QUOTE(Daisyy @ 2010 12 28, 14:54)
Laba merginos, iskilo man toks klausimas...
Esu vaiko auginimo atostogose iki 2 metu, rasysiu prasyma iki triju metu, kadangi per trecius metus negaudinesiu pasalpos, ar galiu eiti dirbti puse etato? ar galiu budama atostogose dirbti kitoje imoneje puse ar 0,25 etato?? reikalas tame kad planuojame antra vaikeli, ir nenoriu kad man nutruktu dekretas, nes kai skaiciuos antram vaikui pasalpa tai skaiciuos uz ta laikotarpi kaip ir su pirmu, todel nenoriu nutraukti dekreto..paaiskinkite ar galima dirbti esant vaiko auginimo atostogose.
Tai Jus galit ir dirbt eit kur norit it kaip norit. Nes "Jeigu moteris bent dalį laikotarpio, iš kurio apskaičiuojamas kompensuojamasis uždarbis, buvo vaiko priežiūros, kol jam sueis 3 metai, atostogose ir jai suteikiamos naujos nėštumo ir gimdymo atostogos, motinystės pašalpa jos prašymu gali būti apskaičiuota pagal tą patį kompensuojamąjį uždarbį, iš kurio buvo apskaičiuota pirmesnė (ankstesnė) motinystės pašalpa.
Jei spesit iseit i nauja dekreta kol pirmam vaikui nesukaks 3ju metu galit rinktis, kad Jums moketu pagal ankstesnes pajamas