* mokės taip pat kaip ir už pirmą, koks skirtumas ar dirbanti ar esanti VPA
turėjau omeny principą o ne pinigus tik ne visos supranta juk kalba buvo apie mokėjimą už antrą vaiką, o ne už pirmą
* jei nedirbsite iki sekančių VPA galite gauti tą patį, ką ir už pirmą ir nereikės jokio vidurkio skaičiuot
kur čia klaidinga info?
Jūsų citatos
- niekas niekam kaip už pirmą nemokės. niekad. jokio sąlygom.
Mokės ir dabar man moka, taip kad neklaidinkit tik iš teorijos, aš pasakiau iš praktikos, tik tai kalba buvo apie antrą vaiką, o ne už pirmą, jei klausimo nesupratot
- einat į dekretą su antru vaiku jei nėra pakankamai stažo dėl ankstesnių vpa yra galimybės rinktis kaip skaičiuoti : pagal galiojančią tvarką ar imti jau paskaičiuotą du. suma ta pati nė pro kur nebus.
- jei pasirinksit skaičiuoti pagal jau paskaičiuotą du, vidurkis išmokos dydžiui įtakos neturės.
Jei dar nežinote VPA įeina į stažą, tai kaip galima jo neturėti vien būnant du metus VPA, pati nusišnekėjote
o dėl skaičiavimo tiesiog mane papildėte bet esmė ta pati
TAIP, KAD KUR ČIA KLAIDINIMAS PABRĖŽKIT???? PATI ŠĮ KART SUKLYDOT!!!
KARTAIS REIKIA PATIRTIES, NE TIK VADOVĖLIAIS VADOVAUTIS, NES ĮSTATYMUOSE YRA LABAI DAUG SKYLIŲ, KURIŲ NESUSIDŪRĘS PRAKTIŠKAI NESUŽINOSI.
QUOTE(Markė @ 2010 11 17, 21:16)
ačiū uz ats , o kaip man sužinoti, kuri skaičiavimo tvarka yra palankesnė?... čia turbūt buhalterės reiktų pagalbos
jūs nuėjusi į sodrą rašysite prašymą parinkti geresniam pašalpos variantui, pačiai jums nieko skaičiuoti nereikės