Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos, Vaiko priežiūros

QUOTE(ausrele123 @ 2010 11 23, 20:32)
merginos patarkite 4u.gif gimdymas gegužės 23d, paskui kaip išeina 56 d motinystės pašalpa? o paskui tik vaiko priežiūros atostogos pinigėliai skaičiuojasi? tai dar pagal seną tvarką gausiu? ar jau pagal naują-70 ir 40procentu?nelabai susigaudau...ar dekretinės iki liepos 1 d turi baigtis, ar svarbiausia pagimdyti iki liepos 1d?AČIŪ

turi iseit i VPA iki liepos 1! bettu jau pagal nauja tvarka gausi 70 ir40 procentu , as irgi jau pagal nauja smile.gif
Atsakyti
dėkui.blogai.o neimti tu dekretinių negalima?
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2010 11 23, 19:42)

Jums jau buvo atsakyta, kad galima, bet tuomet jums teks arba dirbt iki gimdymo arba panaudot kasmetines atostogas, jeigu turite tokių prikaupusi.
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2010 11 23, 20:42)

galima, gali neeit i NGA o iki gimdymo dirbtiriskart i VPA)
Atsakyti
Laba diena,

iškilo šioks toks klausimukas.. kaip dabar mokama motinystės (tėvystės) pašalpa? Skaičiuojama 90% kompensuojamojo darbo uždarbio ir jeigu viršyja lubas, tai mokamos lubos (4680 lt neatskaičius mokesčių)ar 90% "lubų"? (mano atlyginimas viršija lubas)
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2010 11 23, 20:39)
Laba diena,

iškilo šioks toks klausimukas.. kaip dabar mokama motinystės (tėvystės) pašalpa? Skaičiuojama 90% kompensuojamojo darbo uždarbio ir jeigu viršyja lubas, tai mokamos  lubos (4680 lt neatskaičius mokesčių)ar 90% "lubų"? (mano atlyginimas viršija lubas)

90% lubų.
Atsakyti
Jei mano vyras iseina tuos metelius laiko tevystes atostogu tai uz koki laikotarpi jam bus skaiciuojami pinigeliai? ir jei dirba per du darbus tai bendra suma ismokos ir ims is abieju atlyginimu, taip? ar kazkaip skaitosi tos pirmaeiles ir antraeiles?
Atsakyti
jokio skirtumo keliaeilės. kaip skaičiuos jau rašyta temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2010 11 24, 10:59)
Jei mano vyras iseina tuos metelius laiko tevystes atostogu tai uz koki laikotarpi jam bus skaiciuojami pinigeliai? ir jei dirba per du darbus tai bendra suma ismokos ir ims is abieju atlyginimu, taip? ar kazkaip skaitosi tos pirmaeiles ir antraeiles?

skaičiuojama bus kaip ir jums, nuo datos kurią išeina minus mėn ir tada metai atgal, kadangi nežinau jūsų datos pasakyti irgi tiksliai nepasakysiu.
Suma bus bendra, bet neturi viršyti lubų, jei viršys, gaus vis tiek tik lubas 4u.gif ar atitinkamą procentą nuo jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selavy @ 2010 11 23, 18:39)
Laba diena! Atsiprasau, jei pakartosiu klausima, bet kiek skaiciau tema, tai neradau tokio 4u.gif . Siuo metu minimali suma "dekretiniu" yra 390lt, jei as dirbu puse etato, tai man minimali suma yra per puse - 195lt, ar vistiek 390 lt?

Mane irgi domintu sitas klausimas. Aciu
Atsakyti
"Motinystės (tėvystės) pašalpa per mėnesį negali būti mažesnė kaip trečdalis einamųjų metų draudžiamųjų pajamų, galiojančių vaiko priežiūros atostogų pradžios mėnesį."

Nėra jokių išlygų dėl darbo krūvio.
Atsakyti
kaip suprantu didziausia per menesi i rankas gaunama motinystes pasalpa gali būti apie 3500lt.?ar ten sodros puslapi su mokesciais ar be mokesciu nurodyta?ir jei su mokesciais kokie ieina mokesciai gal kas zinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinita: 24 lapkričio 2010 - 17:24