Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos, Vaiko priežiūros

QUOTE(Puk @ 2010 12 03, 11:49)
Kažin kada bus aišku dėl tu skaičiavimo pataisu po liepos pirmos, paliks 12 men, ar reikes 24 g.gif Ar sausio men. jau bus apsvarstę g.gif  Prieš kiek laiko privalo patvirtinti pataisas .Man labiau patiktų 24 men.  rolleyes.gif

Greiciausiai jus cia viena is nedaugelio smile.gif . Daugelis ta 12men. dziaugiasi dirbusios doh.gif . Sunku pasakyt, kada cia tas svarstymas bus - tuoj delfi turetu pasirodyt, jei butu kokiu naujienu - pakankamai aktuali tema.
Bet ar ka bespetumet pakeist, jei patvirtintu is 12men, o ne 24?
Atsakyti
Sveikos, isejus teveliui vienam men.tevystes atostogu ir jam jau pasibaigus per kiek laiko sodra sumoka ismoka uz ta men.?dekui
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2010 12 03, 15:09)
Sveikos, isejus Sodrateveliui vienam men.tevystes atostogu ir jam jau pasibaigus per kiek laiko sodra sumoka ismoka uz ta men.?dekui

sodra perveda nuo 14 d. dazniausiai.
cia tema kur laukia pinigeliu
http://www.supermama...dra,Mampinigiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 gruodžio 2010 - 14:39
QUOTE(Natele @ 2010 12 03, 14:54)
Greiciausiai jus cia viena is nedaugelio  smile.gif . Daugelis ta 12men. dziaugiasi dirbusios  doh.gif . Sunku pasakyt, kada cia tas svarstymas bus - tuoj delfi turetu pasirodyt, jei butu kokiu naujienu - pakankamai aktuali tema.
Bet ar ka bespetumet pakeist, jei patvirtintu is 12men, o ne 24?

Jau nieko schmoll.gif na nebent dar ant didesnių dekretinių pakliūčiau biggrin.gif
O viena iš nedaugelio, tai turbūt todėl, kas stažas pas mane nenutrūkstamas nuo 2003 metų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 12 03, 15:42)
Jau nieko schmoll.gif  na nebent dar ant didesnių dekretinių pakliūčiau biggrin.gif
O viena iš nedaugelio, tai turbūt todėl, kas stažas pas mane nenutrūkstamas nuo 2003 metų rolleyes.gif

Bet jei jau laukiates, tai gal dar paklius kokia dienele is pirmojo vaikucio auginimo atostogu i dekretiniu skaiciavimo menesius? g.gif Tada gi jums jokio skirtumo nebutu - galetumet rinktis, kad skaiciuotu kaip ir pirmajam pasalpa skaiciavo (tik, aisku, procentai keisis pagal ta nauja istat.).
Atsakyti
O kaip atleidimas po bandomojo laikotarpio, nėščias atleisti tai negali, o auginančią vaiką iki trijų metų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2010 12 03, 20:32)
Bet jei jau laukiates,

Dar tik planuoju, tai ir skaičiuoju biggrin.gif Kai paskaičiuoju ir suplanuoju, jie sugeba viską pakeisti, kad išnaujo planuočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 12 04, 14:56)
Dar tik planuoju, tai ir skaičiuoju biggrin.gif Kai paskaičiuoju ir suplanuoju, jie sugeba viską pakeisti, kad išnaujo planuočiau lotuliukas.gif

Tikra teisybe - ka lydi sekme, tai jau lydi, o kam pinigelius lengvai uzdirbti nelemta, tai planuok neplanaves... doh.gif, vistiek palankiausiu laiku nepataikysi... (as cia apie save smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 04 gruodžio 2010 - 14:14
Sveikos 4u.gif
Prasau pagalbos, kas zino Sodros subtilybes. Lapkricio 22 d. nutraukiau vaiko prieziuros atostogas, grizau i darba ir ta pacia diena buvau atleista savo noru (nes radau kita darba). Man lapkricio 22 d. ismoketa kompensacija uz nepanaudotas atostogas.
Ar man priklauso pasalpa lapkricio 1-21 dienomis. Nes Sodra teigia, kad as ta menesi turejau draudziamuju pajamu ir pasalpa man nepriklauso. Jie ziuri menesi, o ne diena. Iseina kad uz lapkriti, nesvarbu kad tik viena diena dirbau turejau pajamu ir uz vaiko prieziura nemoka. Ar cia taip ir yra? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2010 12 06, 14:23)
Sveikos 4u.gif
Prasau pagalbos, kas zino Sodros subtilybes. Lapkricio 22 d. nutraukiau vaiko prieziuros atostogas, grizau i darba ir ta pacia diena buvau atleista savo noru (nes radau kita darba). Man lapkricio 22 d. ismoketa kompensacija uz nepanaudotas atostogas.
Ar man priklauso pasalpa lapkricio 1-21 dienomis. Nes Sodra teigia, kad as ta menesi turejau draudziamuju pajamu ir pasalpa man nepriklauso. Jie ziuri menesi, o ne diena. Iseina kad uz lapkriti, nesvarbu kad tik viena diena dirbau turejau pajamu ir uz vaiko prieziura nemoka. Ar cia taip ir yra? verysad.gif

Tai gal tos draudziamosios pajamos virsijo jusu pasalpos dydi? g.gif . Kazkaip idomiai cia g.gif .
Atsakyti
Labas vakaras norėjau paklausti gal kas žinot ar dar yra ta "privilegija", kad gimus vaikeliui tėčiui taip pat suteikiamos atostogos vieną mėn. mokant vidarbo užmokestį. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2010 12 06, 18:13)
Labas vakaras norėjau paklausti gal kas žinot ar dar yra ta "privilegija", kad gimus vaikeliui tėčiui taip pat suteikiamos atostogos vieną mėn. mokant vidarbo užmokestį. Ačiū

Taip, yra vadinamosios tos tėčio atostogos smile.gif - iki mažiuko 1 mėn. gimtadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2010 12 06, 13:23)
Sveikos 4u.gif

jei tą mėnesį turėjote draudžiamųjų pajamų ir jos viršijo pašalpos dydį, tada taip negausit nieko iš sodros, jei pajamos buvo mažesnės, turėjote gauti skirtumą 4u.gif

QUOTE(audradv @ 2010 12 06, 18:13)

taip yra 4u.gif
Atsakyti