QUOTE(Rittule @ 2010 12 27, 14:46)
*vėl ne taip supratote.. aš irgi gaudavau kiekvieną mėnesį vienodą, bet ta pati maksimali pašalpa skyrėsi tarp mamų priklausomai, kurį mėnesį jos išėjo į VPA..
** ne apie tai aš kalbu, visiems čia aišku kaip paskaičiuojama..
*** argi aš taip sakiau
****kalbu tik apie maksimalią motinystės (tėvystės) pašalpą, jei viena uždirbo 10tūkst,o kita 8tūkst., tai nieko nelemia, joms abiems priklauso maksimali pašalpa.. mane domina tikslus paskaičiavimas, pasikartosiu pasalpa nėra visoms lygi: 4680*90/75* minus mokesčiai.. lemia d.d.
Papildyta:
Taip, apie lubas aš.. bet vartoju pašalpos sąvoką, kadangi ji skiriama kievienam individualiai.
Ačiū už citatą, bet nemoku jos interpretuoti Todėl ir klausiu tikslios formulės Jau rašiau savo interpretaciją, norėčiau pasitiklinti
** ne apie tai aš kalbu, visiems čia aišku kaip paskaičiuojama..
*** argi aš taip sakiau
****kalbu tik apie maksimalią motinystės (tėvystės) pašalpą, jei viena uždirbo 10tūkst,o kita 8tūkst., tai nieko nelemia, joms abiems priklauso maksimali pašalpa.. mane domina tikslus paskaičiavimas, pasikartosiu pasalpa nėra visoms lygi: 4680*90/75* minus mokesčiai.. lemia d.d.
Papildyta:
Taip, apie lubas aš.. bet vartoju pašalpos sąvoką, kadangi ji skiriama kievienam individualiai.
Ačiū už citatą, bet nemoku jos interpretuoti Todėl ir klausiu tikslios formulės Jau rašiau savo interpretaciją, norėčiau pasitiklinti
patariu gerai pasidomėti ką tos mamos iš tiesų gavo ir už kokį dienų skaičių, gal viena išėjo 5 mėnesio dieną kita 1 mėnesio dieną už tai ir gavo skirtingai, už tą būtent mėnesį, viena mama turi du vaikus kita nei vieno irgi pašalpa skirias, bet lubos be išimties yra ant popieriaus visoms vienodos