QUOTE(rasixe @ 2010 12 07, 13:30)
Noriu paklaust, ar gerai pasiskaiciavau: jei as iseiciau i dekreta 2011.02.23 tai mano dekretas baigtusi 20110628 ( 126 dienos), o i VPA iseiciau sekancia diena,t.y. 06.29, tai vadinasi dar speciau i ta "traukini, kur pirmi metai 90 proc, antri 75 proc " .Aciu
NEPAMIRSKITE!!!!Jei atsitiktu taip, kad darys cezario pjuvi gydytoja perspekite, kad nenorite jog tai figuruotu dokumentuose. As tiksliai nezinau kaip ten yra del atsisakymo kokio eiga ir pan., lygtais galima kad biletenio nerasytu uz tas 14 d. Ar tai atsisakyma kazkoki reik parasyti. Na ligoninej tikrai zinos.
Uz cezari dasideda dar papildomai 14 d. ir tuomet jau jus ivaziuojate i liepos men.
Pagal mano skaiciavima tai jus teisingai suskaiciavote.
Tik va man beskaiciuojant iskilo klausimas, jei kalnedoriuje pazimeta raudona diena (sventine), tai jis ieina i skaiciavima ar ne. Nes tarkime paprastu atostogu metu (kai dirbi), tai raudonos dienos neieina i atostogu skaiciavima ir tokiu budu jos prasitesia. butu gerai, kad jums parasytu, kuri gerai ta tvarka ismano.
As gerai gaudausi tik del 14 d., nes man tai yra labai aktualu ir issinagrinejau labai atidziai