Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Realybe @ 2010 11 14, 21:59)
Linkon,gal galit nors trumpai apie mano vaikio pakomentuot?  ax.gif

aš išsikėliau, bet nenoriu bet kaip,ten linksmos gyvos spalvos, noriu atidžiau pažiūrėt derinius ir susiet su dideliu piešiniu.Tą galėsiu padaryt , kai užmigs vaikai, nes blaško ir tampo už skvernų.
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 14, 22:30)
aš išsikėliau, bet nenoriu bet kaip,ten linksmos gyvos spalvos, noriu atidžiau pažiūrėt derinius ir susiet su dideliu piešiniu.Tą galėsiu padaryt , kai užmigs vaikai, nes blaško ir tampo už skvernų.

Viska suprantu,cia gi neskubu mirksiukas.gif
O vaikai jei tampo uz skvernu,tai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 11 14, 21:32)
Viska suprantu,cia gi neskubu mirksiukas.gif
O vaikai jei tampo uz skvernu,tai gerai  bigsmile.gif

Kas čia gero? blink.gif Kaip džiaugiuosi, kad maniškiai jau nebetampo, bet ..., ai, nepasakosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 14, 20:41)
Gudrene Įdomumo dėlei bandysiu pasakojimą išverst, bet dabar einu dėmesio dalint

labai įdomu . lauksiu eilės wink.gif
saviškius jau suguldžiau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 22:53)
Kas čia gero?  blink.gif  Kaip džiaugiuosi, kad maniškiai jau nebetampo, bet ..., ai, nepasakosiu  ax.gif

ta prasme gero,kad vaikams mama reikalinga.. kai bus dideli,nebetampys jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 11 14, 22:01)
ta prasme gero,kad vaikams mama reikalinga.. kai bus dideli,nebetampys jau mirksiukas.gif

Kuo vaikai didesni, tuo su jais įdomiau.
Mąstau: gal prieš miegą kokį fraktaliuką suraizgalioti? Kažkokia keista nuotaika šiandien...
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 11 14, 23:01)
kai bus dideli,nebetampys jau mirksiukas.gif

nerviukus tik kaip uz virvuciu:)
nenoriu piest,ne kasdien ir piesiu,laukiu,kol pati noresiu
eisiu ryt spalvu pirkt,nes man striukavote,18turiu,o buna puses net nepaimu,ir kietai piesia
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 14, 20:41)
Sarafeos  4 metukų dukrytė
Nepykit jei nugrybausiu.Visa ką rašau yra teorija ir mano išvedžiojimai.
Piešinuke matyt energingi vaiko štrichai, stipriai laikant ir gerokai spaudžiant pieštuką.Manau nėra labai paklusni, ramiai sėdinti mergaitė, tikrai ne flegmatiška.Turi ir kaprizų,yra įžeidi, bet  protinga , nuovoki- žydra spalva.Viena spalva užnešta ant kitos ,ant žydros tamsi mėlyna, violetinė ir juoda,tarsi mėginant panaikint nuoskaudas ,bet niūriom, sunkiom spalvom .Tamsiai mėlynos vertikalūs štrichai-užsispyrus, violetinė skirtingom kryptim – atkakli. Kiek mažokas piešinys , galbūt nesijaučia tvirtai ir saugiai.Trūksta linksmų spalvų.
Atsiprašau , jei klystu.

Na labai nemazai tiesos visame aprasyme ax.gif ir atkakli ir uzsispyrus,bet labiausiai nenustygstanti vietoj ir nekantri.Nekantruma turbut mano atspindi,o uzsispyrima tecio tongue.gif Abu labu kaip asilai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 23:08)
Kuo vaikai didesni, tuo su jais įdomiau.
Mąstau: gal prieš miegą kokį fraktaliuką suraizgalioti? Kažkokia keista nuotaika šiandien...

kai didesni gal but idomiau,bet buna ir daug sudetingiau.. bent mano atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 11 14, 22:22)
kai didesni gal but idomiau,bet buna ir daug sudetingiau.. bent mano atveju smile.gif

Na, tai ir nuo mamos labai priklauso.
Spalvinu ax.gif
Atsakyti
visko neskaičiau, nepaslenku.bet ką čia spalvinat?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 23:29)
Na, tai ir nuo mamos labai priklauso.
Spalvinu  ax.gif

nuo daug ko priklauso,nuo mamos irgi mirksiukas.gif
as jau nuspalvinau 5 smile.gif
Atsakyti