Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

QUOTE(raxke @ 2011 09 06, 15:29)
Laba diena,

noreciau suzinoti tiek aukliu nuomone, tiek vaiku mamyciu nuomone, kiek aukle galetu uzsiprasyti, ir kiek butu realu moketi uz dvynuku, kuriems penki menesiai, prieziura? koks galetu buti valandinis atlyginimas auklei?

is anksto dekui uz pasidalintas mintis wink.gif

10ltx8valx20dienu=1600 uzuojauta doh.gif i taip viskas dvigubai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 09 07, 19:46)
10ltx8valx20dienu=1600 uzuojauta doh.gif i taip viskas dvigubai smile.gif

O kai 1300lt uz viena blink.gif ,tai jau normalu doh.gif
Atsakyti
aciu uz issakytas nuomones wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2011 09 06, 23:24)
200lt/men.stabiliai

Aciu uz nuomone 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(samsam @ 2011 09 05, 12:50)
As taip pat PRASAU MAMU NUOMONES unsure.gif

Kiek reiktu moketi moteriai (kaimynei), kuri sutiko ryte palydeti (desimt zingsniu doh.gif ) pirmoka iki mokyklos autobusiuko (pastebeti ar gerai uzrakino duris, ijunge signalizacija, atsidare distanciniu vartus). Ir isodinti i autobusiuka. O popietu pasitikti islipanti is autobusiuko, pervestu per gatve, atsidaryti vartus ir paziuretu ar uzsirakino duris doh.gif Kaunas.

PAGALBOS!!! BIJAU PER MAZAI PASIULYTI, o ir kiek siulyti neisivaizduoju unsure.gif

Gal dar kas turi, kokia nuomone? ax.gif Moteriske per diena uztruktu max 20 min. Ar tikrai net 200 lt per menesi? blush2.gif
Atsakyti
mano galva per daug, skaiciuokite jau maksimum po 5 lt uz valanda..kas gaunasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 09 17, 10:03)
mano galva per daug, skaiciuokite jau maksimum po 5 lt uz valanda..kas gaunasi? 4u.gif

Aciuuu 4u.gif Kas dar pasidalins mintim???

Atsakyti
Taigi, pasikalbėti su ta paslaugia moterim reikia. 20 minučių, aišku, nekainuotų 200, bet, jei pagalvosime apie tai, kad paslaugėlė turi būti teikiama du kartus per dieną, konkrečiu laiku, 21 darbo dieną per mėn., tai turėsim suprasti, kad žmogus tampa "pririštas" pusdieniui kasdien. Gal ji sako, kad visai nesunku ir mokesčio nereikia, bet pagalvokit apie tai, ar sutiktumėt kažkokį ilgą laiką (gal iki pavasario...) vien iš draugiškumo po pusdienį budėti prie kaimynų durų? O, jei babcė visuomet tupi namuose ir mezga, spoksodama pro langą, ji vis tiek po kažkurio laiko nutars, kad visai nusibodo būti jūsų budinčiąja, atlyginimukas motyvuoja. 200 litukų tarsi ir labai solidus atlyginimas, bet už 100 kažin ar sutikčiau (padalinam iš 21 ir lieka mažiau 5 litų už du susitikimus per dieną), gal 150? Ir dar: jei moteriškės pajamos labai mažos - ji greičiausiai mokės vertinti ir kuklesnį atlyginimą, bet pinigai jūsų ir nuspręsti teks jums.
Atsakyti
QUOTE(ramiai @ 2011 09 18, 10:35)
Taigi, pasikalbėti su ta paslaugia moterim reikia. 20 minučių, aišku, nekainuotų 200, bet, jei pagalvosime apie tai, kad paslaugėlė turi būti teikiama du kartus per dieną,  konkrečiu laiku, 21 darbo dieną per mėn., tai turėsim suprasti, kad žmogus tampa "pririštas" pusdieniui kasdien.  Gal ji sako, kad visai nesunku ir mokesčio nereikia, bet pagalvokit apie tai, ar sutiktumėt kažkokį ilgą laiką (gal iki pavasario...) vien iš draugiškumo po pusdienį budėti prie kaimynų durų?  O, jei babcė visuomet tupi namuose ir mezga, spoksodama pro langą, ji vis tiek po kažkurio laiko nutars, kad  visai nusibodo būti jūsų budinčiąja, atlyginimukas motyvuoja. 200 litukų tarsi ir labai solidus atlyginimas, bet už 100 kažin ar sutikčiau (padalinam iš 21 ir lieka mažiau 5 litų už du susitikimus per dieną), gal 150?  Ir dar: jei moteriškės pajamos labai mažos - ji  greičiausiai mokės vertinti ir kuklesnį atlyginimą, bet pinigai jūsų ir nuspręsti teks jums.

Pasikalbeta. Ir ne viena karta. Ji nezino taip pat, kiek tai galetu kainuoti.
O kad nereikia jokio mokescio (kaip jus minejot) tai apie tai nera net jokios kalbos. Man ji reikalinga labai ir pagrindine mano baime yra, kad tas mano pasiulytas mokestis nebutu per mazas jai ir ji po menesio atsisakytu.

Aciu uz komentara. Manau bus 150 lt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau pasitarti. Turiu 2 pametinukus, 1.5m. ir 3 men. Karta per savaite pas mane ateina mergina, padeda susitvarkyti namus. Matau, kad ji labai graziai bendrauja su mano vyresniuoju, ir jam ji labai patinka. Persikelem i dedsnius namus, todel pasiuliau jai ateit du kartus, bet kai ateina pasitvarkyti, kad padetu man ir pziuretu vyresneli - kai reikia, i lauka su juo iseit, pazaist. Ypac kai prireikia kur nors islekti. kaip manot kiek tureciau primoketi? kaip auklei pagal valandini? ar tiesiog prideti pvz 20% prie sutartos sumos?
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 08 18, 11:22)
idomu kiek mokama uz valanda priziurint dvynukus?Pasidalinkite prasau informacija- miestas Klaipeda

smadziau aukle dvynukams klaipedoje nuo gimimo praktiskai.. viena aukle ateidavo 3/4 kartus per savaite, kaip jai isedavo, mokedavau 40 lt uz diena, bet vaikai buvo mazi, t.y. leliai.. ji dirbo iki mazdaug kol vaikam buvo 1.5 metu. kaip vaikai paaugo, su jais ir darbo buvo daugiau, tai visa laika prie atlyginimo pridedavau savo nuoziura, taip pat jos gimtadienio proga ar kitoms sventems budavo priedai.. dabar dvimetiniams twinsam turejom kelias aukles (nesekmingos paieskos biggrin.gif ), tai mokejau 50 lt uz diena.. dirbdavo 5 dienas per savaite pilna menesi.. tai galiu pasakyt, kad labai priklauso nuo zmogaus.. viena moteris uz ta pati 50 lt vaikam ir maista darydavo, per ju pietu miega ir grindis isplaudavo, ir vaiku rubus islygindavo (nors pagal susitarima tas nepriklause), kita per vaiku pietu miega sededavo ir relaksuodavo biggrin.gif taip kad cia susitarimo reikalas ir labai nuo zmogaus priklauso.. kitam gali moket daug, bet nieko gero is to nebus, kitas dirba uz maziau ir nuosirdziai.. mano pazistama taip pat dvynukams samde aukle, irgi mokejo 5 lt uz val, bet dirbo pilna etata kaip sakant..
geriau pradzioj pasiulyt mazesne alga, o jei zmogus gerai dirba - ja pakelti..
o tokie ikainiai klaipedoj, kad 10 lt uz valanda, tai is fantastikos serijos truputi.. nebent tai butu valandine aukle, o ne pilna etata dirbanti..

Atsakyti
kiek vilniuje kainuoja valandine aukle,mazdaug vidurkis?na tarkim i savaite viena karta issikviest po pora valandu?
Atsakyti
mane taip pat domina aukliu valandinis uzmokestis vilniuje, nes man reiktu ne kiekviena penktadieni, bet po 12 valandu?jai reiktu tik pavalgidinti ir zaisti su vaiku, nieko papildomo daryti nereikia.be to mano vaikas miega iki 10-11 val ryto, o aukle reikalinga nuo 7 val ryto, plius dar pietu miegas pora valandu.
Atsakyti