QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 11 15, 14:31)
Sveikos merginos matau diskutuojate man labai aktualiais klausimais, tai prasysiu jusu pagalbos, nes pamaciau jog rasote, kad galima iseiti iskart vaiko auginimo atostogu, ir dekreta praleisti... kaip cia taip imanoma??
Rasau savo situacija: i dekreta turiu iseiti kovo 4 diena, vaikelio gimimas numatomas geguzes 11 diena, nuo isejimo i dekreta isdeliojus ta 126 dienas, gaunasi taip kad vaiko auginimo atostogos man priklauso nuo liepos mazdaug 14, ir tada jas moka jau pagal nauja ta nenormalia sistema, kaip apgauti valstybe?? stai kur didysis klausimas...
bet tai ar jums apsimoka dėl dviejų sav neimti dekreto, neįmanoma tomis dviem savaitėm ankščiau išeiti
pakeitus gimdymo datą į dekretą išleisti gali arba pagal mmm arba pagal naują gimdymo datą
jei susitartumėt su gine, manau nieko neatsitiktų, jei pakeistų tas dvi sav
o jau kai gimdysit, jau žinosit kaip yra ir kas
aš bent jau taip daryčiau
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 11 15, 14:36)
taigi jau rašyta buvo. tik žinant kad valstybė tai mes visi - apgausite tik tuos kurie juos tuos dvejus metus išlaikys. ir save
čia ne apgavime esmė, jei įstatymai deb....
dirbi žmogus uždirbi, o paskui, kai nori ramiai sau vaiką užauginti negauni tai ką uždirbi
kaip žmogui uždirbančiam minimumą antrus metus vaiką išlaikyti už 40proc, plius, kad norint dirbti jį reikia kažkur palikti, o darželių tiesiog nėra
geriau spirgintų tuos kurie DB sėdi ir net nesiruošia darbo ieškoti