Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos, Vaiko priežiūros

QUOTE(angeloangel @ 2010 11 24, 13:32)
skaičiuojama bus kaip ir jums, nuo datos kurią išeina minus mėn ir tada metai atgal, kadangi nežinau jūsų datos pasakyti irgi tiksliai nepasakysiu.
Suma bus bendra, bet neturi viršyti lubų, jei viršys, gaus vis tiek tik lubas 4u.gif ar atitinkamą procentą nuo jų 4u.gif

Man gimdyt geguzes 25, tai i dekreta tureciau iseiti kazkur kovo menesi. Tai nuo 2010-02 iki 2011-02 ar ne? uz sita laikotarpi skaiciuos?
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2010 11 24, 19:38)
Man gimdyt geguzes 25, tai i dekreta tureciau iseiti kazkur kovo menesi. Tai nuo 2010-02 iki 2011-02 ar ne? uz sita laikotarpi skaiciuos?

metai atgal,o ne metai i prieki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 24, 18:47)
metai atgal,o ne metai i prieki. 4u.gif

ji teisingai skaičiuoja, juk gegužė bus tik 2011 metais lotuliukas.gif
tik skaičiuos nuo 2010 02 01 iki 2010 01 31 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 11 24, 18:23)
kaip suprantu didziausia per menesi i rankas gaunama motinystes pasalpa gali būti apie 3500lt.?ar ten sodros puslapi su mokesciais ar be mokesciu nurodyta?ir jei su mokesciais kokie ieina mokesciai gal kas zinot?

gal kas zinot ar dekretiniams pinigams taikomos lubos?ir jei taip kiek maksimaliai i rankas gaunama?
Atsakyti
Gal kas is mamyciu tikrai zino ir atsakys, kiek i rankas daugiausia mamyte gali gauti dekretiniu pinigeliu smile.gif aciu kas zinot ir kokius konkreciai mokescius nuskaiciuoja nuo popierinio 4680lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 11 25, 10:11)
Gal kas is mamyciu tikrai zino ir atsakys, kiek i rankas daugiausia mamyte gali gauti dekretiniu pinigeliu smile.gif aciu kas zinot ir kokius konkreciai mokescius nuskaiciuoja nuo popierinio 4680lt. 4u.gif

na jau issiaiskinau paskambinus i sodra. Mokesciai kuriuos nuskaiciuoja nuo 4680lt.-21proc.-jei kam butu naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 11 24, 21:04)
gal kas zinot ar dekretiniams pinigams taikomos lubos?ir jei taip kiek maksimaliai i rankas gaunama?

gali gauti lubas kaip ir VPA tik dekreto tai atitinkamai priklauso už 126d. o lubos yra paskaičiuotos mėnesiui 4u.gif pasidaugink ir žinosi kokios lubos yra dekreto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2010 11 25, 10:49)
gali gauti lubas kaip ir VPA tik dekreto tai atitinkamai priklauso už 126d. o lubos yra paskaičiuotos mėnesiui 4u.gif  pasidaugink ir žinosi kokios lubos yra dekreto 4u.gif

tai gaunasi dar maziau ane?nu zodziu, viskas painu.
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 11 25, 10:04)
tai gaunasi dar maziau ane?nu zodziu, viskas painu.

Kas mažiau? nieko nemažiau viskas tas pats, dekretas yra kiek ten 4 mėn su biškutuka, tai lubas dauginate iš to ir gaunasi tas pats. Lubos yra ta suma, kurios negalite gauti daugiau per mėnesį, o ne per kažkokį laikotarpį pvz kaip VGA.
Nežinau, kaip jums dar paaiškint
Atsakyti
SOS 4u.gif 4u.gif pasakykit man, ar aš ne per naiviai pasielgiau.
esu išsiskyrus, ir su buv. vyru turim septynių metų vaiką. jis gyvena su manim. tai man NPD buvo didesnis, nepamenu tik nuo kokios sumos nuskaičiuoja, kai moteris viena augina vaiką.
dabar gimė kitas vaikas, o su dabartiniu draugu nesame santuokoje. tačiau aš seniūnijoj sąžiningai atsakiau, kai darbuotoja paklausė, jog gyvenam kartu. tai taip išeina, kad man nuo antro vaiko jokio didesnio NPD nebus? taip gaunasi, jog pirmą vaiką auginu viena, o šitą vaikelį - kartu, ar kaip?

koks NPD dydis, kai moteris viena augina DU vaikus? ar 300Lt? tuoj baigsis nėštumo/gimdymo atostogos ir prasidės vaiko priežiūros atostogos, ir man būtų gerai žinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 25 lapkričio 2010 - 10:42
Sveikos 4u.gif
Šiuo metu esu bedarbė ir įrašyta darbo biržoje. Vasario mėn. išeinu į nėštumo/gimdymo atostogas. Pagal tą dieną bus taip,kad 12mėn dirbau, 6mėn. gavau išmokas iš darbo biržos,o 6mėn. tiesiog nieko. Kaip bedarbei skaičiuojamos nėštumo ir gimdymo ar vaiko priežiūros atostogos? Ar bedarbis yra draudžiamas ligos ir motinystės draudimu ar ne? Kaip suprantu, nėštumo/gimdymo atostogų biuletenis bus rašomas darbo biržai g.gif Kiek skaičiau, niekur apie bedarbę besilaukiančią neužtikau ax.gif Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,gal jus zinote,jei dabar auginu 2,5m sunu,kuriam pasiemiau 3m vaiko auginimo atostogas,dabar jau kokie 2men esu nescia.Ar uz busimas vaiko atostogas skaiciuos kaip uz buvusias,juk treciais metais nebemoka?Ar man geriau gryzti anksciau i darba?Gal kas zinote?Aciu!
Atsakyti