirma gi praziopsojau
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 11 13, 18:31)
va štai čia galima parsisiųsti knygą apie fraktalinį metodą (fraktalų paišymą ir analizavimą)

Ačiū labai. bandysiu skaityti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 14, 00:16)
Vasarėlė

Laba dienele,
Labai ačiū Linkon už analizę. Skaitau ir kartu lyg bijau užsiprogramuoti ir būtinai surasti ką parašei. Išties stabilumo gal ir trūksta šiuo metu, planų planelių galvoje ūžia, o kurį rinktis ir stoviu vietoj. Na o užstrigusi praeityje nesijaučiu, gal daugiau ateitin žiūriu g.gif Dėl spalvų tai vyšninės nėra - yra ten raudona. Šiaip labai patiko spalvinti oranžine ir violetine, paprastai tai nėra kažkokios mėgiamos spalvos, bet čia spalvinant man jos "lipo". O geltonai tikrai nebuvo smagu spalvinti, tiesiog abejingai aš su ja. O ką reiškė tie matomi veidukai, įdomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 15 lapkričio 2010 - 11:03
Aišku. Teks laukti, kol bus dar... Nelabai su pinigais dabar. schmoll.gif
Atsakyti

Realybes sūnus, berods 12 metų

Piešinys didelis, per visą lapą, kiek arčiau kairės – stiprus vidinis Aš (galima vadint Ego), gyvenime svarbi patirtis, ją išnaudoja priimdamas sprendimus, be reikalo nerizikuoja.
Susikertančios linijos pagrinde tiesios ir sudaro kampus, spalvota netgi užapvalintos formos tiesiais štrichais –nepavaldus ir nenuolankus, greičiau kitus pajungiantis savo valiai, neieško kopromisų, kliūčių neapeina, o tai vyriškos savybės
Dominuoja pilnos energijos ir gyvybingumo spalvos, vieną kitą papildančios ir sustiprinančios geltona, raudona, oranžinė.

Nemažai violetinės , tamsios violetinės – galingos energijos atsargos, kurią reikia išsikrauti, realizuoti veikloj, nes kitaip užsistovės ir griaus iš vidaus, virs problemomis.Spėju , kad tą atspindi antras piešinys ,ten ruda apsupta violetinės spalvos.Pirmam tamsi violetinė viršuj –planuose, svajonėse, taip pat ten ir žalia remiasi –siekis materialinės gerovės.Violetinė įkūnija priešybių vienybę ir kovą vienu metu( tai raudonos karščio ir mėlynos šalčio mišinys) ir Kažkokiu būdu jis tą sugeba , šalimais žydra ir raudona- judėjimo ir ramybės derinimas.
Nuo vidurio į kairę lieka rausva sodri spalva , dešinėj randasi daugiau žydros , geltonos– vaikiškas svajones , fantazijas , taip pat ir švelnumą keičia žinios .
Žalia prie violetinės , žydros –ambicingai išnaudodamas lyderio savybes,intelektą, tiesiai , be baimės siekia materialinės gerovės.

Gyvenimas gali priverst mokytis nuolankumo ir tapti mažiau reikšmingu.

Atsiprašau, kiekvieną kart, nes galiu klyst ir tai nėra galutinės išvados.
Atsakyti
grazu http://www.fraktalai...iai-korekciniai
Atsakyti
Šiandien "Staipoj" nusipirkau 12-os pieštukų rinkinį DERWENT*ARTISTS. Mokėjau 45 Lt doh.gif Rinkuausi kuo pigesnius ir kad šviesiai ruda būtų, nes kiek pirkau maximoje pieštukus, nė viename rinkinyje neradau šviesiai rudos spalvos. Mėginsiu šiandien piešti fraktalą su naujais pieštukais.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 15, 15:48)
Šiandien "Staipoj" nusipirkau 12-os pieštukų rinkinį DERWENT*ARTISTS. Mokėjau 45 Lt  doh.gif 

ohoho kad brangu
Atsakyti