Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

QUOTE(GZA @ 2015 09 07, 06:52)
Norėjau pasidomėti, kokie valandinės auklės įkainiai, jei darbas 1-2 val per dieną? Pakabinau skelbimą, o kiek prašyti už darbą nežinau ax.gif Dirbu Vilniuje.

Jeigu jums niekur nereikia važiuoti, eiti, jei pvz., prižūrite kaimynės vaikus sau patogiu laiku - tuomet pigiau, valanda gali būti ir 3 eur.

Jeigu darbas toliau - sakyčiau, valanda - - bent 5 eur.
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2015 09 07, 15:46)
Jeigu jums niekur nereikia važiuoti, eiti, jei pvz., prižūrite kaimynės vaikus sau patogiu laiku - tuomet pigiau, valanda gali būti ir 3 eur.

Jeigu darbas toliau - sakyčiau, valanda - - bent 5 eur.
doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Tai ar apsimoka mamams dirbti?
Man ne .Nors makiausi 10 metų.
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2015 09 07, 18:58)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

Taip, jei auklė kviečiama tik vienai - dviems valandoms, įkainiai brangesni, nes priešingu atveju auklei neapsimokėtų nė važiuoti. 4u.gif Jeigu 4-5 valandoms, tuomet valanda - 3 eur, studentės be patirties dar prašo 2.5 eur.
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2015 09 07, 18:58)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

tai jei ruosiaties 1 valanda dirbti ir tai valandai aukle samdyti, tai aisku, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2015 09 07, 21:21)
Taip, jei auklė kviečiama tik vienai - dviems valandoms, įkainiai brangesni, nes priešingu atveju auklei neapsimokėtų nė važiuoti.  4u.gif Jeigu 4-5 valandoms, tuomet valanda - 3 eur,  studentės be patirties dar prašo 2.5 eur.

as 2 eur moku blush2.gif manes niekas neinformavo apie joki ikaini, su tokiu sutiko,tiek ir duodu.
priziuret reik vakarais, retkarciais savaitgali velai vakare/nakti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VėjoVaikas: 30 rugsėjo 2015 - 12:17
Valandinei auklei moku 3e. Iskilo poreikis kartais pabuti savaitgali. Kaina dviguba? O vakare tada, pusantro karto? Kazkaip brangoka ar normalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2015 10 26, 20:37)
Valandinei auklei moku 3e. Iskilo poreikis kartais pabuti savaitgali. Kaina dviguba? O vakare tada, pusantro karto? Kazkaip brangoka ar normalu?  g.gif

normalu smile.gif
Atsakyti
Valandinei auklei per valandą moku 3€ jeigu žiūri vieną vaiką, 3,5€ - jeigu du. Vakarais, naktimis ar savaitgaliais jei reikia, moku atitinkamai po eurą daugiau, t.y. 4€ ir 4,5€.
Atsakyti
Kiek Vilniuje dabar visam etatuoi kainuoja? orentacijai:)
Atsakyti
Man moka 500 už 10 val per dieną. Paruošiu vaikui maistą, aptvarkau žaislus, jei kartais paprašo - pakepu orkaitėje kokį motinos paruoštą kepsnį, išplaunu indus po vaiko valgymų. Lyg ir visi darbai. Suprantama, rūpinuosi vaiko gera nuotaika, ugdymu pagal jo amžiaus poreikius, higiena, vedu į lauką ir pan.
Atsakyti
mes turejome aukle ilga laika, mokejome 1,5-2 eur per val
Atsakyti
Mūsų auklė užsiprašė 4 eurų per valandą, tiek ir mokam. Ateina 4 - 5 valandom. Apvali sumelė gaunasi. unsure.gif
Kaip patarsite dėl atostogų? Jei mes atostogausime kokias dvi savaites ir auklės nekviesime, ar turėsime mokėti jai? Mano supratimu, kaip ir ne, nes paslaugos negaunam. O auklė kažkaip išsireiškė, kad už prastovas nori gauti vidutinį altygį doh.gif
Atsakyti