Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

QUOTE(pop_mama @ 2011 08 10, 17:26)
Sveikos,
noreciau suzinoti Jusu nuomone.
Ieskau aukles vaikams ligos atveju VLN. Vaikams 2 ir 5 metukai.
Auklei siulau uz menesi stabilius 500lt plius virsaus jeigu ji isdirbs daugiau valandu. per diena reiks dirbt apie 10valandu (jeigu su vienu 50 lt jeigu su dviem 60 lt uz diena). nereikes nei namu tvarkyti, nei valgyt gaminti tik pasildyti maista, kuri as busiu paruosusi.
Ka manot? dar kaip bonusa siulau apmoketi viesojo transporto nuolatini bilieta.

Man regis - visai sutikčiau, jei būtų patogus susisiekimas.
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2010 11 18, 01:33)
Tai jeigu cia taikote darbo istatymus, tai manau tada ir mokekite ir auklei ir valstybei mokescius. na kiek esu ziurejus vaikus nakti, tai is karto pasakau, nakti as miegojau su vaiku, o ne dirbau..Aisku tevai uz nakti prideda, bet tikrai savo nuoziura.. ir esu as patenkinta tiek kiek gaunu..Kaip ir gaudama 5lt uz valanda dirbdama diena - jei tevai gali moketi daugiau, tada dekinga ir uz tai.
Ir kiek ziuredavau vaikus nakti - isimiegodavau kuo puikiausiai. .atsakomybe visada yra ir diena ir nakti..bet vaikas miegoti tikrai netrukdo. cia iskyla klausymas, kokio darbo ieskom? Pilnai suprantu, jei tai vienintelis darbas kuris nesa pajamas, tad ir kainas uzsikeliam - tikedamasi uzsidirbti daugiau..pvz as juos ziuriu tik del per dideles meiles vaikam, o ne kad uzdirbti milijona..ir kazkaip nelabai megstu kai mane vadina aukle, nes mano tikslas yra buti vaikui ne aukle, o tiesiog drauge...

Visiskai su jumis sutinku. Iskojau informacijos apie aukles ir esu visiskai naujoke siam portale, nors jau pakankamai ilga laika esu mama. Bet va iskilo aukles ieskojimo problema ir skaitydama sia tema nusprendizua kad tikriausiai reikai ziureti pagal individualu susitarima.
Atsakyti
idomu kiek mokama uz valanda priziurint dvynukus?Pasidalinkite prasau informacija- miestas Klaipeda
Atsakyti
o jusu valandines aukles sutinka daznai likti nakvoti, priziureti vaikus vakare velai?kaip su atlyginimu, jei tokiu aukliu yra
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 08 18, 15:22)
o jusu valandines aukles sutinka daznai likti nakvoti, priziureti vaikus vakare velai?kaip su atlyginimu, jei tokiu aukliu yra

Aš kol dirbdavau aukle, dažnai likdavau vakarais ilgai, ir iki 12 nakties ar ilgiau. Nebuvo man problemos, tik dėl grįžimo namo tardavomės jau smile.gif Nuo to valandinis nesikeisdavo. Nakties metu, už tam tikras valandas kol vaikas miega, tardavomės mažesnį valandinį smile.gif
Atsakyti
4u.gif kaip manote, koks galėtų būti atlygis auklei už vaiki vežiojimą į baseiną? t.y. ateina į namus, nuveža vaiką į baseiną, ten prabūna valandą ir parlydi namo? transporto išlaidos ir?
Atsakyti
As taip pat PRASAU MAMU NUOMONES unsure.gif

Kiek reiktu moketi moteriai (kaimynei), kuri sutiko ryte palydeti (desimt zingsniu doh.gif ) pirmoka iki mokyklos autobusiuko (pastebeti ar gerai uzrakino duris, ijunge signalizacija, atsidare distanciniu vartus). Ir isodinti i autobusiuka. O popietu pasitikti islipanti is autobusiuko, pervestu per gatve, atsidaryti vartus ir paziuretu ar uzsirakino duris doh.gif Kaunas.

PAGALBOS!!! BIJAU PER MAZAI PASIULYTI, o ir kiek siulyti neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 05 rugsėjo 2011 - 11:07
Laba diena,

noreciau suzinoti tiek aukliu nuomone, tiek vaiku mamyciu nuomone, kiek aukle galetu uzsiprasyti, ir kiek butu realu moketi uz dvynuku, kuriems penki menesiai, prieziura? koks galetu buti valandinis atlyginimas auklei?

is anksto dekui uz pasidalintas mintis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(raxke @ 2011 09 06, 16:29)
Laba diena,

noreciau suzinoti tiek aukliu nuomone, tiek vaiku mamyciu nuomone, kiek aukle galetu uzsiprasyti, ir kiek butu realu moketi uz dvynuku, kuriems penki menesiai, prieziura? koks galetu buti valandinis atlyginimas auklei?

max-10lt/val
Atsakyti
QUOTE(raxke @ 2011 09 06, 17:29)
kiek butu realu moketi uz dvynuku, kuriems penki menesiai, prieziura? koks galetu buti valandinis atlyginimas auklei?

manau apie 10 lt,nes tikrai bus ką veikti
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2011 09 05, 11:50)
As taip pat PRASAU MAMU NUOMONES unsure.gif

Kiek reiktu moketi moteriai (kaimynei), kuri sutiko ryte palydeti (desimt zingsniu doh.gif ) pirmoka iki mokyklos autobusiuko (pastebeti ar gerai uzrakino duris, ijunge signalizacija, atsidare distanciniu vartus). Ir isodinti i autobusiuka. O popietu pasitikti islipanti is autobusiuko, pervestu per gatve, atsidaryti vartus ir paziuretu ar uzsirakino duris doh.gif Kaunas.

PAGALBOS!!! BIJAU PER MAZAI PASIULYTI, o ir kiek siulyti neisivaizduoju unsure.gif

200lt/men.stabiliai
Atsakyti
QUOTE(raxke @ 2011 09 06, 15:29)
Laba diena,

kaip aukle noreciau apie 10lt,bet kaip mama kuri pati augino dvynius tai .....na nera sunkiau nei su vienu,ypac tokiam amziui.gi koks skirtumas ar viena buteliuka darai misinuko ar du blush2.gif kai isivaziuoji tai nera taip sunku kaip atrodo is pirmo zvilgsnio smile.gif
Atsakyti