Maniškiui diegliukai prasidėjo 2 sav., o baigėsi 1,5 mėn. Bandėm viską, galop apsistojom ties Colinoxu. Nežinau, ar jis padėjo, ar tiesiog žarnynas susitvarkė... O dar nuo verkimo labai gelbėdavo fenas. Šildai pilvuką per ranką, tada tylu. Bet atrodo, kad greičiau jį tas garsas ramino nei pilvuko šiluma
Mažoji Biogaja vartoja jau antra savaitė po 5 lašiukus kasdien. Vakare dar paduodu kokį kartą kitą sab simplex. Kaip ir geriau jaučiasi, jei ir pučia pilvuką, tai jau nebe taip smarkiai rėkia, greičiau išsipukši, net ir nežinau ar čia vaistukai padeda, ar sutapimas. Viena aišu, kad biogaia reikia pavartoti norint, kad būtų rezultatas, nes nuo pirmų dienų tikrai nepadės.
Nuo 2 savaites prasidejo vakariniai koncertai. Colinox nepadeda visai, gelbsti espumisanas - duodu keleta kartu per diena pries arba po maitinimo. Issipukinti ir pakakoti padeda labai autokedute, 10-15 min pasedim ir pradedam reikalus daryt Dabar jau beveik 2 men., epumisana vis dar pora kartu per diena duodam, kazkaip baisu ekperimentuot be jo.
QUOTE(ma_za @ 2012 11 28, 12:53)
o kur pirkote? kokia ju sudetis? koks kiekis, kokia kaina, kiek reikia duoti? kaip skonis? musu diegliukai kol kas irgi dar nebuvo aplanke... tikiuosi ir nesuzinot ka tai reiskia, bet mazoji negali normaliai pavalgyt kai pradeda ten viskas pas ja urgzti, burbuliuoti, tampo kruti, spjauna, vel griebia.. taip kol nepavargsta, nusnaudzia ir vel tas pats....
Is Rusijos atsivezem. O i sudeti ieina naturalus krapu, anyziaus ir metos aliejai + glicerinas. Reikia duoti po 10 lasiuku pries kiekviena maitinima. O skonis tai anyzinis, maniskis visai smagiai is saukstelio sugerdavo tuos lasiukus. Ir sakau, iskart issipurpsedavo, issitustindavo, budavo ramu. Musu gydytoja irgi gyre siuos lasiukus, sake, kad geriausi is visu.
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 12 04, 12:44)
sveikos nerandu kad kas pasaisakytu apie espumizana,gal niekas nenaudojate? mes naudojame bet galvoju koki pasisakymai kitu mamuku apie si vaistuka
Pazistamos mamytes, pati gydytoja nurase Espumizan kaip visai nepadedanti preparata nuo pilvo putimo. Tad manau, kad tik pinigu ismetimas juos perkant...
~~~
Reikia atskirti pilvo diegliukus nuo pilvo putimo. Peristaltika, t.y. pilvo putimas, atsiranda nuo maisto (MP ar misinuko), nes mazyliu organizmas tik pradeda susidraugauti su visa aplinka. O diegliukai yra neisvengiami, jokie lasiukai nuo ju nepades. Kaip atskirti? Kai vaikas pradeda staigiai klykti ir raitytis, bet paskiau staigiai ir nustoja - cia yra diegliukai. Kiek esu skaicius, diegliai gali testis iki 3-4 menesiu. Ir jusu suvalgytas maistas (jei maitinat MP) tam itakos neturi. Ta reikia tiesiog isaugti.
Gal dar kas nors mane papildys/pataisys protingom mintim
QUOTE(*Salamandra* @ 2012 12 07, 09:21)
Is Rusijos atsivezem. O i sudeti ieina naturalus krapu, anyziaus ir metos aliejai + glicerinas. Reikia duoti po 10 lasiuku pries kiekviena maitinima. O skonis tai anyzinis, maniskis visai smagiai is saukstelio sugerdavo tuos lasiukus. Ir sakau, iskart issipurpsedavo, issitustindavo, budavo ramu. Musu gydytoja irgi gyre siuos lasiukus, sake, kad geriausi is visu.
Pazistamos mamytes, pati gydytoja nurase Espumizan kaip visai nepadedanti preparata nuo pilvo putimo. Tad manau, kad tik pinigu ismetimas juos perkant...
~~~
Reikia atskirti pilvo diegliukus nuo pilvo putimo. Peristaltika, t.y. pilvo putimas, atsiranda nuo maisto (MP ar misinuko), nes mazyliu organizmas tik pradeda susidraugauti su visa aplinka. O diegliukai yra neisvengiami, jokie lasiukai nuo ju nepades. Kaip atskirti? Kai vaikas pradeda staigiai klykti ir raitytis, bet paskiau staigiai ir nustoja - cia yra diegliukai. Kiek esu skaicius, diegliai gali testis iki 3-4 menesiu. Ir jusu suvalgytas maistas (jei maitinat MP) tam itakos neturi. Ta reikia tiesiog isaugti.
~~~
buten , labai sutinku
QUOTE(*Salamandra* @ 2012 12 07, 09:21)
~~~
~~~
Peristaltika nėra pilvo pūtimas. Tai virškinamo trakto judesiai.
QUOTE(__snowflake @ 2012 12 07, 13:10)
Peristaltika nėra pilvo pūtimas. Tai virškinamo trakto judesiai.
Aciu, kad pataisete mane. Tik paantrinau tai, ka man kalbejo gimdymo namuose.
Du kartus daviau savo dukrytei Espumizaną, abu kartus vaikas praverkė visą vakarą,pasidariau išvadą, kad jis ne tik nepadeda, bet mūsų atveju gerokai pablogina.
Sveikos mamytes
mums dvi savaitės ir jau susidūrėme su pilvuko raižymu..Vakar įsigyjome Sab simplex lašiukų. Norėčiau mamyčių pasiteirauti kiek kartų per dieną ir kiek lašiukų galima duoti mažyliui?informaciniame lapelyje rašo prieš kiekviena maitinimą po 15 lašų. Mažasis valgo kas tris valandas, ar nebus per dažnas davimas jeigu laikysimės nurodytų instrukcijų?
mums dvi savaitės ir jau susidūrėme su pilvuko raižymu..Vakar įsigyjome Sab simplex lašiukų. Norėčiau mamyčių pasiteirauti kiek kartų per dieną ir kiek lašiukų galima duoti mažyliui?informaciniame lapelyje rašo prieš kiekviena maitinimą po 15 lašų. Mažasis valgo kas tris valandas, ar nebus per dažnas davimas jeigu laikysimės nurodytų instrukcijų?
sveikos, pasidalinsiu savo patirtim...pas mus buvo labai stiprus pilvelio skausmai, maze rekdavo dazniausiai nakti, kartais ne 2-3 val, jau stogas vaziavo...bandem ir infacol, ir colinox ir espumisan niekas nepadejo, atrode kad dar blogiau...o ir sudetis visuose trejuose vienoda istikro - simetikonas. Taada radau bounty psl reklama apie colic calm lasiukus. Visiskai naturalus. tik spalva juoda, tai vaikas sulasinus kaip budulis atrode taciau skausma nueme akimirksniu ir siaip ramesne daug pasidare, ir miegoti ramiau pradejo ir nepurpciojo taip baisiai. O daviau turbut kokius 4-5 kartus tik isviso
is cia va pirkau
http://www.coliccalm...CFWbKtAodFicAyA
is cia va pirkau
http://www.coliccalm...CFWbKtAodFicAyA
QUOTE(shennon @ 2012 12 08, 19:22)
Labai dziaugiuosi, kad mano berniukui nebuvo pilvo diegliuku. Na bet maitindama is tiesu labai prisiziurejau savo mityba. Manau, kad tai turejo tam itakos,
maista ir aš labai prisižiūriu...tuoj išvis nieko nebevalgysiu... bet akivaizdu, kad mano mažyliui pučia pilveli ne nuo maisto..