Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Linkon @ 2010 11 14, 17:42)
Išsikėliau Gudrenės dukrytės , jei išeis neužilgo įkelsiu kaip man atrodo.Atsiprašau , kad perėjau prie vaikų, bet man regis daugeliui vaikas yra svarbesnis nei ji pati.

tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 14, 17:14)
Mano toks pastebėjimas, jau vien tai ,kad žmogus piešia , rodytų, kad yra pasiruošęs pažvelgti į savo vidų, pažinti save.O harmoninga asmenybė ir aplink save formuoja tokią aplinką.

Girenes dukra

aciu dickis 4u.gif dukra kasdien klausia-ar nepakomentavo dar? biggrin.gif
gris,pati aprasys.daug tiesos,ji viska sprendzia pati
studijuot zada psichologija,jau nuspresta treti metai.

mano akiai ji uzsispyrusi,jautri be galo,atkakli,viska daro priesingai,nei sakau,kol nepabande ant savo kailio
dabar ir juokiasi,sako,pvz as vistiek padarysiu,as aiskinu-negerai,o ji man-man reik tai paciai suprast.nudega,bet sako-as pabandziau tai savo kailiu patirt biggrin.gif man to reik
kartais gaila,nes buna ir asaru,bet jau nesistengiu perkalbet,kitaip nebus.aisku pasakau,ka zinau,bet zinau ir tai,kad ji turi pajust pati
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 14, 15:19)

labai labai man sitas mielas thumbup.gif

as vakar pagaliau sudominau dukra nupiest,paskui ikelsiu ax.gif
Atsakyti
Gudrenės dukrytė
Kaip 5 metų vaikui ganėtinai tvarkingai nuspalvinta ir užbaigta, mergaitė kruopšti, stropi.
Dominuoja rausvos sodrus atspalvis, bet tai sustiprintos ir kiek kitos rausvos spalvos savybės
(http://lt.wikipedia.org/wiki/Raudona)- raudonos atspalviai.
Manau ji perkelia į kitą tikrovę, į pasakų šalį.Bet ir prie rausvos spalvos dominavimo vaikų piešiniuose patariama vaikui skirti daugiau dėmesio.
Tai nereiškia, kad skiriat mažai dėmesio, bet kad kiekvieno poreikis dėmesiui yra skirtingas, vienam vaikui tiek gali būti per daug , kitam per mažai.Mergaitė tikriausiai jautri, lakios vaizduotės , jai lengva persikelt į pasakų šalį , ten viskas vyksta teisingai, blogieji būna nubausti, gerieji apdovanoti.Lapo fone dešinėj spiralė(svajingumas), salia tvora , už jos burbulas kaip galva ir kvadratas kūnas(galima paklaust mergaitės ,ką ji ten nuoiešė, tą ir bus nubaudus, uždarius), visa tai bandyta ir nukirpti ,pašalinti.Pripaišymai lape manau atsispindi tos dienos mergaitės nuoskaidas ar nuotaiką, o jų begalė (šiandien saviškei neleidau gėlės lapų nukarpyt, o ji matė kaip prieš tai kitus krūmelius genėjau)
Visos kitos spalvos gyvos , džiugios, sodrios.
Atsakyti
grizau dar karta i pirmaja tema
radau vaizgantes postus,apie spalvas ir ligas

as noreciau,kad mane pakomentuotu
priimu viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai cia mano keturmetes dukros piesinukas.Pati remus piese ir pati spalvas rinkosi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 14, 14:23)
laba diena
ka tik baigiau piest 7

toks niurus,nes traukiau tik melynu,violetiniu,rudu atspalviu spalvas.mano megiama zalia is 4atspalviu tik viena issitrauke
jau i pabaiga spalvinau tik po kelis narelius,akys sako-reik geltonos,oranzines,ruzavos...na ryskumo,gyvybes fraktalui.deja neistraukiau tokiu spalvu
user posted image

Sunku ką nors pasakyti. Matau chaosą viduje, stabilumo poreikį.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 14, 20:14)
Sunku ką nors pasakyti. Matau chaosą viduje, stabilumo poreikį.

gali but
praeiti spalvingesni buvo,sitas paciai bais niurus paciai
ir dukros paziurek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 14, 19:21)
gali but
praeiti spalvingesni buvo,sitas paciai bais niurus paciai
ir dukros paziurek ax.gif

Nesu fraktalų specė. Mano sritis-aurų spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 14, 18:42)
Gudrenės dukrytė

AČIŪ.
Paprašiau, kad ji man pati papasakotų kas ir kur nupiešta. Tai ten kur ta spiralė - sakė bangos , kur ta tvora, tai lietus, o kur galva, tai sakė "čia gi rankinukas" biggrin.gif tas kvadratas, tai uždarytas langas, ten už jo miega žmonės . Viršuj tas suraitymas , tai žaibas
Dėl dėmesio net nežinau, ji tikrai daug jo reikalauja, gal ir nepakankamai jo skiriu blush2.gif
Atsakyti
Gudrene, turi dukrytė fantazijos, kitas dar ir nelabai paaiškintų būdamas vyresnis.Su dėmesiu ir aš vargstu, mažoji savarankiškesnė, o dičkė pati prieš porą metų pareiškė "man dėmesio trūksta", o buvo nebepamenu , bet kažką pridirbus tyčia.

Sarafeos 4 metukų dukrytė
Nepykit jei nugrybausiu.Visa ką rašau yra teorija ir mano išvedžiojimai.
Piešinuke matyt energingi vaiko štrichai, stipriai laikant ir gerokai spaudžiant pieštuką.Manau nėra labai paklusni, ramiai sėdinti mergaitė, tikrai ne flegmatiška.Turi ir kaprizų,yra įžeidi, bet protinga , nuovoki- žydra spalva.Viena spalva užnešta ant kitos ,ant žydros tamsi mėlyna, violetinė ir juoda,tarsi mėginant panaikint nuoskaudas ,bet niūriom, sunkiom spalvom .Tamsiai mėlynos vertikalūs štrichai-užsispyrus, violetinė skirtingom kryptim – atkakli. Kiek mažokas piešinys , galbūt nesijaučia tvirtai ir saugiai.Trūksta linksmų spalvų.
Atsiprašau , jei klystu.

Tikriausiai yra išimčių, bet daugumoj vaikai atspindi tėvus, stebint juos galima pamatyt save iš šalies.

Papildyta:
Gudrene Įdomumo dėlei bandysiu pasakojimą išverst, bet dabar einu dėmesio dalint
Atsakyti
Linkon,gal galit nors trumpai apie mano vaikio pakomentuot? ax.gif
Atsakyti