Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

QUOTE(tieshka @ 2011 09 29, 14:02)
mane taip pat domina aukliu valandinis uzmokestis vilniuje, nes man reiktu ne kiekviena penktadieni, bet po 12 valandu?jai reiktu tik pavalgidinti ir zaisti su vaiku, nieko papildomo daryti nereikia.be to mano vaikas miega iki 10-11 val ryto, o aukle reikalinga nuo 7 val ryto, plius dar pietu miegas pora valandu.

kazkaip idomei norit kaip ir iskaiciuot,arba moket maziau tas vaiko miego valandas schmoll.gif gi ir kituose darbuose buna kad nera daug darbo,bet moka normaliai g.gif jei norit moket po 4 lt tai abejoju ar atsiras pastovi,valandinem ir moka didesniu ikainiu nes ju nereik visada.jei neigalit moket 6-8lt i val.sedekit pati su vaiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 09 30, 11:55)
kazkaip idomei norit kaip ir iskaiciuot,arba moket maziau tas vaiko miego valandas schmoll.gif gi ir kituose darbuose buna kad nera daug darbo,bet moka normaliai g.gif jei norit moket po 4 lt tai abejoju ar atsiras pastovi,valandinem ir moka didesniu  ikainiu nes ju nereik visada.jei neigalit moket 6-8lt i val.sedekit pati su vaiku doh.gif

as nenoriu isskaiciuoti ir galvoju ne apie 4lt moketi.jei butu galimybe tai ir sedeciau su savo brangenybe bet negaliu.cia turbut raso pasipiktinusi aukle, kuri noretu gauti po 15-20lt ir jai niekas tiek nemoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 09 30, 17:18)
as nenoriu isskaiciuoti ir galvoju ne apie 4lt moketi.jei butu galimybe tai ir sedeciau su savo brangenybe bet negaliu.cia turbut raso pasipiktinusi aukle, kuri noretu gauti po 15-20lt ir jai niekas tiek nemoka  blush2.gif

klysti gaunu po 7-8lt,bet man keista kaip sneka apie juokinga atlyginima,gi bet kuriam darbe ji dirbsi su didesniu malonumu jei gausi pvz 1500 o ne 800lt.jei norit kad aukle dirbtu su atsidavimu ir meile jusu vaikui tai gerbkit ja mirksiukas.gif ,pacios gerai pagalvokit ar apsimtumet uz 30-40lt per diena dirbti labai atsakinga,psihologini,net fizini darba ir dar mastant kad jus stebi paslepta akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 09 30, 12:55)
kazkaip idomei norit kaip ir iskaiciuot,arba moket maziau tas vaiko miego valandas schmoll.gif gi ir kituose darbuose buna kad nera daug darbo,bet moka normaliai g.gif jei norit moket po 4 lt tai abejoju ar atsiras pastovi,valandinem ir moka didesniu  ikainiu nes ju nereik visada.jei neigalit moket 6-8lt i val.sedekit pati su vaiku doh.gif

Cia skaiciau ir baisu buvo doh.gif ,bet radom 4 lt/val,moteris labai patenkinta,kad turi nuolatini darba. mirksiukas.gif Dirba is visos sirdies.
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 10 01, 09:35)
klysti gaunu po 7-8lt,bet man keista kaip sneka apie juokinga atlyginima,gi bet kuriam darbe ji dirbsi su didesniu malonumu jei gausi pvz 1500 o ne 800lt.jei norit kad aukle dirbtu su atsidavimu ir meile jusu vaikui tai gerbkit ja mirksiukas.gif ,pacios gerai pagalvokit ar apsimtumet uz 30-40lt per diena dirbti labai atsakinga,psihologini,net fizini darba ir dar mastant kad jus stebi paslepta akis doh.gif

man reikia akles ne tokios kuri mano vaika myletu priklausomai nuo to kiek as moku.ir as net neminejau skaiciu jus nezinau net is kur istraukete, ar klausete kiek as zadu moketi pries uzsipuldama?gerai daugiau nebetersiu sios temos, tik zinau kad tokios aukles man tikrai nereiktu, be to tersiat visu aukliu varda blush2.gif
Atsakyti
tiesiog turejau galvoje kad aukles darbas per daug atsakingas kad ji reiktu nuvertinti.nezinau kito darbo kur reiktu tiek tolerancijos,atsakingumo,savitvardos<savam vaikui supykus galiu ir balsa pakelt deja svetimam to negaleciau niekada>
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 10 01, 13:12)
man reikia akles ne tokios kuri mano vaika myletu priklausomai nuo to kiek as moku.ir as net neminejau skaiciu jus nezinau net is kur istraukete, ar klausete kiek as zadu moketi pries uzsipuldama?gerai daugiau nebetersiu sios temos, tik zinau kad tokios aukles man tikrai nereiktu, be to tersiat visu aukliu varda  blush2.gif

Taigi Jūs pati teršiate visų normalių mamų vardą, rašydama tokias nesąmones. Dar negirdėjau, kad kuri nors mama atskaitytų už vaiko miegojimo valandas. Tai gal tada auklė turi eiti namo arba taip kokius nors savo reikalus tvarkytis, kai Jūsų vaikas miega. Arba tada darykite darbo laiką nuo 11 val. Tai kol ateis auklė vaikas pabus vienas.
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2011 10 01, 12:38)
Cia skaiciau ir baisu buvo doh.gif ,bet radom 4 lt/val,moteris labai patenkinta,kad turi nuolatini darba. mirksiukas.gif Dirba is visos sirdies.

Neskubėkite džiaugtis ir nebūkite naivūs, nes už tokį atlyginimą yra dirbama kol atsiras geresnis pasiūlymas.
Papildyta:
QUOTE(tieshka @ 2011 10 01, 13:12)
man reikia akles ne tokios kuri mano vaika myletu priklausomai nuo to kiek as moku.ir as net neminejau skaiciu jus nezinau net is kur istraukete, ar klausete kiek as zadu moketi pries uzsipuldama?gerai daugiau nebetersiu sios temos, tik zinau kad tokios aukles man tikrai nereiktu, be to tersiat visu aukliu varda  blush2.gif

Niekada auklės meilė (jei tokia yra) neprilygs tėvų meilei. Auklė gali priprasti prie Jūsų vaiko, jį mėgti, bet tikėtis, kad žmogui nėra svarbus atlyginimas nėra protinga. Kažin ar pati sutiktumėte prižiūrėti svetimą vaiką, negalvojant kiek gausite už darbą. Aišku, nei vienas samdantis auklę nesusimąsto, kad jo situacija gali pasikeisti, bet niekada niekam neduota žinoti visko iki galo, bet jei tai galite sau leisti (ko tikitės iš auklės) - puiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushra1: 01 spalio 2011 - 17:44
as nesuprantu, negi sitam skireli vien tokios piktos mamos.visu pirma isiskaitykit, tada komentuokit.as nesakau kad nemokesiu auklei kol vaikas miega, as tik tuo norejau pasakyti, kad nera taip jog ateis aukle ir 10-11 val begios paskui vaika.ir neesu sakiusi kiek mokesiu, klausiau tik patarimo.vaiko as vieno nepalieku ar jis miega ar ne,jei jus tokia esate tai tada doh.gif
Atsakyti
na, musu aukle, kai mergaite miega, gali miegoti salia, kas dazniausiai ir buna, nes ji nemiega viena palikta, jai reikia, kad jaustu, jog kas nors salia..ir mokama be jokiu klausimu, kad ir ateina 7, o vaikai sukyla 9-10..bet jos darbo laikas nuo 7..ir tuo metu ai jie miega, ji tikrai netvarko namu ir neplauna grindu..tiesiog buna namuose, man aukles valytojos nereikia, reikia tik auklytes vaikams, tad nekeliu jokiu scenu del poros valandu pasedetu prie tv..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 02 spalio 2011 - 08:41
QUOTE(MEET @ 2011 10 02, 09:41)
na, musu aukle, kai mergaite miega, gali miegoti salia, kas dazniausiai ir buna, nes ji nemiega viena palikta, jai reikia, kad jaustu, jog kas nors salia..ir mokama be jokiu klausimu, kad ir ateina 7, o vaikai sukyla 9-10..bet jos darbo laikas nuo 7..ir tuo metu ai jie miega, ji tikrai netvarko namu ir neplauna grindu..tiesiog buna namuose, man aukles valytojos nereikia, reikia tik auklytes vaikams, tad nekeliu jokiu scenu del poros valandu pasedetu prie tv..

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 10 01, 19:36)
as nesuprantu, negi sitam skireli vien tokios piktos mamos.visu pirma isiskaitykit, tada komentuokit.as nesakau kad nemokesiu auklei kol vaikas miega, as tik tuo norejau pasakyti, kad nera taip jog ateis aukle ir 10-11 val begios paskui vaika.ir neesu sakiusi kiek mokesiu, klausiau tik patarimo.vaiko as vieno nepalieku ar jis miega ar ne,jei jus tokia esate tai tada  doh.gif

Sitam skyreli,vien aukles tongue.gif ,tuo isitikinti uztenka paziurejus skelbimus kituose reklamos skyreliuose. biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aushra1 @ 2011 10 01, 18:43)
Neskubėkite džiaugtis ir nebūkite naivūs, nes už tokį atlyginimą yra dirbama kol atsiras geresnis pasiūlymas.

Dziaugiuosi,nes vaikas vaikui nelygu(zinau,nes atsisake ji ziureti vaika uz 6 lt/val,vaikas aktyvus labai,neklauso ,nesiskaito.)Mano vaikas ramus ir pas mus yra taisykles. :mirksiukas:Del miego tai ir ne buvo sakyta,kad nemoketi,cia buvo rasyta,kad truputi lengviau.Mano vaikui tik reikia pasakyti,laikas miegucio ,jis nueina ir atsigula,jokiu skandalu ir salia gulejimu.
Dar yra tokie faktoriai,kaip atstumas +kiek valandu per diena nori dirbti aukle,as siuliau 2 variantus 1-septynios valandas;2-nuo vienuolikos iki 13 valandu per diena.Zmogui labai reikia ,todel jis ziuri savo menesines pajamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantamed: 02 spalio 2011 - 13:43